Witam!!! kolejny deszczowy dzień, leje bez przerwy :-( a do tego zimno, 14-15 stopni. Cały dzień siedzenie w domu i wymyślanie zajęcia dla córki, dobrze, że polubiła bajki ostatnio więc masz chwilę dla siebie. I ja skusiłam się na film "jak urodzić i nie zwariować" i podobał mi się.
bosmanka nie szalej z tymi pracami, oszczędzać się trzeba i odpoczywać.
Kamcia2810 mnie tez upały męczą, a kiedyś bardzo je lubiłam, ale jakoś daję radę, lepsze ciepełko niż taki dzień i zimno cały dzień. Też zamierzam zakupić sobie czereśnie, bo jeszcze się nimi nie najadłam. Pewnie też będę narzekać na ból brzucha :-) o kurcze współczuję z tymi skurczami, pewnie Cię trochę przestraszyły. A może przemęczałaś się bardziej ostatnio?
villandra8 mam nadzieję, że z mężem w końcu się wszystko ułoży, bo nie potrzebujesz teraz dodatkowego stresu. Ma Cię wspierać a nie drażnić.
Kamea super, że z małym wszystko ok i rośnie duży chłopak!!
madziarena też czekam już na powrót ciepełka, dość zimna i deszczu, na upały nie narzekam mimo tego, że trochę mnie osłabiają, ale zawsze można schować się w jakimś pomieszczeniu albo w cieniu.
deli80 u mnie też mała często daje czadu w pęcherz, bo ciągle czuję parcie i latam siku :-)
joanna_84 ponoć coś w tym jest, że jak się gada do brzuszka to dzidziuś odpowiada kopniakami.
Malta_23 oj wiem, że badanie z glukozą to żadna przyjemność, pamiętam z poprzedniej ciąży, tym razem też pewnie będzie nie przyjemnie. Wiem, że brałam kawałek cytryny na badanie, bo sok złagodził ta słodycz glukozy. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!
Dżaga no tak z dziećmi zawsze coś. Moja zaczęła znów katarzyć i kaszleć. A my matki ciągle musimy się zamartwiać.
Antiope mały ma jeszcze czas i wielokrotnie zmieni pozycję, a na koniec ułoży się tak jak powinien.
nnatalie04 przekaż maluszkowi pozdrowienia również ode mnie :-) my mieliśmy foteliki maxi cosi i zostały nam dla drugiego dziecka, bardzo nam pasowały i się sprawdziły, tym bardziej, że ten pierwszy mieliśmy z bazą i łatwo było fotelik wypiąć jak chcieliśmy małą wziąć w foteliku z samochodu.