Hej kochane
A ja tam nie lubię tej pogody i czekam na powrót ciepła !! Małe od rana kopia więc zapewne pozdrawiaja ciocie z forum i ich małe bombelki
Joanna84 no wybór kolorów to ciężka sprawa
tez w sumie ciagle bym coś zmieniała ale nie bede tak szaleć u rodziców w domu
na swoim sobie pozwolę na większe wariacje kolorami
chociaż moj S lubi zielony a ja nie bardzo i pewnie bedą sprzeczki no ale cóż xD wkoncu i tak postawie na swoim
ja z małymi zawsze bawie sie tak ze jak kopia to pukam w brzuszek i za chwile mi odkopia
Kamcia podziwiam ze tak grzecznie lezalas w łóżku i czekałas. Ja to bym paniki nasiala i pewnie na ip bym jechała. Co do soli to moj S w ogóle nie soli ka za to wole duzo więc jest mały problem zawsze xD u mnie w domu wszyscy solą ale np mama jak robi kotlety to nie soli mocno a S zawsze marudzi ze takie słone xD
Dobrze ze nogi mniej opuchniete. Pewnie przez to ze chłodniej na dworze.
Koreczek mniam racuchy
podziel sie nimi albo chociaż przepisem na racuchy
Deli moje czasem skaczą tak nisko ze zastanawiam sie gdzie one są. Bo chyba powinny byc troche wyżej. Teraz na wizycie muszę zapytać sie dokładnie gdzie jest jedna a gdzie druga bo wiem tyle ze jedna na dole druga do góry a chce wiedziec dokładnie
Madziarena super ze możesz rodzic naturalnie
Villandra nie nadrabiaj nas
za duzo tego
ehh z tymi facetami to krzyż i meka:/ mam nadzieje ze wszystko u was sie ułoży i będzie wszystko dobrze :* 3mam kciuki!
Paulinek wkoncu sobie odpoczniesz jak bedziesz miec wolne
co do wód plodowych to np w Irlandii nie przyjmują kobiet którym pękł pęcherz i sacza sie wody tylko każą wrócić jak zacznie sie akcja skurczowa. W książce która czytam "bliźniaki atakują" wypowiada sie wybitny lekarz od bliźniaków i tez właśnie opisywał takie przypadki bo dziecko oddycha pępowina nie wodami. Tak samo sa przypadki gdzie rodzi sie jeden bliźniak z tych dwujajowych wcześniej a drugi siedzi sobie jeszcze np kilka tygodni.
Wszystko zależy juz od podejścia i lekarzy i mamy. Ja sama pewnie pojechalabym na ip jeśli zaczelyby mi sie saczyc wody. Po prostu odpisalam przypadki medyczne które miały miejsce, i dzieci sa zdrowe i silne.
Kamea nie wiedziałam ze jest jakiś przedział tygodniowy gdzie luteina jest refundowana :/ ja cały czas biorę luteine i bede brać i mimo ze chodzę prywatnie do lekarza zapisuje mi na NFZ cały czas a jesteśmy w tym samym tyg ciąży. Mały juz duży jest
super ze tak rośnie
duzo odpoczywaj i będzie dobrze!
Dzaga nie przejmuj sie krzywym patrzeniem teściów. Prawda taka ze każdy ma swój rozum i niech robi jak chce. ty chciałas dobrze i chciałas dobrze doradzić i tyle. Ogólnie miałabym w nosie takie krzywe patrzenie bo nie zrobiłas nic złego...
Malta 3mam kciuki za wizytę i dobre wyniki!!&&&&&&&&
Antiope maluch ma jeszcze duzo czasu zeby sie odwrócić więc spokojnie
bardzo współczuje bólu i wysyłam buziaki w bolace miejsce :*:*:* mam nadzieje ze ulzy ból!
ja od rana wbijalam do głowy S ze te foteliki espiro nie przeszły testów wypadkowych do tego opinie w internecie maja nieciekawe więc nie chce ich. Wiem ze dwa foteliki to większy wydatek ale znalazłam kilka fotelikow które w testach bezpieczeństwa maja ocenę 4/5 i sa tylko 100zl droższe. Wysyłalam mu linki i mam nadzieje ze przeglądanie i zrozumie ze tu chodzi o bezpieczeństwo dzieci a nie o moj kaprys i nie da sie oszczędzić na wszystkim...