Witam po kilkudniowej nieobecnosci. Przyznam sie ze podczytywalam ale odpisywac juz nie mialam kiedy. Licze ze juz za dwa tygodnie bede czesciej. Zaczynam odliczanie do wolnego.
Dzaga Jestem troche w szoku w zwiazku z reakcja twojej szwagierki. Gdyby to mnie sie wody saczyly to pierwsze co bym zrobila to dzwonila do lekrza lub jechala na pogotowie. Dla mnie to powazna sprawa i nie przekonuje mnie jak to pisala Nnatali ze kobiety leza nawet do tygodnia bez wod plodowych (wg poloznej)
Koreczek jak to mowia z rodzina wychodzi sie najlepiej na zdjeciu. Ja teraz jestem ulubiona corka mojego ojca, bo mnie widuje raz na rok "na zywo" i od czau do czasu na skypie. Wspolczuje samopoczucia.
Kamcia tez bierzemy sie za maly remoncik. Poddasze czeka na wykonczenie. Z jednej strony sie ciesze bo zaaranzuje jak bede chcial, ale z drugiej przeraza mnie wszechobecny kurz i caly ten remontowy bajzel. I jakie ty masz piekne sny:-) A mnie poki co to tylko koszmary. Ale ponoc to w ciazy normalne.
Nnatali, Bosmanka tez mysle nad kolorami na poddasze i juz boli mnie glowa od tego. Tyle fantastycznych, kolorow, wzorow na tapetach, kompozycji, propozycji itd. A nie chcialabym za rok znowu zmieniac.
Nnatalie och te wszystkie dobre rady. Kazdy ma cos do powiedzenia. Najlepiej wysluchac i wypuscic drugim uchem, co najwyzej pokiwac z aprobata glowa, a i tak zrobic po swojemu. I najwazniejsze nietlumaczyc sie!
Pannacota ja taka zgage mialam w poprzedniej ciazy. Teraz cicho sza i mam nadzieje ze tak juz zostanie. Mnie wtedy nic nie pomagalo.
Sony, Deli wspolczuje bolu spojenia. Widzialam jak sie moja znajoma meczyla z takim bolem. Pod koniec ciazy jezdzila na wozku inwalidzkim bo nie mogla chodzic. No i miala cesarke.
Karola wlasciwie tez moge napisac ze mnie nic nie boli, ani nic nie dolega (puk, puk w niemalowane drewno zeby nie zapeszyc). Owszem jestem zmeczona, mam wahania nastrojow, czasami podskoczy mi cisnienie
, wracam zmarnowana z pracy i moglabym spac 24 h na dobe, ale to wszystko.
Madziarena moj A tez byl dzis w domu i zaskoczyl mnie obiadem:-) Stara sie chyba przypodobac, bo go nie bedzie caly weekend i za 2 tygodnie tez wybywa na 5 dni.
Oskaa mnie sie Adrian podoba
Agnieszkaala to trzymam mocno za obrone:-)
Mam nadzieje ze w miare wszystkim odpisalam, ale tak to juz jest jak sie spusci bb z oka;-)
Pogoda sie u nas zalamala. Najpierw byly tropikalne temperatury, a teraz pada i zimno. Ech Belgia...