witam kochane
Dziś deszczowo, chociaż teraz u nas jak na razie nie pada więc jest dobrze
Coś nie mogę się załatwić i dziś rano jak się obudziłam brzuch mnie przez to bolał:/
O 10 przyjechała do mnie położna na szkołę rodzenia
Zmierzyła ciśnienie, wypytała wszystko żeby wiedzieć w jakim kierunku mamy iść, czyli jaki poród będę miała, jak małe rosną, mówiła że mam sobie przygotować pytania, będziemy mówić o laktacji, o pielęgnacji noworodka o cc i o tym jak po porodzie będzie wszystko wyglądać. Dostałam dwie siateczki (po jednej na księżniczkę) z prezentami i oto co dostałam :
A teraz leżę i będę czytać i przeglądać te wszystkie ulotki
antiope dziś już mu chyba foch przeszedł i mam nadzieję że nie wyskoczy dziś z czymś głupim.
dzaga na dobrą sprrawę każdy ma swój rozum i każdy jest odpowiedzialny za siebie. Nie przejmuj się tym że gadają że siejesz zamęt, po prostu się martwisz. Dziś właśnie pytałam się położną o wody podcczas cc i zeszło potem na temat co się dzieje jak pęka pęcherz płodowy. Mówi że dziecko nie oddycha wodami tylko przez łożysko i były przypadki że dzieci były tydzień bez wód płodowych, zresztą siusiają a to są właśnie te wody. Ale fakt faktem powinna zgłosić się do szpitala na obserwacje.
U mnie tak jest z dziadkami. Jak przyjedzie moja siostra to "nasze słoneczko przyjechało" a mnie i drugą siostre to już traktują na odwal się. Najbardziej wkurzaja mnie teksty typu że jakbym była grubsza to nie miałabym problemów z ciążą . HAHAHA a co ma piernik do wiatraka? no ale ja ta pyskata jestem więc ta niedobra...
kamcia ten bordo to bedzie taki jaśniejszy pudrowy
na mocne bordo bym się nie zdecydowała bo taki kolory potrzebują przestrzeni
co do opuchnietych nóg to raz puchną bardziej raz mniej.
osa akurat ten drugi pokój co będą łączone kolory będzie malowany trochę póżniej bo narazie zaczynamy od małego gdzie będzie odcien kawy z mlekiem
ale jak tylko będzie ten drugi wymalowany to pokażę efekty
Ogólnie chciałam coś nad łóżeczkami mieć namalowane ale jak w nowym roku mam się wyprowadzać to już rodzicą nic na ścianach nie będę malowac
Daj znać po wizycie co lekarz powiedział !
karoola mnie opuchnięte nogi narazie omijają też szerokim łukiem i mam nadzieje że tak już zostanie ale nigdy nie mów nigdy. Dziś małe od rana bardziej aktywne więc spokojna jestem bardziej
Ale przez ten deszcz jestem strasznie spiąca.
deli ja chyba mam ostatnio skopane poczucie humoru i to może dlatego? Ale jakoś nie chciałabym żeby moim córką ktoś tak kitke robił. Chyba S dostałby rurą od odkurzacza po głowie. a on był taaaki napalony na to jakby naprawdę chciał tak robić i to mnie wkurzyło. Ciesze się że spojenie mniej boli. Odpoczywaj ile możesz!
koreczek 3mam kciuki za dobre wyniki ! daj znać potem co i jak !
nula leżakowanie jest fajne
chociaż jak musisz leżec to czasami masz dość tego leżenia i chce się ciągle po coś wstawać.. Pokój tata maluje bo szwagier sierota jak mu ostatnio pomagal to sufit pomalowal na zielono w niektorych miejscach:| więc woli wolnie zrobić ale sam
Spacerek na powietrzu po deszczu napewno Ci posłuży
joanna84 u nas zmiana kolorów bo tam gdzie jestem teraz ja bedzie rodziców sypialnia i sobie robią kolor taki jaki chcą, a w pokoju ktorym będe z dziećmi jest bardzo intensywna fuksja więc dla mnie za intensywny kolor, wole bardziej pastelowe zwłaszcza w zamknietych pokojach.
madziarena bo mnie wkurza to że on stara się moje zdanie zdominować i jak wg niego to jest zabawne to ja tez mam się z tego śmiać i to mnie wkurza i potem się kłócimy, bo wychodzi na to że moge mieć swoje zdanie ale nie do końca...
joanna153 a chciałam ten film akurat sobie oglądnąc
agnieszkala kciuki zaciśnięte &&&&&&&& !!