reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

reklama
Kamcia też miałam piękny sen, śniło mi się że urodziłam córeczkę i karmiłam ją piersią. Wkurzałam się tylko bo po kryjomu moja mama ją dokarmiała butelką i taką aferę zrobiłam, że szok. Chyba podświadomie chcę jeszcze córeczkę:)

koreczek spotkanie niestety nie doszło do skutku przez pogodę. Przełożyłyśmy na czwartek, może się cieplej zrobi.

Kamcia super sen. Na początku ciąży miałam podobny. Też wtedy śniłam o karmieniu córeczki, bo nie wiedziałam jeszcze, że u mnie będzie synek.

hej!!

Kolejny dzień za nami, córka już śpi więc uważam dzień za zaliczony :-) Teraz arbuzek, jabłuszko, TV i łóżeczko. Jak miło, tylko męża przy boku brak :-( dziś już nie było tak gorąco jak ostatnie dni więc można było spokojnie posiedzieć na dworze i się dotleniać.

die_perle no i wzięłam do siebie to co powiedziałaś - zjadłam resztę groszku żeby już nie kusić :-) no i nie zmobilizowałam się dziś do sprzątania, może jutro ??
Iwona Uzar współczuje migreny, bratowa moja ma wiec widzę jak się męczy. Niech jak najszybciej minie.
agnieszkaala mi też brak energii, leżę jak córka w przedszkolu jest zamiast się czymś zając, ale to jej ostatni tydzień w przedszkolu i będzie cały dzień ze mną. Zobaczymy jak nam to wyjdzie. Może nam to w końcu minie i dostaniemy jakiegoś kopa do działania.
deli80 a czy ja mogę dopisać się do tej listy? jak to i gdzie zrobić?
nnatalie04 takie "życzliwe" ciotki są najgorsze, a zwróć im uwagę to zaraz się obrażają, bo uważają, że mają rację i chciały dobrze. Mi na szczęście się nikt nie wcina, bo bardzo tego nie lubię, jak potrzebuje to sama zapytam o radę kogoś bardziej doświadczonego ode mnie. Jeszcze małe pokarzą na co je stać, u mnie też raz jest mocniej raz słabiej z kopaniem. A tak lubię te kopniaki :-)
Kamcia2810 faktycznie piękny sen, jeszcze trochę i stanie się jawą.

Witam wieczornie :)

Kamcia piękny sen :) ja też miałam kilka snów, że karmiłam córeczkę... Ale potem za każdym razem o niej tak jakby zapominałam i przypominałam po kilku godzinach, że przecież ja mam dziecko i muszę je karmić :confused: :szok: rano budziłam się zestresowana i z ogromnym poczuciem winy... Pocieszam się tylko tą myślą, że koleżanka miała dokładnie takie same sny...

die ekstra opowiastka, uśmiałam się :-D

dżaga mam nadzieję, że Twoja szwagierka pójdzie po rozum do głowy i się skontroluje, a maleństwu nic nie będzie :/

deli współczuję Ci tego bólu... Mnie na szczęście ta ciąża w miarę oszczędza...

Mam dziś paskudną zgagę, a że zazwyczaj mam ją wieczorem to w ciągu dnia nie pamiętam żeby kupić jakieś rennie i się potem męczę :/ przed ciążą nawet nie wiedziałam co to zgaga, a teraz jest coraz gorzej. Wynagradza mi to moja dzidzia skacząca właśnie po pęcherzu jak na trampolinie :p kopie już coraz mocniej. Już nawet brzuch mi skacze no i każdy już czuł, nie tylko K.

Jutro wizyta... Poprosimy o kciuki :) zawsze przed wizytą czuję wielkie podekscytowanie i się stresuję... :)

Pannacota ja trzymam za ciebie &&&&& a ty trzymaj za mnie, bo też mam jutro wizytę.
Zgaga- własnie mnie męczy.
Ból- mnie chyba spojenie zaczyna dokuczać, jak chodzę to nie, ale jak z łóżka mam się ruszyć to masakra.

pannacota 3mam kciuki za jutrzejsza wizyte !!!!!! &&&&&&&&&& daj znać jak tylko będziesz po :)

aniula ja też dziś objadałam się arbuzem:) Na kolacje zjadlam serek wiejski i własnie arbuza :)

sony za Ciebie też trzymam kciukasy jutro !! &&&&&&&&&&&&&

Moje małe w ciągu dnia trochę pobrykały a teraz znowu grzeczne są. Przed chwilą miałam "sprzeczke" z S. Wysłał mi linka jak jacyś inteligentni ludzie robią kitke córce odkurzaczem. mają na rure założoną gumkę do włosów,wciagją włosy, zsuwają gumke i trzymając głowę dziecka wyciągają rure. Czy tylko ja uważam że to debilizm i durne zachowanie? bo nie wiem już czy jakaś inna jestem czy co? Potem jeszcze kiedyś przesłał mi film jak pary się nawzajem budzą.. Za mądre też mi się to nie wydaje ale jak mają taki sposób to nawet niech rękę sobie obetna jak chcą pokazać swoje uczucie ale dla mnie to głupie..no i powiedzialam swoje zdanie powiedziałam, bo wg niego tak sobie miłość okazują. No i szanowny pan obrażony ;| i ze mam mu tłumaczyć dlaczego tak uważam. Ehhh normalnie ma problemy ten człowiek.. A jutro z rana będzie że ja mam focha xD

Tata malował dziś w pokoju u mnie. miał wymalować cały pokój ale narazie zrobił sufit i załatał dziury w ścianach po zmianie kaloryferów. Mam nadzieję że jutro pomaluje i już będzie koniec. Jeszcze jeden pokój będzie malować ( ten do którego się będziemy przenosić) kolorki mam wybrane :) Pokój będzie lawendowo- bordowy (kolor bordowy bedzie takim pudrowym bordo więc idealnie zgra się z delikatną lawenda) .

Idę pod prysznic i spać bo zaraz połknę kompa, a do tego na TLC jest master chef i mi ślinka leci :D:D

Dobrej nocy kochane :*

reklama
Dzień dobry dziewczynki

Pannacota kciuki zaciśnięte. Ja mam dokładnie te same uczucia przed wizytą; podekscytowanie, ale i stres.

[FONT=&quot]Sony za Ciebie też kciuki zaciskam.[/FONT]

nnatalie współczucia z powodu kolejnej sprzeczki z S

Do góry