reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

reklama
Sony w taki upał to faktycznie lepiej jechać autem:) ja mam siostrę kosmetyczke więc całe szczęście robi mi teraz pazurki w domu ale czasem jak to juz bywa nie chce jej sie i marudzi xD

Brzuch smaruje kremem z pharmaceris na zmianę z oliwka. Wieczorem oliwka a rano krem bo dłużej mogę polezec żeby krem sie wchlonal ale jednak tam jest dwójka dzieciaczkow więc brzuch szybciej rośnie i to pewnie od tego... Ale narazie tez tylko jeden jest rozstep więc mam nadzieje ze wiecej nie zobaczę

Die ja znowu strasznie nie lubię zimy, lubię upały i mi nie przeszkadzają nawet teraz... No ale grzecznie w domku leże a wygrzeje sie w przyszłym roku;) nie narzekam :)

Joanna ja tez myślałam o basenie takim wielkim i nawet dobre by to było bo brzuch na nic by nie naciskał ale troche sie wykosztowali rodzice i my z S i 1000zl na basen dać to nie w tym roku...

Witam
Bylam wczoraj na forum wieczorem ale nic nie moglam napisac....ryczalam ryczalam dzis z rana kiedy usiadlam zeby cos napisac tez wylam. W morde jakie to niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!! Wierze ze bedzie dobrze. Ze Stasiu jest silny!!!

Tak sobie teraz mysle ze te moje problemu to pikus....seksik odwalony maz zadowolony:wściekła/y: Niewiem czemu tak jest ale mi on wcale do szczescia nie jest potrzebny.
Dzis rano wstalam patrze na swoj brzuch a on jakis taki malutki...ciekawe czemu gdzie moj szkrabek sie schowal.
Ja strasznie boje sie rozstepow....W pierwszej ciazy pojawily mi sie ale tylko na plecach tzn na schabikach bocznych....i na wew. stronie ud. Na brzuchu zero.
Milego dzionka i oby wszystko ok bylo:-)

Ja wierzę że z maleńkim Stasiem będzie wszystko w porządku trzymam bardzo mocno zaciśnięte kciukasy.

Co do rozstępów ja teraz wychodzę z założenia że jak mają być to i będą w ciąży z Maciusiem smarowałam kremem z AA, Pharmaceris, Palmersa i oliwką a rozstępy i tak się pojawiły a smarowałam regularnie rano i wieczorem.

Dzisiaj słoneczko coś się przebija i ciepło więc idę umyć głowę a potem posiedzę z małym na ogródku niech się pobawi chwilkę a jak pójdzie spać to zrobię obiadek dzisiaj steki sojowe, ziemniaczki i mizeria :-)

madziarena ja też lato lubie, wolę to od mrozów natomiast tylko wtedy jak nic nie trzeba robić tylko można leżeć i się byczyć :), jak trzeba chodzić po słonku albo pracować to już gorzej :/ ale nie narzekajmy bo znowu będzie pół roku zimy... :szok:
nnatalie ja też w tym roku odpuszczam basem ale w przyszłym obowiązkowo i z maluchem można się będzie popluskać :D a w twoim przypadku z dwiema :)
Iwonka ja tez się boje rozstępów, niestety mam je już od młodzieńczych lat w różnych miejscach :/ żeby chociaż brzuch mi odpuściło i nie nasiliły się za dużo :>

hej!
u mnie tez upal straszny:szok: dzisiaj bede musiala wypic 4 l wody, ale z powodu temp. chyba problemu nie bedzie:szok:. rano bylam w lab zawiezc siku do badania, a za chwile jade na tego holtera, musze sie troche ogarnac, ale jakos ciezko:-(
jutro mam wizyte u gina i lapie stresika, ale mam nadzieje, ze bedzie wsio ok:-)
lato lubie, ale jak moge gdzies nad woda sie poopalac:-), a teraz to raczej malo wskazane:-(
rozstepow sie nie boje, bo po olku juz mi wiecej wyskoczyc nie moze;-)
pozdrawiam dla odmiany chlodno;-)

żabciu jak tam już wypakowaliście wszystko? I jak tam Maciuś? już przyzwyczaił się do nowego mieszkanka??

osa oj chetnie posiedziałlabym gdzies w jakiejś wodzie :) ale w domku też przyjemnie :)

joanna oj taaaak w przyszłym roku basen koniecznie :) żeby z małymi się popuskać :)

Dzwoniłam do położnej bo musiałam odwołać szkołę rodzenia. Tzn chodzić nie moge do niej z racji leżenia... Ona zaproponowała mi że będzie przyjeżdzać do mnie do domu więc będę mieć indywidualną szkołę rodzenia w domu :) Nawet się cieszę że mam taka możliwość :)

Natalii to super, ze taka propozycja. Indywidualnie więcej się dowiesz i podpytasz.

Osa na pewno wszystko dobrze i tez przesyłam chłodek ;-)

reklama
Do góry