reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
Ja tez dzis po wizycie. Cytologia pobrana za tydzien wyniki oby nic sie nie pogorszylo, trzymajcie kciuki.

Dostalam zelazo jakies do lykania bo moja hemoglobina wynosi 9,6 hematokryt 28, a ta z NFZ odrazu do szpitala chciala mnie klasc jak mojej powiedzialam to sie zasmiala.

I dostalam globulki dopochwowo na to ze mocz mi zly wyszedl i zakazenie drog moczowych czy cos takiego.

Adas ladnie rosnie, widzialam jaki duzy juz jest i ze stwierdzenia Pani doktor ze sporo ponad 500g wazy.
Glowke ma na dole.

A na temat cc bedziemy rozmawiac sierpien/wrzesien bo teraz za wczesnie.

O pomerdaly mi sie watki mialo byc na wizytach :D

Ale nic dostukam co jeszcze. Upaly takie, ze wczoraj w przychodni prawie zemdlalam dobrze ze jakas babeczka mnie podtrzymala i na krzeslo posiadzila ;/

Musze kupic sobie jakas sukienke, ktora z was pisala o sukience z pepco za 15 zl ze kupila i jest fajna?

Zakupy na allegro zrobione, kupilam posciel, przescieradlo i ciuszki typowe kaftaniki, spiochy, jak przyjda to sie pochwale :)

A teraz jem czeresnie - kupilam kilogram i zjem dzis wszystkie!:)

Z A ... szkoda gadac raczej...

Milego popoludnia dla was :*

Ostatnia edycja:
Wiadomosć o Stasiu i Agnieszcze SZOK ... sms wspólny jak najbardzeij za ... modle się za zdrówko Stasia i dużo sił. dla Agi

antopie no to fajnie z tą polozną /....

Joanna płucz te gardełko płucz

madziarena no to super że yle tego masz

agnieszkala no to jeszcze ten tydzien i potem tak zw wolnośc i spokój

die tez bym chciała wejsc do lodówki ale sie nie zmieściłam

u mnie dzien pierwszy na wolnym oczywiscie ... nie siedziałam spokojnie tylko posadziłam kwiatki n balkonie no i okno umyłama le wszystko z przerwami na odpoczynek.... oczywiscie dwołali mi dzis usg nerki ale jutro mam wizyty u gina bbo chcial mnie widziec przed urlopem wiec mu wszystko powiem i mam nadzieje ze on zadziała szybciej bo ta moja przychodnia to wyprowadza mnie tylko z równowagi ...

natali rzeczywscie z ta szkołą rodzenia to niezły luksus

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rajani faktycznie masz gorsze wyniki ode mnie, ale żelazo powinno przywrócić równowagę. Mi wszyscy w koło trują, że mam sok z surowych buraków pić. Buraki lubię, ale bez przesady. Dobrze, ze twój maluszek jest zdrowy i ma się dobrze.

A teraz się chwalę:

Babka zebra wyszła mi pyszna :-) Babka zebra.jpg I to przez nnatalie zachciało mi się ją upiec. nnatalie Tomek będzie ci bardzo wdzięczny :-)

Załączniki

• Babka zebra.jpg
    Babka zebra.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 33
Dziewczyny ŁO MATKO I CÓRKO!!! Jeszcze dzień nie minął, a tu 4 strony do nadrobienia!

Madziarena szkoda, że gdzieś bliżej Warszawy nie mieszkasz bo z chęcią bym do Ciebie wpadła i pomogła Ci te czereśnie z drzewa obrywać. Kurczę ja też właśnie z nogą na nodze siedzę! I strasznie mi ciężko inaczej :(

Co do rozstępów – nie lubię oliwki bo mi się nie wchłaniają w ogóle i nie lubie jak się potem ciuchy przyklejają. A używacie oliwkę na mokrą/wilgotną skórę? Bo tak trzeba, żeby ona właśnie tę wodę z powierzchni skóry zatrzymała. Mam koleżankę po kosmetologii i ostatnio z nią rozmawiałam i bardzo polecała mi kosmetyki firmy Palmers. Dała mi oliwkę łagodzącą swędzenie skóry i jest świetna! A ja przedwczoraj kupiłam sobie krem przeciw rozstępom. Cena nie taka straszna 33zł za 250 ml.
Żabcia też prawda, że tego nie da się sprawdzić! Czy to zasługa kremów czy genów… Ale lepiej smarować niż nie, żeby potem nie móc sobie zarzucić, że mogło się chociaż w jakiś sposób przeciwdziałać.

Fiu fiu Natalie szalejesz! Szkoła rodzenia tylko dla Ciebie ;)

Aniula gratuluję zdrowej drugiej córeczki! :)

No nie, a Kamcia dalej się chwali swoim 26 tygodniem no ;) Wiesz co spróbuj Kamcia tego soku z buraków. Powiem Ci że ja też jakoś tak z obrzydzeniem podchodziłam, ale byłam w szoku… Jest słodziutki i wcale nie taki zły :)

Ja dziś weszłam (nieplanowo oczywiście;) ) do "5, 10, 15" a tam takie fajne promocje! No i pękło 9 dyszek ;) - pochwalę się w odpowiednim wątku :)

Ostatnia edycja:
hej! wkoncu moge cos skrobnac. holter zalozony, jutro ok 13-tej mi go zdejma. mam zachowywac sie normalnie jak bez niego. troche niewygodny jest i pod tymi naklejkami piecze:-(. na poprawe samopoczucia zrobilam male zakupy dla siebie i uwaga uwaga dla lidki:-) jak zrobie zdjecia to wstawie. normalnie dzisiaj wyczailam super okazje w ubraniach dla siebie kupilam dwie sukienki jedna za 4,99, a druga za 9.99 normalnie szczesliwa jestem jakby mi kto w kieszonke narobil:-):szok:
kamcia ciacho mmmmmmmm pycha:-)
rajni gratki z powodu wizyty udanej:-)
zabcia super, ze maly sie tak szybko zadomowil:tak:
die z wakacjami super sie udalo, szkoda, ze dopiero za rok:-)

reklama
Do góry