reklama
Kamea
Fanka BB :)
O matko...
zabrakło mi słów.
Przed Stasiem kruszynką ogromnie ciężka walka. I nie będzie trwała tylko pół roku. Najpierw walka o życie a później o zdrowie. Przepraszam, że tak piszę, ale niestety problemy nie kończą się z dniem wyjścia ze szpitala. Mam nadzieję, ze Staś ma bardzo silny organizm i wygra obie walki!
Też myślę, lepiej nie bombardować Pietruchy sms-ami. Pewnie jest wrakiem człowieka. Pamiętam, że mnie takie smsy drażniły. Ciężko mi było opowiadać innym, jak moje dziecko walczy, mając świadomość, że oni przez to nie przechodzą... I zawsze pojawia się pytanie "dlaczego ja" Mogłabym tak pisać i pisać, ale nie o to chodzi.Też myśle, ze grupowy sms jest właściwy. Modlę się o siły zarówno dla Stasia jak i Pietruchy!!!
Die rozumiem Twoją rozterkę, ale myśle, że Twoje rozumowanie ma sens i myśle, że Pietrucha nie odebrała tego jako nietakt.
Tyle myśli kłębi się w głowie...
zabrakło mi słów.
Przed Stasiem kruszynką ogromnie ciężka walka. I nie będzie trwała tylko pół roku. Najpierw walka o życie a później o zdrowie. Przepraszam, że tak piszę, ale niestety problemy nie kończą się z dniem wyjścia ze szpitala. Mam nadzieję, ze Staś ma bardzo silny organizm i wygra obie walki!
Też myślę, lepiej nie bombardować Pietruchy sms-ami. Pewnie jest wrakiem człowieka. Pamiętam, że mnie takie smsy drażniły. Ciężko mi było opowiadać innym, jak moje dziecko walczy, mając świadomość, że oni przez to nie przechodzą... I zawsze pojawia się pytanie "dlaczego ja" Mogłabym tak pisać i pisać, ale nie o to chodzi.Też myśle, ze grupowy sms jest właściwy. Modlę się o siły zarówno dla Stasia jak i Pietruchy!!!
Die rozumiem Twoją rozterkę, ale myśle, że Twoje rozumowanie ma sens i myśle, że Pietrucha nie odebrała tego jako nietakt.
Tyle myśli kłębi się w głowie...
Paulinek
Styczniowe mamy'08
O matko... brak mi slow, kotluje mi sie ta wiadomosc w glowie i choc chcialabym napisac cos bardzo madrego to nie umiem, moge jedynie sie modlic za nich. Duzo, duzo sily dla Stasia i Pietruchy, bo tak jak pisze Kamea problemy nie skoncza sie wraz z wypisanie ze szpitala
agnieszkaala
Będe się modlić za Pietruche i Stasia!!! Ta wiadomość mną wstrząsneła. Popłakałam się! Pozostaje mi wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Ja się urodziłam w 26tc i ważyłam 1kg i żyje i mam się całkiem dobrze. Medycyna poszła przez 25lat do przodu i wierze, że Staś jest silny i wszystko skończy się ok.
madziarena
Mamusia Amelki
hej ... wpadłam na chwilkę a tu ... kurczę aż się płakać chce ... Pietruszka wie, że jesteśmy z nią i ze Stasiem ! Tryzmam kciuiki za nich !
szczęściara13
Siedzę i becze. O matko co sie stalo... Bardzo wspolczuje ze Stasiu nie poczekał jeszcze z przyjsciem na swiat. Będzie im bardzo ciężko. Niech Aga sie nie lamie, niech walczy o zdrowie syna. Boże... Tyle mysli mi sie klębi po glowie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze, bede trzymac kciuki zeby maluch był zdrowy
Ostatnia edycja:
Witajcie!
Kamea super że wizyta udana
u mnie upał c.d. :/ ja czekam na deszcz jak na zbawienne, ponad 30 stopni od kilku dni i zero wiatru, ledwo da sie wytrzymac
Iwona u mnie seks długo nie istniał, teraz trochę ale nam naszczęście obojgu się wogóle nie chce, lub D. się boi a nie mówi, w każdym razie dopóki będzie taki męczący upał to nawet nie dotykamy się palcami u nóg :>
ewelinkowska ja nie mam zgagi
die oj znowu intensywny dzień miałaś!, a co do pomyłek to ja kiedyś pomyliłam pociągi, na szczęście jechały jedną drogą haha
za Stasia i Pietruchę trzymam bardzo mocno kciuki i często o nich myślę. Musi być dobrze !!! aż brak słów ://
w końcu zrobiło się chłodniej więc uciekam do łóżka, dobranoc!
Kamea super że wizyta udana
u mnie upał c.d. :/ ja czekam na deszcz jak na zbawienne, ponad 30 stopni od kilku dni i zero wiatru, ledwo da sie wytrzymac
Iwona u mnie seks długo nie istniał, teraz trochę ale nam naszczęście obojgu się wogóle nie chce, lub D. się boi a nie mówi, w każdym razie dopóki będzie taki męczący upał to nawet nie dotykamy się palcami u nóg :>
ewelinkowska ja nie mam zgagi
die oj znowu intensywny dzień miałaś!, a co do pomyłek to ja kiedyś pomyliłam pociągi, na szczęście jechały jedną drogą haha
za Stasia i Pietruchę trzymam bardzo mocno kciuki i często o nich myślę. Musi być dobrze !!! aż brak słów ://
w końcu zrobiło się chłodniej więc uciekam do łóżka, dobranoc!
reklama
Antiope czyli rodzisz ze swoją położną A powiedz mi co w przypadku kiedy ona nie ma dyżuru akurat? Masz jakąś w zastępstwie?
Kamea ale wielgachnego masz już chłopaka! Gratuluję
Ojej a Wy macie swoje truskawki. Mniam, uwielbiam takie z krzaka
O madziarena a Ty masz własne czereśnie… No pozazdrościć!
Sony ja też muszę się do naczyniowca wybrać, bo na prawej nodze wylazła mi mega żyła, niestety predyspozycje do żylaków mam po tatusiu tego się obawiałam w ciąży!
Iwona u nas też bez szaleństw, tak średnio raz na 5-6 dni
Agnieszkaala zdrówka!
Koreczek czyli już masz wolne! I leniu****esz przez następne 14 dni Wypocznij sobie dziewczyno!
A widzisz Die jak to jest Kiedyś Ty pisałaś jak szalona, teraz sobie trochę odpuściłaś i masz za swoje! Glista końska wygląda obrzydliwie, ale mnie nie brzydzi
Pietruchowy Staśku WALCZ!!! Ciotki trzymają kciuki!!! Będzie dobrze!!!
Kamcia a dlaczego pół roku będą aż w szpitalu?
Kamea ale wielgachnego masz już chłopaka! Gratuluję
Ojej a Wy macie swoje truskawki. Mniam, uwielbiam takie z krzaka
O madziarena a Ty masz własne czereśnie… No pozazdrościć!
Sony ja też muszę się do naczyniowca wybrać, bo na prawej nodze wylazła mi mega żyła, niestety predyspozycje do żylaków mam po tatusiu tego się obawiałam w ciąży!
Iwona u nas też bez szaleństw, tak średnio raz na 5-6 dni
Agnieszkaala zdrówka!
Koreczek czyli już masz wolne! I leniu****esz przez następne 14 dni Wypocznij sobie dziewczyno!
A widzisz Die jak to jest Kiedyś Ty pisałaś jak szalona, teraz sobie trochę odpuściłaś i masz za swoje! Glista końska wygląda obrzydliwie, ale mnie nie brzydzi
Pietruchowy Staśku WALCZ!!! Ciotki trzymają kciuki!!! Będzie dobrze!!!
Kamcia a dlaczego pół roku będą aż w szpitalu?