reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Modlę się za Agnieszkę i Stasia, własnymi słowami, jak umiem, wierzę, że dadzą radę! Bardzo mnie porusza ta historia, niech wszystko dobrze się skończy. Życzę duuuużo zdrowia i sił do walki!

reklama
O matko...
zabrakło mi słów.
Przed Stasiem kruszynką ogromnie ciężka walka. I nie będzie trwała tylko pół roku. Najpierw walka o życie a później o zdrowie. Przepraszam, że tak piszę, ale niestety problemy nie kończą się z dniem wyjścia ze szpitala. Mam nadzieję, ze Staś ma bardzo silny organizm i wygra obie walki!

Też myślę, lepiej nie bombardować Pietruchy sms-ami. Pewnie jest wrakiem człowieka. Pamiętam, że mnie takie smsy drażniły. Ciężko mi było opowiadać innym, jak moje dziecko walczy, mając świadomość, że oni przez to nie przechodzą... I zawsze pojawia się pytanie "dlaczego ja" Mogłabym tak pisać i pisać, ale nie o to chodzi.Też myśle, ze grupowy sms jest właściwy. Modlę się o siły zarówno dla Stasia jak i Pietruchy!!!

Die rozumiem Twoją rozterkę, ale myśle, że Twoje rozumowanie ma sens i myśle, że Pietrucha nie odebrała tego jako nietakt.

Tyle myśli kłębi się w głowie...

O matko... brak mi slow, kotluje mi sie ta wiadomosc w glowie i choc chcialabym napisac cos bardzo madrego to nie umiem, moge jedynie sie modlic za nich. Duzo, duzo sily dla Stasia i Pietruchy, bo tak jak pisze Kamea problemy nie skoncza sie wraz z wypisanie ze szpitala:no:

Ale mnie rozbiła wiadomość o narodzinach Stasia. Wierzę, że mały jest silny i będzie mocno walczył. die_perle jak najbardziej napisz wiadomość do Pietruchy od nas wszystkich, nie będziemy jej atakować każda z osobna.

Będe się modlić za Pietruche i Stasia!!! Ta wiadomość mną wstrząsneła. Popłakałam się! Pozostaje mi wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Ja się urodziłam w 26tc i ważyłam 1kg i żyje i mam się całkiem dobrze. Medycyna poszła przez 25lat do przodu i wierze, że Staś jest silny i wszystko skończy się ok.

Siedzę i becze. O matko co sie stalo... Bardzo wspolczuje ze Stasiu nie poczekał jeszcze z przyjsciem na swiat. Będzie im bardzo ciężko. Niech Aga sie nie lamie, niech walczy o zdrowie syna. Boże... Tyle mysli mi sie klębi po glowie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze, bede trzymac kciuki zeby maluch był zdrowy

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Kamea super że wizyta udana :)

u mnie upał c.d. :/ ja czekam na deszcz jak na zbawienne, ponad 30 stopni od kilku dni i zero wiatru, ledwo da sie wytrzymac :(

Iwona u mnie seks długo nie istniał, teraz trochę ale nam naszczęście obojgu się wogóle nie chce, lub D. się boi a nie mówi, w każdym razie dopóki będzie taki męczący upał to nawet nie dotykamy się palcami u nóg :>
ewelinkowska ja nie mam zgagi
die oj znowu intensywny dzień miałaś!, a co do pomyłek to ja kiedyś pomyliłam pociągi, na szczęście jechały jedną drogą haha :)

za Stasia i Pietruchę trzymam bardzo mocno kciuki i często o nich myślę. Musi być dobrze !!! aż brak słów ://

w końcu zrobiło się chłodniej więc uciekam do łóżka, dobranoc!

reklama
Antiope czyli rodzisz ze swoją położną :) A powiedz mi co w przypadku kiedy ona nie ma dyżuru akurat? Masz jakąś w zastępstwie?

Kamea ale wielgachnego masz już chłopaka! :) Gratuluję
Ojej a Wy macie swoje truskawki. Mniam, uwielbiam takie z krzaka ;)

O madziarena a Ty masz własne czereśnie… No pozazdrościć! :)

Sony ja też muszę się do naczyniowca wybrać, bo na prawej nodze wylazła mi mega żyła, niestety predyspozycje do żylaków mam po tatusiu :( tego się obawiałam w ciąży!

Iwona u nas też bez szaleństw, tak średnio raz na 5-6 dni :)

Agnieszkaala zdrówka!

Koreczek czyli już masz wolne! I leniu****esz przez następne 14 dni :) Wypocznij sobie dziewczyno! :)

A widzisz Die jak to jest ;) Kiedyś Ty pisałaś jak szalona, teraz sobie trochę odpuściłaś i masz za swoje! :) Glista końska wygląda obrzydliwie, ale mnie nie brzydzi ;)

Pietruchowy Staśku WALCZ!!! Ciotki trzymają kciuki!!! Będzie dobrze!!!

Kamcia a dlaczego pół roku będą aż w szpitalu?

Do góry