Witam wczesną porą. Mąż wrócił, obudził i teraz zasnąć nie mogę ehhhh. Będzie miał rano wyrzuty.
Wszystkim nowe ciężarówki witam :-). Przepraszam, że ogólnie ale nie chciałabym nikogo pominąć, a o tej godzinie o to łatwo.
Landrynka współczuje przytulania i gratulacje dla Matta.
Osa mnie też czeka wizyta u ortopedy. Ciekawe co mi powie? Lekko się boje, że ciąża zakończy się CC :-(, bo to moje spojenie jest w nie najlepszym stanie, a to dopiero końcówka 5 miesiąca.
Takhisis odpoczywaj ile się da i po wizycie daj znać co ci jak.
Też się zastanawiałam czy Oliwii nie zabrać na prenatalne? Pani dr nie ma dużego TV, ale bardzo dobry obraz i myślę, ze Oli by zobaczyła co nieco. Odlicza na paluszkach kiedy to brat się zjawi, bo się doczekać nie może. Zaczęła nawet lalkę Agatkę nosić, by się przyzwyczaić do noszenia dzidzi, bo braciszek malutki będzie
.
Agnieszkaala jak wiadomo każdy ból przy ciąży może być od czegoś innego. U mnie zaczęło się od bóli podbrzusza po dłuższym chodzeniu (też spojenie i CC dają znać o sobie), a teraz to spojenie już napier***** tak, ze się wytrzymać nie da i chodzę jak babcia na zwolnionych obrotach. No i krótkie spacerki. Dobrze, ze blisko park i ścieżka rowerowa. To ja siedzę na ławce, a Oliwia sobie jeździ inaczej by kapa była.
Jak nie jesteś pewna czy to, to najlepiej skonsultować to z lekarzem. Mój niestety potwierdził :-(.
Cynamonka przyjeżdżaj i zabierz ze sobą słoneczko do PL :-).
Natalii tak wam się śpieszyło na szkolenie, ze zapomnieliście o bileciku! Cóż zdarza się najlepszym. Ja pamiętam jak raz przyjechałam do jakiegoś miasta i nie zauważyłam, ze tam parkometry i zostawiłam autko i poszłam na zakupy. Po powrocie ZONK- mandat, ale byłam zła na siebie.
Cieszę się, ze szkolenie udane i do tego zakupki super (czekam na zdjęcia).
Vill ja podczytywałam forum, ale nie odpisywałam, bo brak weny. Za to też zrobiłam porządki. Poprane, poprasowane i czekam aż remont się skończy, bo się lekko wydłuża. No nic nie narzekam, bo mąż dzielnie sam robi ściankę i podwieszany sufit. Po za tym i tak nie mam wybranych jeszcze kolorków to czas mi się przyda :-).
Co do łóżeczka to ja też oglądam i oglądam i sama nie wiem czego chce. Najlepiej piękne, tanie i pasujące :-).
Pannacota leń dopada każdą z nas. Najważniejsze by mąż zaliczył egzamin :-).
Anula najgorsze pakowanie i potem rozpakowywanie. Życzę udanego wyjazdu i dużo słoneczka.
Antiope też się cieszę, że w końcu słoneczko wychodzi, bo już depresja dopadała mnie i Oliwię. PO za tym Oli jutro na wycieczkę jedzie z przedszkola więc pogoda się przyda, by dzieci skorzystały.
Perle w ciąży niestety tak mamy, ze zapominamy o pewnych rzeczach. Dobrze, ze weszłaś na e-mail i maż do pracy może w sobotę podjechać i druknąć.
Daj znać jak fajerwerki i czy piwko schłodzone smakowało?
Ewelinkowska u mnie tez remoncik, ale większy, bo i stawianie ścianki + podwieszanie syfitu.
Kolorki bardzo ładne wybrałaś. Podobny zielony mam w kuchni.
Ja jestem w zawieszeniu z moimi kolorkami. Zastanawiam się nad szarym i białym oraz ciemnymi dodatkami w salonie
Szary w salonie | Projektowanie i aranżacja wnętrz Bielsko-Oświęcim-Wadowice-Katowice (chciałam też kamień szary koło kominka, ale mojemu się nie podoba)
, a sypialnia fiotet z szarym
https://www.google.pl/search?biw=12...ls%2F2debda7c85108ea768cafcdfdb3d3588;400;244 ale jeszcze nie wiem, bo jest w niej dużo światła i tu mogłabym poszaleć z ciemniejszymi barwami, ale jakoś weny ostatnio brak :-(. Pokoje są odgrodzone ścianką, ale bez drzwi będą więc muszę się łączyć ze sobą barwami. No nic mąż skończył podpinać światełko i za niedługo trzeba będzie się zdecydować.
Po remoncie dwóch pokoi idziemy pomału przygotowywać pokój dla synka :-). No i tu myślę o 2 kolorach na ścianę turkus i biel lub turkus i szary :-) mebelki białe. Pokój na razie będzie miał mały, ale cieplutki.
No i drzewko chce
Kamcia no to długo u was nie padało..
Przepraszam jak kogoś ominęłam, ale tylko tyle pamiętam jak coś mi się wspomni to skrobnę :-).
Idę jeszcze pochodzić po stronkach i poszukać czegoś ciekawego.
Mężulkowi jeszcze nic nie mówiłam o zakupach i poczekam raczej z tym jak paczka przyjdzie, a co go tam będę stresować, ze nie wytrzymałam i zaczęłam już zakupy ;-(.
Dobra mykam z klawiaturki, bo spojenie znów się odzywa i trzeba pozycję zmienić. Miłego dnia.