reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

iwona jak lubisz oliwe z oliwek, to sproboj rano na czczo zjesc kawalek bulki umoczonej w oliwie, mi tam zawsze pomaga;-)
a lezec to sie staram czesto, gorzej jak przyjda wakacje i dzieciaki w domu beda, ale cos trzeba bedzie wymyslec:tak:;-)

reklama
Kochane... szok mnie tak ogarnął ze na watek nie miałam jak wlezc...

Jutro wycieczka do sklepu i na randke z moim P.
Wiec pewnie nie zajrze... ale w niedziele nadrobie. Byle byście powieści nie pisały.

Głaskam brzuszki...

Witam sie nienormalnie wczesna pora:-)

Poczytalam wczoraj wieczorem o dziewczynach i kurcze spac nie moglam.

Pietrucha i Takhisis trzymajcie sie cieplutko. Ja mocno wierze w to ze wszystko dobrze sie skonczy.

Zabcia super ze znalezliscie w koncu mieszkanie.

Die ladna baletnica i maja przesliczne te tutu. Ja chce za przeproszeniem srajduche bo podobnie jak u Iwony znowu mam problem z wyproznianiem. A myslalam ze przeszlo wraz z pierwszym trymestrem.

Landrynka bede szczera zazdroszcze randki, a na swojego A musze czekac do poniedzialku.

U nas super pogody cd. Przesylam wszystkim sloneczko i blekitne niebo.
Milego wekendu.

Witam wszystkie zgrabne panie z pieknymi brzuszkami:-)
Wczoraj wieczorem wypilam sobie piwko karmelkowe i udalo mi sie zalatwic, nie wiem czy po nim ale udalo sie.:-)
Zastanawiam sie czy ja za czesto nie pije piwa bezalkoholowe ale zawsze piwo. A wam zdarza sie siegnac po browarka? Czy toja taka pijaczka????
Powiedzcie miile utylyscie??? bojkumi sie wydaje ze strasznie duzo. Wiem ze jestesmy rozne,ale tak orientacyjnie chcialabym wiedziec. Moj maz i rodzina nie sa dobrymi doradcami. Oni mowia ze jest ok.....
Pojde teraz przydotowac jedzonk na grilla bo uciekam dzis na caly dzien na dzialeczke....swieze powietrze mile widziane....
Synus spedzil pierwsza noc na pietrowym lozeczku:tak: uchachany jak nic....tylko ja nie bardzo, kazal mi spac na dole i budzil sie srednio co 2godz. a wstal o 5 rano:szok: wiec troszke niewyspana dzis jestem....Ale za to szczescie synka...niedoopisania:laugh2:
milego dnia....slonecznego u mnie to dzis bedzie pieknie.....swieci od 5 sloneczko

hej kobitki:-) ja przed chwila wstalm, dzisiaj dzieciaki do przedszkola nie ida, wiec moglam dluzej:zawstydzona/y:. u nas pogoda tez ladna, wiec z rana trzeba sie wziasc za sprzatanie. wynioslam juz posciel na dwor i musze zaraz jechac po truskawki, bo bede robic sernik na zimno:-) dzisiaj mamy babski wieczor, bo m. z kumplami gdzies wychodza, a my baby dzisiaj zostajemy w domkach, ale spotykamy sie razem, wiec napewno bedzie wesolo:-);-)
zabcia gratuluje mieszkanka, ciesze sie ze jeden problemik odhaczony:-)
landrynka udanej randki zycze;-):-)
iwona nie myslalam, ze to napisze ale gratki z rozwiazania problemow wc towych;-):-D, napewno od razu lzej:-)
ja po piwo nie siegam, ale tez nie pijam poza ciaza, jakos po pierwszej mnie odrzucilo od alkoholu:-(
jak jestem w ciazy to zapach piwa powoduje u mnie odruch wymiotny, i tak jest za kazdym razem:zawstydzona/y::-(
maly pewnie z nadmiaru emocji i szczescia nie mogl ich przetrawic, ale bidulko wspolczuje ci, bo ja jak zarwe noc to jak zombi chodze:szok:
zmykam po truskawki

die straszne informacje przesyłasz od pietruchy. Mam nadzieję, że badania wyjdą dobrze i wszystko będzie w porządku. Stasiu dostarcza jej rozrywki już od samego początku.
A twoja córa jest piękna! Będzie łamać serca :-D

żabcia ciesze się, że w końcu udało wam się znaleźć odpowiednie mieszkanko! Powodzenia w przeprowadzce

Iwona ja dość często piję karmi i zdarza mi się zrobić łyka zwykłego piwa od męża-stwierdziłam, że jak mam wielką ochotę to nie będę sobie odmawiać. Strasznie brakuje mi wina- ani kropli nie wypiłam od początku ciąży. W innym wątku napisałam, że ja przytyłam już ponad 8 kg, więc się nie przejmuj, nie jesteś sama:-)

Mnie od wczoraj bolą migdały, mam nadzieję, że się nie rozchoruję. Zaraz idę zrobić sobie płukanie gardła solą (fuuuuj) i zmykam na zakupy. Miłego dnia

witam sie z rana - u nas poporstu sreodke lata..az mnie ciagnie dzis nad jakas wode..bym poplywala po jeziorku unosząc sie na falach z bębnem ala ponton:p

Iwona
- na zatwardzenie - to co pisaly dziewczyny plus wszytkie rodzaje nabialu wplynie- ze wskazaniem na kefiry, maslanki....popij suszone sliwki albo morele- sranie jak ta lala:p co do wagi- ja mam tak dziwnie bo sama w sobie schudlam na ciele- widze po twarzy rekach nogach tyłku talia mi sie zrobila wieksza niz mialam mimo brzucha...ale na wadze mam 2,5 kg na plus. piwo pije dosyc czesto - ale calkowicie bezlakoholowe- w niemczech sa wszytkie piwa nie tylko takie a'la piwa jak karmi (tam chyba zreszta jest jakis procent alkoholu) zuplenie bezalkoholowe- zimny weizen z lodowki bez procentow- uwielbiam- jak nie bylam wciazy tez pijalam czasem alkoholowe czasem bezalkoholowe- w zasadzie mi to bez ronicy bo ja sie nigdy nie upilamw zyciu- ale piwo zbozowe uwielbiam jelsi chodzi o smak- a z czy bez alkoholu nie ma znaczenia:)

zabucha - strasznie sie ciesze ze juz amcie to mieszkanie- bo mi bylo ciezko dom prowadzci z ciagle zacisnietymi kciukami:p juz maz grozil rozwodem:p ale pomoglo wiec puszczam kciukasy :D

u ans od rana zmaieszanie sniadaniowo baletowe...pranie wieszanie kot sie paleta..osa do mieszkania wlceiala i oczywsicie jak to ja latalam z piskiem po calym mieskzaniu bo osa lata ...moj maz mowi ze ja mam cos z glowa jesli chodzi o wszytkie insekty ...ni i co?? moge... mam gore niepsokaldanego prania..plus dwie gory ciuszkow dla dziecka w sypilani..i nie wiem co ja mam z tym wsyztkim zrobic...chce nad wode...nie chce patrzec na te ubrania...niech one sie same soba zajma...a co do mojej wczorajszej maslanki i sweizych moreli..sraczki nie bylo...ale ....tak pierdzialam ze normalnie malo sama pawia nie puscilam:p

milego dnia kochane:D

reklama
Witam w prześliczny ranek!!!

Mam dziś trochę zajęć, ale próbuję wszystko odwlekać jak się tylko da :-) jutro wyjazd na tydzień nad morze i aż się boję tego dzisiejszego pakowania, oj będzie się działo, a mąż będzie się wkurzał, że tyle razy do samochodu z torbami będzie musiał biegać.
Iwona Uzar ja to piwoszka jestem, tylko że lubię smak prawdziwego piwa, więc za karmi nie przepadam. Popijam w ciąży Lecha bezalkoholowego (0,5% ma), ale jest jeszcze w większych marketach Bavaria 0%, tylko taka klasyczna, bo te inne są smakowe i dziwnie smakują. W pierwszej ciąży zdarzyło mi się napić nawet piwka alkoholowego, ale to tak dla smaka tylko.

Udanego weekendu życzę wszystkim Paniom. Trzymajcie się cieplutko!!!

Do góry