ufff, dzień się kończy, córka zaraz spać idzie więc nastanie błoga cisza :-)
Jestem myślami z
Pietruchą, Takhisis, musi być wszystko dobrze. deli80 przekaż dziewczynom, że trzymam za nie kciuki i za maluszki, bo chyba masz z nimi bliższy kontakt. Dziś właśnie jechałam z córką najpierw autobusem a później pociągiem, bo byłyśmy odwiedzić moją mamę. To tylko 40 min jazdy, ale córka była bardzo szczęśliwa, bo już dawno miała obiecane :-) zakupki udane, fajna sprawa :-) u nas niestety nie ma takich superowych sklepów :-( córcia pierwsza klasa, pewnie mamusia bardzo dumna z takiego skarba.
nnatalie04 słonko nie zareaguje nawet na Twój brak opalenizny po tym jak zobaczyło moje białe jak młynarz nogi :-)
karoola to chyba jakiś nowy doktor w Goleniowie, bo nawet nazwiska nie słyszałam. Też chodzę do Pani ginekolog ze Szczecina, która przyjmuje prywatnie w Goleniowie.
joanna_84 frytki, mniam mniam, mi by wystarczyła do nich sól i ketchup i miałabym super obiad!!! Bardzo mi ostatnio smakują fryteczki :-)
żabcia_tbg ach te dziecięce przeziębienia, szkoda bardzo synka, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Najgorsze są nocki, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie mąż śpi w najlepsze i nic nie słyszy, a ja czuwam i nie śpię przez pół nocy.
cynamonka20 no to gratulacje synka!!!
osa_24 więc leż i nic nie rób, no oprócz wyjść do WC.
Ja właśnie pałaszuję arbuza i popijam piwkiem bezalkoholowym, juz czuję to nocne bieganie na siusiu :-)