reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
hej dziewczyny!!! dzisiaj nie mialam czasu zeby napisac:-(
wiesci od pietruchy troche mnie zdolowaly:-(, ale trzymam kciuki za nia i stasia- lidka tez trzyma:tak:. jak bylam w szpitalu przed cc z zu to lezala ze mna dziewczyna, ktorej tez wypadl pecherz plodowy, lezala 1,5 miesiaca z nogami w gorze,potem jeszcze z miesiac byla w szpitalu i do 36 tygodnia trzymali ja w szpitalu. wyszla i za dwa tyg. urodzila coreczke. mam nadzieje, ze stas tez dotrwa do tego czasu u pietruchy w brzuszku:tak:
ja tez po wizycie, mam lezec- to odkrywcze bardzo:szok: kolejna wizyta u ortopedy na kontroli za miesiac. spojenie sie rozciaga i tak juz bedzie. we wtorek kardiolog, a 20 wizyta u gina.

PIETRUCHA trzymam bardzo mocno kciuki za Stasia i za Ciebie !!!!

die cudowna ta Twoja baletnica.

Przepraszam wybaczcie obiecałam że nadrobię wcześniejsze posty ale nie dam rady złapałam katar więc i ja i Maciuś smarkamy się, leję się z nosa a za oknem tak ciepło.
Jeszcze nic nie spakowałam nie mam sił na to bo co chwilę kicham prycham ale muszę się zmotywować.

hej dziewczynki poratujcie mnie....juz nie wytrzymam kolejnego dnia bez kibelkowania....
Brzuch mi zaraz peknie, strasznie mnie boli.od dwoch dni nie zaliczylam posiedzenia... otreby jablka nie pomagaja,wiec co????macie jakies sposoby???
Pietrucha trzymamy kciukii!!

ufff, dzień się kończy, córka zaraz spać idzie więc nastanie błoga cisza :-)
Jestem myślami z Pietruchą, Takhisis, musi być wszystko dobrze. deli80 przekaż dziewczynom, że trzymam za nie kciuki i za maluszki, bo chyba masz z nimi bliższy kontakt. Dziś właśnie jechałam z córką najpierw autobusem a później pociągiem, bo byłyśmy odwiedzić moją mamę. To tylko 40 min jazdy, ale córka była bardzo szczęśliwa, bo już dawno miała obiecane :-) zakupki udane, fajna sprawa :-) u nas niestety nie ma takich superowych sklepów :-( córcia pierwsza klasa, pewnie mamusia bardzo dumna z takiego skarba.
nnatalie04 słonko nie zareaguje nawet na Twój brak opalenizny po tym jak zobaczyło moje białe jak młynarz nogi :-)
karoola to chyba jakiś nowy doktor w Goleniowie, bo nawet nazwiska nie słyszałam. Też chodzę do Pani ginekolog ze Szczecina, która przyjmuje prywatnie w Goleniowie.
joanna_84 frytki, mniam mniam, mi by wystarczyła do nich sól i ketchup i miałabym super obiad!!! Bardzo mi ostatnio smakują fryteczki :-)
żabcia_tbg ach te dziecięce przeziębienia, szkoda bardzo synka, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Najgorsze są nocki, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie mąż śpi w najlepsze i nic nie słyszy, a ja czuwam i nie śpię przez pół nocy.
cynamonka20 no to gratulacje synka!!!
osa_24 więc leż i nic nie rób, no oprócz wyjść do WC.

Ja właśnie pałaszuję arbuza i popijam piwkiem bezalkoholowym, juz czuję to nocne bieganie na siusiu :-)

reklama
Do góry