reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

i ja sie witam
u mnie na razie piękny pogodny dzień , trochę duszno ale lepsze to niż deszcz

duża rodzina to naprawdę fajowa rzecz , polecam :-p

i bardzo lubię piątki bo wszyscy mają na 8.00 i mam boską błogą ciszę :cool2:

reklama
Dzień dobry

Pietrucha, Takhisis trzymam kciuki za Was i Wasze maleństwa. Będzie dobrze.

Kamea jak my z siostrą marzyłyśmy w dzieciństwie, żeby mieć łóżko piętrowe. Niestety moja mama była nieugięta, bo jej się piętrowe nie podobały. Jak będę miała więcej niż jedno dziecko, to koniecznie będę chciała dla dzieci kupić piętrowe, bo to i radocha i oszczędność miejsca.

Dzień dobry :)
Wpadam się przywitać i uciekam, poczytałam co u was i już musze lecieć bo mam dzisiaj nawał pracy a on 13 muszę młodą odebrać z przedszkola :/

a ja cos se miejsca nie moge znalezc..jade do miasta...polaze po sklepach moze nie bede sie tyle zamartwiac...napislam smsa do pietruszki pozdrowilam ją od nas wszytkich i powiedizlam z emocno trzymamy za nia kciukasy...

no to komu w dorge temu wrotki....

Dzień dobry!

die ja wczoraj miałam dzień ze nie mogłam znaleść sobie miejsca:/ dziś już jakieś plany są ale narazie jeszcze w łóżku... Miłego wypady w takim razie!! Jak młodej stopa??

kamea ja zawsze marzyłam o takim łóżku ze będzie piętrowe ale dla jednej osoby:) tzn łóżko jest tylko na górze a pod spodem można mieć biurko albo coś do siedzenia dla gości;) w ikei są takie dostępne:) ale u mnie w domu problem stanowi wysokość bo 2,2m bo mieszkam w domku ale kiedyś były budowane tak ze to dłonie mieszkanie było niższe:/

U mnie dziś świeci słońce więc chyba wystawie swoje białe nogi i biała twarz na promienie słońca... Mam tylko nadzieje ze się nie przerazi i ni schowa za chmurkami.
na obiad pyry z gzikiem (jeśli ma ktoś ochotę to zapraszam):)
dzis po 16przychodzi ekipa i bedą zmieniać nam w domu kaloryfery. Ehh już się boje tego kurzu:/ cholera chyba wszystkie ciuszki dla malenstw muszę przenieść w inne miejsce bo te zasuwane szafy przy takiej robocie przepuszczają kurz;/ a jutro od rana na szkolenie, a potem do factory do smyka bo tam zawsze są przeceny i może coś kupimy z S ;)

ciezko się czyta o tym ze coś u którejś z nas się dzieje. Mam nadzieje ze będzie dobrze i musi być !!! I tylko o tym myśle.

Witam się dziewczynki, pewnie nie dam rady Was nadrobić - a tu u mamy nawet nie będę próbować bo internet jakiś taki strasznie wolniutki, a ja cierpliwości nie mam jak mi się strony tak wolno wgrywają:cool:

Ruszam do sklepu z materiałami :) i do banku ratę kredytu zapłacić

Pozdrowienia ze słonecznego Szczecina :-D byle do 15 i weekend
aniula99 dr Arkadiusz Pietrzyk, fantastyczny człowiek chodzę do niego od 17 roku życia nie wyobrażam sobie innego lekarza :-) kiedyś pracował w Szczecinie ale chyba szpital w Goleniowie zaproponował mu lepsze stanowisko ;-) w Szczecinie przyjmuje więc już tylko prywatnie :tak:

Hej dziewczyny! kiedy będzie lato?

Pietrucha, Takhisis ja również trzymam za was kciuki!
aniuula tylko ostrożnie z tym myciem! u nie mył mój D. kiedyś i wkrótce będzie mył z powrotem to się może nauczy myc raz a porządnie :p

die nawet mi nie mów o polskim pkp, kiedyś jechałam tam i z powrotem pociągiem ode mnie z Nowego Sącza do Gdyni, jechałam chyba z 11 godzin i myślałam że umrę, nigdy więcej.... dawniej lubiłam pociągi ale tylko jak odwiedzałam ciocie 100km ode mnie:)

u mnie dziś całkiem ładna pogoda, na obiad mam frytki + nie wiem co i muszę do 16 wymyślić :) wracam do pracy, miłego dnia!

reklama
wrocilam z miasta obladowana siatami....padam na ryj....kupilam kilka pierdów dla paszczaka w primarkcie..i mi sie szkoda zrobilo mojeje corki wiec poszlam na stoisko dla "nastolatek" zeby jej cos tez wyszperac i byla promocja t-schirtow za 2,5 sztyuka no to nabralam...chyba z 10 :p do tego wzielam jej jeszcze nowy stroj kąpielowy :) potem pomyslam ze mąz takie biedny nic mu ostanio nie kupilam wiec poszlam na stoisko meskie...a tam zas przecena i meskie t-shirty tez za 2,5 no to tez mu nabralam koszulek...poszlam do kasy zaplacilam..i juz juz mialam wychodzic...az tu nagle...patrze przecena damskich kardiganow z 20 na 5...wiec no przeciez musialam sobie kupic mietowy i bezowy:p i wiecej nie ide do tego sklepu bo tam sie nie da normlanie atakuja cie te wyprzedaze z akzdej strony i z nienacka...:p

humor mi sie poprawil...no ale jak przyszlam to czekaly na mnie wiesci od pietruchy...nie ejst dobrze dziewczyny wiec trzymajcie wsyztkie za nia kciuki! oby po wynikach mogli ja zoperowac i zabezpieczyc malego przed przedczesnym porodem!

Do góry