reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

BASIA.J witaj wśród nas i czekam aż napiszesz coś więcej o sobie i o dzidziusiu na kiedy masz termin i czy znasz płeć.

dziękuję wszystkim za przywitanie :tak:
mam termin na 06.pażdziernika ale biorąc pod uwagę moje 4 cc pewnie będzie to wcześniej
29.maja miałam usg i będę miała córeczkę Kasieńkę :-)
w domu mam Paulinę lat 18 Bartka lat 16 Kacpra lat 8 i Kubę lat 6

początki były koszmarne ale teraz czuję się już świetnie , oprócz zgagi :sorry:
i jestem już strasznie gruba :-D wszyscy się dziwią i pytają czy to aby jedno dziecko tam noszę

mam nadzieje że uda mi się częściej tutaj bywać jak za dawnych czasów ale czasem jest to trudne bo kompute0r jeden a chętnych wielu

pozdrawiam

reklama
Landrynka najważniejsze że malutki jest zdrowy.
Teraz będziesz mieć wesoło w domu z 5 chłopów :-)

Maciuś walczy nie chce spać ja gotuję ten obiad tzn jeszcze tylko kasza. Nie mam nawet jak się ogarnąć i iść do wc bo siedzi mi maruda na kolanach dałam mu Ibum myślałam że padnie a tu nic :/

Hej dziewczynki, ja po wizycie. Opis we właściwym wątku.

die_perle a ja nie mam normalnie w czym chodzić, bo prania nie mogę zrobić. Przez ten ciągły deszcz jest taka wilgoć, że ciuchy, które wyprałam 3 dni temu są dalej mokre. Koszmar jakiś.

osa dzięki za truskawki, mniam :-)

żabcia zdrówka dla Maciulka.

Mam nadzieję, że pomimo kiepskiego wyboru jednak znajdziecie mieszkanko.

Landrynka a to heca! To niedługo będziesz miała niezłe tłumy facetów w domu… Nie martw się, dziewczynka będzie następnym razem ;-)

BASIA J wow, to u Was w domu musi być naprawdę wesoło z taką gromadką.

zabcia zycze, zeby klopot z mieszkaniem rozwiazal sie jak najszybciej:tak:
landrynka to ci dopiero jaja, chociaz moze lepiej, ze teraz tak sie okazalo a nie przy porodzie;-)
basia witaj
antiope ciesze sie, ze ci smakowaly;-) ja na sam widok truskawek mam mega slinotok:szok:

ja juz po lekarzu, dostalam skierowania do ortopedy i kardiologa. a wizyty udalo sie zalatwic szybko, bo jutro ortopeda, a we wtorek kardiolog, wiec chyba ekspresowo:-) a dzisiejsze cisnienie moje 93/53, zaraz bedzie chyba burza tka duszno i goraco, ze nie da sie funkcjonowac

aaaaaaaaaaaaaaa Landrynka jakie JAJA- i to doslownie:) hahaha kurde nie wiem chcialas joasie..bedzie joachim:D i gitara:) zjedz lody one zawsze na jaja pomagaja:p

witaj basia j. masz piekna rodzinke super tyle dzieciakow:)

nat- nawet mi nic nie mow z tym rozwalaniem lozka- pipka tez zawsze mi rozpierduche robi jak sie dopadnie do swiezutko zascielonego loza:) wsuwa sie pod kape i udaje ryjnice jakas i tam ryje jak kret!

zabciu biedny maciulek caluski sle dla niego i dla ciebie :)no i kciukow za mieszaknie ejszcze nie puscilmka wiec na bank sie znajdzie!!!!

paulinek
wybacz mi ale jak przeczytalam co masz dzis na obiad to mi sie samoistnie twarz wykrzywila..kasza na slodko ze sliwkami????? znaczy ja wiem ja rozumiem ze ludzie jedza na slodko obiady..zawsze tak reaguje na takie potrawy makaron z serem i cukrem, pierogi z owocami. kasze ze sliwkami....wychawtowalabym jakis wzor koniakowski:p ja poprpsze golonke z musztarda... a jak urodze to jeszcze piwo do tego :p a na slodko...hmmm dawajta te truskawki:p ale rosolek bardyo chetnie zwalszcza wolowy:)

osa -
wowo ekspresowo to malopowiedziane-super bardzo sie ciesze ze szybko i spranie sie toba zajma - trzymam kciukery

dla ucha....piekny glos...http://www.youtube.com/watch?v=W4nd3SGYXOc

Ostatnia edycja:
landrynkaa wow chłopiec ;) to ci dopiero niespodzianka !!! Ważne ze synus zdrowy :)

witam nowe dziewczyny :)

die no to nasze koty mogą sobie łapę podać xD
a to jak kicia pokazuje język (i ja jej tego nie uczyłam ;))

image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Do góry