Witam a rana!!!
Znów słonko za oknem więc łatwiej podnieść się z łóżka i ruszyć do boju :-) Mąż poszedł odprowadzić córkę do przedszkola, zaraz jakieś zakupy i czeka mnie mycie okien. Wczoraj jedno już umyłam, bo stwierdziłam, że wolę na raty. M się zaoferował, że to zrobi, ale wolę sama, bo i tak pewnie musiałabym po nim poprawiać :-)
osa_24 u nas też ostatnio w domu królują truskawki i arbuz, pocieszam się, że objadam się, ale owocami a to zdrowe. Po ile u Was truskawki? u nas ciągle cena spada, ostatnio kupowałam za 8 zł, ale czekam na jeszcze niższą cenę:-)
żabcia_tbg znam ten ból szukania mieszkania, sami mieszkaliśmy na takiej malutkiej angielskiej wyspie Jersey 5 lat i też był ten problem, trzymaj się i nie poddawaj, znajdziecie wreszcie coś fajnego.
Landrynka_80 w takim razie gratulacje synka!! lepiej, że teraz wyszło niż dopiero po porodzie :-)
nnatalie04 tez biorę Febidion Classic, akurat był na dużej promocji jak byłam w sklepie. Też uważam, że sztuczne witaminy to w jak najmniejszych ilościach.
BASIA.J niezłą masz gromadkę w domu, zawsze marzyła mi się duża rodzina, tym bardziej, że z takiej pochodzę, ale trochę za późno się za to zabrałam.
die_perle Dawid Podsiadło, piękny głos, kibicowałam mu w X- factor, należała mu się wygrana!!!
joanna_84 gratulacje wczorajszej rocznicy!!! przyjdzie czas na świętowanie.
karoola który lekarz jeśli można wiedzieć?poród w Goleniowie? chyba nikomu nie życzę, sama też nie mam zamiaru tu rodzić :-)