reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Ja też mam chodzące, ale i tak większość czasu w domu jestem, bo ostatnio dużo chodzić nie daje rady. Jak co to się do nich przejdę.

Dzwonili w PZU wypłacą mi szpitalne YUPPI

reklama
deli to super, że kaskę Ci wypłacą :) mi niestety jak byłam w szpitalu to nie wypłacili bo byłam 5 dni a wypłacają od 7... no trudno... dobrze, że Tobie się chociaż udało :) będzie na zakupy dla Maluszka :) aha i kciuki trzymam za wizytę :)
ja ostatnio mało piszę zwłaszcza na głównym bo po prostu czasu brak. Termin złożenia pracy mgr to 19 czerwca i muszę się teraz sprężać żeby wszystko zdążyć zrobić. Jeszcze w sobotę mam egzamin... na szczęście w tej sesji tylko 1 i ostatni z czego się cieszę. Trzeba skończyć te studia i mieć w końcu czas na mój kochany haft krzyżykowy i jakąś dobrą książkę :)
iwona ja na Twoim miejscu bym uważała jak masz na l4 wpisane leżeć. I to nie prawda, że zus kontroluje tylko do 14, do mojej koleżanki w ciąży przyjechali po południu w dniu, w którym mąż ją zawiózł na porodówkę. Także lepiej się pilnować.
dżaga Ty uważaj z tymi porządkami :) nie za dużo wiadomo :)
paulinek chyba bym nie umiała prasować na siedząco... w sumie to nie wiem bo nie wiem bo nie próbowałam ale jakoś tak dziwnie mi to brzmi :) życzę powodzenia na wizycie i ujawnienia się Maluszka :)
madziarena powodzenia na wizycie :) jeśli chodzi o imię to u nas bez problemu doszliśmy do porozumienia :) oboje wybraliśmy imię Jakub dla naszego synka i tak oboje mówimy do brzuszka :) ja glukozę mam mieć robioną za miesiąc chyba. Tzn. tak coś mi gin wspominał na poprzedniej wizycie. Ja do swojej wizyty jeszcze muszę poczekać bo mam 13 czerwca także jeszcze jeszcze...

o kurcze... jestem już w 6 miesiącu :) ale fajnie :)

Ostatnia edycja:
Nula gratuluje 6 miesiąca. Mi wypłacają po 3 dniach :-) myslałam, ze doby liczą, ale nie. Lepiej dla mnie.
Powodzenia w pisaniu i trzymam kciukasy za sobotę.

Dzień dobry!

Weekend się skończył, produkcja ruszyła pełną parą;) A to też dlatego, że teraz większość wizytuje :) I dobrze!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
I dajcie spokój już z tym prasowaniem;p Ja nie pamiętam kiedy żelazko miałam w ręce.. może dlatego,że leginsów i bluzki "podomki" prasować nie trzeba...a oprócz tego i piżamy ... nie noszę nic ostatnim czasem :)

Miłego :*

Hej dziewczyny!

Deszcz c.d. :(

Dżaga gratki !!! W końcu dziopinka :D

Landryna, Antiope
:) nie mogę się doczekać wizyty :) może rozłoży nóżki i się ujawni ?! na dodatek m am podwójne święto bo 11 lat z moim D. także fajnie by było tak na prezent :D a jak nie to na połówkowym dopiero za ok. 3 tyg

aniula też kupowałam truskawki ostatnio, u mnie na rynku po 10 zł ale wciąż za drogo, byle te deszcze im nie zaszkodzimy za bardzo :/

deli tez bym chciała Adasia ale muszę jeszcze mojego D. przekonać :) nie wiem czy sie uda :/

agnieszkala eh no woda dziś urosła, u nas wszystko się zaczyna a potem idzie w Polske, ponoć od jutra ma być lżej z deszczem, oby :///

nie nawidze prasowania ! :szok:

Mam pytanie, czym się różni USG genetyczne od połówkowego? bo wczoraj dzwonie do jednego lekarza i mówie że chce się umówić na genetyczne a on "a który to tydzień" ja mowie że 18 więc tak za ok. 3 tyg. , no to mi odpowiada "aa to nie genetyczne tylko połówkowe, które tak na prawdę można robić w każdym tygodniu ciąży po 19-tym, ale przyjeło sie 19 - 24" no i zgłupiałam.

A wcześniej dzwoniłam do innej przychodni i normalnie powiedzieli że genetyczne między 19 a 24 mogę przyjść i robić :/ więc już nie rozumiem :/

Pozdrawiam i miłego dnia

Cześć dziewczyny!

Wczoraj spędziłam sama ze sobą romantyczną kolację i kąpiel przy świecach bo nam prąd wyłączyli;-)
Z prasowaniem nie mam problemu bo ja od zawsze z suszarki ciuchy prosto do szafy pakuję- tak jestem nauczona z domu. Jak wychodzę z domu to automatycznie rozkładam deskę i jadę z koksem. Nie lubię zbędnie marnować wolnego czasu:-) Mam podobne podejście do sprawy tak jak pietrucha- ciuchy domowe same się wyprostowują nam mnie:-D
Zaraz zabieram się za obiadek. Na dzisiaj planuję kluski leniwe polane masełkiem i cukrem - pycha! Zrobię ich dużo, żeby na jutro starczyło :-D. Po obiedzie jedziemy do lekarza, ciekawe co mi powie.
Tak więc życzę wszystkim miłego dnia i udanych wizyt pa

joanna 11 lat razem, piękna rocznica :) życzę w takim razie żeby Groch pokazał co tam ma między nóżkami :) a jeśli chodzi o różnicę w badaniach to chyba niczym się to nie różni, po prostu jedni mówią tak a drudzy inaczej. Ja w sumie nie miałam jakiegoś specjalistycznego genetycznego ani połówkowego. Tzn. na poprzedniej wizycie lekarz pomierzył co trzeba i posprawdzał i wszystko ok. To jest dla mnie najważniejsze :) szkoda, że do mojej wizyty jeszcze jest tak daleko...

Ale pospałam, do 11, ostatnio normalnie rekordy biję…

agnieszkaala przepis jest absolutnie banalny; wrzucę go za chwilę we właściwym wątku.

Gratuluję synka

Iwona ja mam na L4, że nie muszę leżeć.

Landrynka ja w ogóle nie prasuję i też jest ok., wywieszam po praniu na wieszak i samo się prostuje, także jak najbardziej popieram Twoje postanowienie.

Deli powodzenia na dzisiejszym połówkowym.

nula trzymam kciuki za egzamin i złożenie pracy w terminie.

Gratuluję 6 miesiąca! :-)

Kamcia powodzenia na wizycie.

reklama
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Nula kciuki za egzamin i złożenie pracy w terminie. I gratuluje6 miesiącaJ
Joanna wszystkiego najlepszego z okazji 11 rocznicy. Wiesz cosama niewiem czym się usg genetyczne od połówkowego różni.
Kamcia zaproś mnie na te kluski leniwe. Pliss ;)Uwielbiam! Umnie dzisiaj mielone z ziemniakami i salatą zieloną. kciuki za wizytę.
Deli fajnie, że wpadnie dodatkowa kasa. Chociaż tylekorzyści z tego nieszczęsnego szpitala.

Co do prasowania to ja Aluśki i M rzeczy prasuje na bieżąco, a swoje przed założeniem. Domowe ubrania i piżamy też prasuje, moja teściowa uznała, że widocznie mam dużo wolnego czasu:-D Nie lubie prasować, ale nie lubie też chodzić w zmiętych. A najbardziej nielubie prasować malutkich ubranek. A niedługo będzie powtórka z rozrywki:-D

Do góry