reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Witajcie po 4 dniowym odpoczynku:) Później was nadrobię.
Deli współczuję glukozy, pewnie i mnie to za niedługo czeka. jutro wizyta to się może czegoś dowiem.

6 miesiac ??? WOW a to jeszcze nie za wcześnie?

reklama
hej!!

przepraszam ale chyba dzis nie nadrobie, padam...!!

my po usg, dzidzia zdrowa i bedzię druga córka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oliwia.... ;] no może za 3 razem trafi się syn ale jeśli sie zdecydujemy to nie wczesniej jak za jakies 5 lat :p

Mam nadzieje ze zdaze jeszcze doczytac przed szkołą.
Młodego czas zaraz odebrać.

Nie pojechali na poczte bo przecie listonosz nie przyniusł mi ubezpiecznia. tylko list ze jeszcze chca prawko zobaczyć.
Wiec musiałam przez net zapłacić za dysk ( podatek drogowy) i czekam teraz uziemniona na max 5 dni bez wjazdu do miasta. Zaczym głupie kółko z potwierdzeniem opłaty przyjdzie.

yyy ynie zdaze bo posty cos mi sie ... niewazne...

Wróciłam ze szkoły. Mat zaliczyl 2 punkty w planie domowym czyli przebiranie sie samodzielne i samodzielny obiad:p Az jestem pod wrazeniem. A myślałam ze bede musiała sama wybierac znowu ubranie z szafki a potem pilnować żeby zjadł.
Mówi... mamo jak mam sam to zrobić to idz nie musisz na mnie patrzeć.

DIE trzymam kciuki... ile sie da:) do czwartku chyba psychicznie wytrzymam.

Zaba jak z chatą? i moze bys babo odpoczeła? co?

Kamcia jak bedziesz u lekarza to konsultuj. Ale co do ciśnienia ja mam rowniez skoki... wiec moze to normalne...

Deli lanie za narabianie sie... miałaś lezeć do wizty u lekarza.

Iwona chyba nie dociera do ciebie jeszcze ze odpoczywasz w domku:) niedługo ci się zmieni... lenia od nas podłapiesz:)

Antiope ale dobre jedzonko.. u nas dzis P wymyslił pierogi ruskie i barszcz z torebki.
a co tam czasami trzeba jesc niezdrowo.

Joanna to razem na czwartek czekamy:)

dzaga gratulacje córeczki

EDIT: peka mi głowa... musze sie spac położyć. Oczy same sie zamykaja.

Ostatnia edycja:
Witam!!!
Oj dziś bolą mnie nogi i plecy, nachodziłam się jak nigdy, z rana centrum handlowe (zakupiłam sobie spodnie, bo stare już mnie cisną), po południu po córkę do przedszkola, no i spacer. Zaliczyłyśmy tez Lidla, kupiłam sobie krótkie spodenki jeansowe, bardzo wygodne i w dobrej cenie :-) i dopiero po 17 powrót do domu. A i jeszcze truskawki kupiłyśmy na targu na spróbowanie i były bardzo smaczne tylko muszą trochę stanieć. Ni i wreszcie umówiłam się na kosmetyczki na pedicure, wreszcie się zebrałam. Tylko czy pogoda wreszcie się zmieni żeby zacząć nosić już sandałki.
Kamcia2810 mi już tez zdarzyło się, że krew z nosa leciała, nie wiem czy to osłabienie organizmu czy bardziej wrażliwe naczynka nasze teraz są. Pranie u mnie też się pierze, drugie czeka w kolejce a na krześle cały stos rzeczy do prasowania. Nie wiem kiedy to ogarnę. Pierogi ruskie też mam, ale nie robiła sama, dostałam od mamy:-)
die_perle współczuję skasowania postu, zdarzyło mi się kilka razy, ale przy krótszym poście.
Iwona Uzar no top korzystaj z bycia na wolnym, ja też nie pracuję, a tez łapię się na tym, że ciągle jestem w biegu. Pewnie organizm wkrótce Ci się przestawi i pośpisz dłużej, jeżeli oczywiście synek da Ci pospać.
Landrynka_80 najważniejsze, że sytuacja z kotem załatwiona i wszystko jest ok.
Dżaga gratulacje córci!!! Ja też mam przeczucie, że u nas druga córka będzie, ale to się okaże. Dziewczyny są fajne :-)

Bosmanka gratki z suwaczka :-)

Anula współczuje bólu i gratki z zakupów to coś co kobiety kochają :-)

Landrynka przykro mi z powodu "uziemnienia" Jutro mam wizytę, wczoraj i dziś byłam naprawdę grzeczna.

Dżaga gratuluje raz jeszcze córeczki Oliwii :-D

Sony sama glukoza to nic gorzej, ze do 11 nic nie jadłam i jedno+drugie to złe samopoczucie. Chyba z kilo przytyłam po dzisiejszej wyżerce nadrabiałam głodówkę poranną.

Późnym popołudniem byłam z Oliwią u babci, bo zostawiła wczoraj dwie barbi i wieczorkiem była smutna, bo chciała spać z Truskawką, a jej nie było. Dobrze, że nie zauważyła, ze Syrenki też nie ma, bo chyba by tak łatwo nie poszło.
Oczywiście jak już przyszła do babci to musiała zostać i się pobawić. Urządzała urodzinki wszystkim.

Idę licytować imię dla Chłopczyka :-) niestety coraz częściej myślę, ze jednak Adaś będzie...

Hej dziewczynki!
Ciesze się, że dzisiejsze wizyty udane! Gratuluję poznania płci dziewczyny ;)

Kciuki zaciśnięte za jutrzejsze wizyty &&&

Deli - cieszymy się, że trochę wyluzowałaś i dajesz synusiowi odpocząć... Czyli batalia o imię c..d... Powodzenia!
Landrynka - i jak się czujesz? Mam nadzieję,że wypoczęłaś chwilę i już lepiej :*
Kamcia - wiesz, jeżeli nie kręci się w głowie i czujesz się ok, to taka krewka jednorazowa jest ok. Najważniejsze,żeby głowę spuścić w dół - i niech sobie spływa co ma..a nie do góry, co by się nie zakrztusić i sobie jakiś skrzepów nie zrobić.
Aniula - oj tak, truskawki muszą stanieć nieco, co by się nimi zajadać częściej ;)
Bosmanka - no w końcu ;)

A ja .. no nic się nie działo... odliczam dni do czwartku ..
i tyle ... no i czekam.. aż się syn w brzuchu ruszy..bo nadal dupa... nic!

Buziaki dla WAs

reklama
Do góry