reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Sony wlasnie tak robie ale wybieram opcje z sieci i wklejam konkretny link do obrazka. W odpowiedzi widze obrazek, czasami wchodza mi odrazu a czasami lipa...

Antiope :))
Masz jeszcze chwile do wyszukania tej szkoły która najbardziej ci sie spodoba:))

Wrócili my do doma. bez tego prasowania mam za duzo czasu i za duzo czasu siedze na czasie. Mam nadzieje ze sie nie uzależnie:p żartuje:p
Mat zadowolony bo wyciągnelismy wreszcie sandałki:)

Idziemy sie uczyć:)

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Pożyczyłam neta od siostry więc szybko przybyłam się meldować :) cały czas nie mamy neta :( mam nadzieję,że w tym tyg go zmontują,ale z drugiej strony mam tyle nauki,że przynajmniej nic mnie nie rozprasza ;) mam do nadrobienia 30 str więc wybaczcie ale chyba rady nie dam ;)

ja czuje się ok, postaram się dziś wstawić brzuszek do galerii :)

całuje wszystkie brzuszki!!!

hej dziewczyny!

chyba źle się wysłowiłam z rana, rocznice mam we czwartek 6-go wtedy co wizytę :D coś mniej piszecie uffff i dobrze :p

nnatalie do póki dam radę w razie w z pracy do szpitala mam 3 minuty a z domu 15 :D ale hehe nie mam zamiaru przesadzać, dopóki dobrze się czuje i mam siłę to będę, jeżeli będę się przemęczać to zostaje w domu

dużo spokoju i odpoczynku dla ciebie! i fajnie masz z tą szkołą rodzenia jeszcze jak za free, na pewno dowiesz się tam różnych ciekawych i przydatnych rzeczy :)

villanda masz racje, ja też myślałam że pójdę na urlop i zgarnę więcej kasy no ale co z tego jak trzeba w domu siedzieć bo kontrola może być w każdej chwili :/ jeszcze zeby to zima była to pod koniec można by było ale tak to nie ma mowy żebym z domu wyjść nie mogła...

lussia ucz się ucz :p

u mnie wciąż ma padać, jak tak dalej pójdzie to dwie rzeki mogą zacząć wylewać :// oby nie :// ehh

jutro mam rano wizytę w urzędzie kontroli skarbowej, coś im tam muszę donieść odnośnie odliczenia vatu za remont eh, muszę to przeżyć

pozdrawiam was i miłego wieczoru!

Witam o tak wczesnej porze. Z wrażenia po wczorajszej wizycie spać nie mogę :-)
Szkoda, że znowu od rana zaczyna się fatalna pogoda :-(

agnieszkaala jak masz do mnie blisko to zapraszam, jeszcze coś zostało tych leniwych :)

nnatalie na prawdę przykro się czyta, że cały czas się kłócisz ze swoim chłopem. Mam nadzieję, że wszystko się zmieni, a przynajmniej córy nie będą świadkami sprzeczek. Ja ostatni raz w Poznaniu na rynku byłam 2 lata temu. Tomek coś mi wspominał, że w tym roku chciałby wybrać się do waszego zoo:tak:

Landrynka powodzenia w nauczaniu synka, dzieci są mądre i szybko łapią język. A jeszcze jak ma kolegów którzy nie mówią po Polsku to dopiero szybko pójdzie mu nauka :)

villandra ogólnie jestem pozytywnie nastawiona do porodu, okresu poporodowego i wszystkiego co jest z tym związane. Wiem, że sobie poradzę, ale czasami mam takie przebłyski panikowania :-p

Wczoraj w radiu słyszałam, że jakaś kobieta w ciąży wyskoczyła ze szpitalnego okna w Bytomu. Słyszałyście o tym?

Dzień dobry

Kamcia słyszałam o tej kobiecie, która wyskoczyła z okna. Ciekawa jestem co ją skłoniło do takiego kroku.

A ja się zbieram na wizytę do państwowej ginki. Jedyna ciekawa rzecz, której się mogę u niej dowiedzieć, to jak moje wyniki morfologii i moczu.

Witam ze slonecznej (wyjatkowo) Belgii.

Ooo az zajrze na onet, co to za historia.

Antiope powodzenia na wizycie.

Joanna ja tez jeszcze pracuje, ale zaczynam sie czuc "ociezale". Niestety zwolnienie lekarskie bardzo ciezko tu dostac. A jesli juz to czeka cie jeszcze kontrola u lekarza pracy, wiec pewnie tez bede pracowac do konca.

hej,

też słyszałam o tej kobiecie z Bytomia :/ ..

natalie przykro mi że kłócisz się z chłopakiem :/ co prawda w każdym związku są czasem potrzebne sprzeczki ale raczej te drobne...

a my już spakowane do Torunia :) córka od rana pilnuje walizki i znosi zabawki które chce wziąć ze sobą, jeszcze chwila i wszystkie przyniesie :) no mam nadzieje ze odpoczne, mama troche pomoze przy młodej :D

reklama
no trudno ... w końcu jedziemy odwiedzić babcie ;]
ja zjadłam śniadanko.. wypiłam kawe zbożowa i umyłam zęby ... przy myciu zębów najpierw mnie cofneło a po chwilo ledwo dobiegłam do wc BLEH ;/

Do góry