Witam Was wszystkie na koniec weekendu. Przede mną 10 stron więc zaczynam!
deli - widzę, że szkolisz młodą w sprzątaniu, ja się mojego staram ale słabo mi to wychodzi, zależnie od jego humoru.
Co do nie potrzebnego leżenia w szpitalu na "obserwacji" tak też to przechodziłąm w pierwszej ciąży i myślałam że mnie szlak trafi :/ Choć miałam od razu usg
Takhisis - współczuję Tobie i małemu wiem co przeżyliście ja też miałam z moim synem histeryczny płacz przy siusianiu. Mój też ma 3 lata, a napletek dalej na "swoim miejscu". Tacy lekarze to niech się pukną w głowę bo wydaje się im, że są mądrzejsi od wszystkich w koło! Ściskam mocno Ciebie i synka, szybko zapomni
Hmm to chyba kpina powinni ponieść konsekwencje, ale jak to u nas ochronka nad lekarzami :/
Mam nadzieję że z gardłem lepiej, ja na gardło piję sok z połówki cytryny i dwie łyżeczki miodu - strasznie kwaśne ale mi szybko pomaga
Kamcia - dobry mężuś, mój mi bukietów nie kupuje bo kiedyś mu powiedziałam że jak ma dać 50 zł za kwiatki to ja sobie wolę np buty kupić. Także chwała Twemu za to, a bukiet super!
Z tym kamieniem nie da się w ciąży nic zrobić?
die - no wiesz, mężulek krwawi a Ty się śmiejesz
mam nadzieję, że nic mu się nie stało
... hmm w tramwaju też można się np potknąć
niech uważa na siebie!
MELONY na tak za pewne już wiedział o co chodzi
Kamea - u mnie też kg w górę jem jak słoń :/ ale o dziwo nie smakuje mi słodkie, nie martw się potem wszystko zrzucimy
... mam nadzieję
nnatalie - facetom się może udziela ciąża, mój tez czasami wydziwia, nie martw się szybko mu przejdzie ;*
Nie tul się już do kibelka, pokłóć się z nim i nie zniżaj się do poziomu klapy
Szał zakupów te słowa wprowadzają mojego męża do zawrotów głowy
madziarena - ale Ci mąż super niespodziankę zrobił
To się poprzytulaliście
aniula - mi się kiedyś śniło że urodziłam 7raczki i rzucałam nimi z bagażnika do mojej mamy na schodach bo mi sie iść nie chciało !!
villandra - nie mogłam z tego kawału o bacy i juhasie
Ja kiedyś z moim mężem rozmawiałam a resztą rodziny godałach, zawsze się wszyscy nabijali, że dwu języczna jestem i że w tłumacza się bawię
Pierwszy raz słyszę że tetry się nie prasuje, jestem zaskoczona, moja babcia mama teściowa wszytskie tetrowe pieluchy prasowały
Dziewczyny współczuję zgagi choć mie nigdy nie spotkałą słyszałam że bardzo uciążliwa :/
Sony - jak Ci się podobał mecz? My też niestety nie meczowi tzn mój G nie ogląda i chwałą mu za to
Ja barddzo dużo ubrań kupuję w ciuchach używanych, po pierwsze tanio a po drugie lubię
Antiope - gratuluję skoku w piąte okienko, i dzięki za życzenia
Dalej sie zastanawiam nad 4D czy jest wogóle sens no i przyznam szczerze, że trochę mi szkoda kasy na to :/
Dostałam wreszcie termin na usg na 3 czerwca mam nadzieje że wszytsko będzie ok
Dobrej nocy i do jutra :*