reklama
Dżaga
Fanka BB :)
Nie no można iść spokojnie w 21t5d
Genetyczne/prenatalne mówią tak i tak , Screening - Badania przesiewowe
ok rozumiem dziękować
Antiope
Takhisis normalnie nie mogłam uwierzyć jak czytałam. Mam nadzieję, że skarga coś da i ta baba za to beknie. Ale nie martw się na pewno będzie dobrze i urolog zastosuje leczenie dzięki któremu synek nie będzie miał w późniejszym życiu problemów z siusiakiem.
Kamcia jaki kochany mąż.
Współczuję dolegliwości. Mam nadzieję, że da się coś z tym zrobić jeszcze przed porodem, bo inaczej to się nieźle nacierpisz.
die_perle biedny mąż; mam nadzieję, że jednak aż tak bardzo się nie poobijał.
Ja też mam jakieś 2-2,5 na plusie, ale też patyczakiem nie jestem.
koreczek to faktycznie dziwne, że ktoś wysyła kwiaty nieżyjącej osobie.
Kamcia jaki kochany mąż.
Współczuję dolegliwości. Mam nadzieję, że da się coś z tym zrobić jeszcze przed porodem, bo inaczej to się nieźle nacierpisz.
die_perle biedny mąż; mam nadzieję, że jednak aż tak bardzo się nie poobijał.
Ja też mam jakieś 2-2,5 na plusie, ale też patyczakiem nie jestem.
koreczek to faktycznie dziwne, że ktoś wysyła kwiaty nieżyjącej osobie.
Dzien dobry. Wstalam i musze szybko sprzwtnac pozmywac i ciuchy poskladac by moc poznirj leniuchowac. A idzie na popoludnie do roboty. Ostatnie 4 dni :/ jestem zalamana.
Co do badan ja bylam w rownym 20 tyg i dr powiedziala ze to dobry czas i tlumaczyla ze po 22 tyg te wszystkie markery zafzynaja zanikac wiec badanie nie bedzie zbyt wiarygodne.
Usiade do kompa to was doczytam i poodpisuje. Buzki
Co do badan ja bylam w rownym 20 tyg i dr powiedziala ze to dobry czas i tlumaczyla ze po 22 tyg te wszystkie markery zafzynaja zanikac wiec badanie nie bedzie zbyt wiarygodne.
Usiade do kompa to was doczytam i poodpisuje. Buzki
Dziewczyny ja na połówkowe idę w 24 max 25tc ale idę na 3d/4d Jak się umawiałam w poprzedniej ciąży też to wszyscy lekarze ustalali mi termin mniej więcej właśnie w tych tygodniach ciąży. Babka mi tłumaczyła,że wtedy najlepiej na takim usg wszystko widać. U mnie badanie trwa 40min lekarz bada wszystko łącznie z przepływami i opisuje a koszt to jedyne 200zł. Wiem,że na zwykłym usg najlepiej robić ok 20tc...
Kamcia2810
Cześć dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę wpadłam, dzięki za wsparcie :*
Niestety ból nie minął tylko chwilowo mi AŻ tak bardzo nie doskwiera. Cały czas czuje "chore miejsce" zwłaszcza jak mała mnie tam dotknie. Jestem słaba i niezbyt dobrze się czuje. Dzisiaj na obiad zrobię tylko rybę i będę cały dzień leżeć. Może wieczorem was doczytam. Miłego dnia pa
Ja tylko na chwilkę wpadłam, dzięki za wsparcie :*
Niestety ból nie minął tylko chwilowo mi AŻ tak bardzo nie doskwiera. Cały czas czuje "chore miejsce" zwłaszcza jak mała mnie tam dotknie. Jestem słaba i niezbyt dobrze się czuje. Dzisiaj na obiad zrobię tylko rybę i będę cały dzień leżeć. Może wieczorem was doczytam. Miłego dnia pa
P
_pietrucha_
Gość
Kamcia :* Tulę mocnoooo :*
Co do badań - Pani w Poradni Genetycznej zaprosiła mnie w 22 tyg - powiedziała,że wtedy najlepiej widać serduszko.
A co do połówkowego - yhym.... chyba będę miał za 2 tyg na wizycie u swojego ginekologa
Co do badań - Pani w Poradni Genetycznej zaprosiła mnie w 22 tyg - powiedziała,że wtedy najlepiej widać serduszko.
A co do połówkowego - yhym.... chyba będę miał za 2 tyg na wizycie u swojego ginekologa
reklama
nnatalie04
Ja genetyczne mam w środe to będzie 21tydz i 4dzień. Potem następne mam po 3tygodniach czyli 24tydz i 4dzień
Co do liczenia ja licze właśnie w ten sposób i tak samo lekarka mi wpisuje do karty ciąży więc tymi liczbami operuje
rajani współczuje że A nie dostał umowy. Moja siostra też w PZU dostała wypowiedzenie- zwolnili kupe ludzi :/ S pracuje do lipca, 11leci do UK i wraca 11sierpnia (po miesiącu). Troche u brata zarobi na wózek i łóżeczka Był na tej rozmowie o prace ale tam chcieli kogoś na już. Niby powiedzieli że w tym sierpniu jak wróci ma zadzwonić do nich to zobaczą. Może się uda a jak nie to też będzie musiał szukać...
die biedny mężulek. Dobrze że się tylko poobdzierał a nic więcej sobie nie zrobił. A mój S to już chyba nie ma się czego doczepić i wymyśla rózne dziwne powody:/ Mowię Ci masakra...
pannacota 3mam kciuki ! napewno wszystko będzie jak należy
kamcia leż kochana i odpoczywaj :* jakas książka dobra albo program w tv i zleci
lussia nie denerwuj się:* Egzaminy zdasz na pewno śpiewająco Ja mimo że do szkoły narazie nie chodzę to staram się regularnie uczyć i powtarzać bo potem nie będę miała kiedy;/
dzaga nie krój sobie palcy ! Mam nadzieję że palec już nie boli
koreczek o kurcze troche dziwna sytuacja:/ nie wiem nawet jakbym się po takowej czuła bo aż sobie nie potrafie tego wyobraźić
Co do liczenia ja licze właśnie w ten sposób i tak samo lekarka mi wpisuje do karty ciąży więc tymi liczbami operuje
rajani współczuje że A nie dostał umowy. Moja siostra też w PZU dostała wypowiedzenie- zwolnili kupe ludzi :/ S pracuje do lipca, 11leci do UK i wraca 11sierpnia (po miesiącu). Troche u brata zarobi na wózek i łóżeczka Był na tej rozmowie o prace ale tam chcieli kogoś na już. Niby powiedzieli że w tym sierpniu jak wróci ma zadzwonić do nich to zobaczą. Może się uda a jak nie to też będzie musiał szukać...
die biedny mężulek. Dobrze że się tylko poobdzierał a nic więcej sobie nie zrobił. A mój S to już chyba nie ma się czego doczepić i wymyśla rózne dziwne powody:/ Mowię Ci masakra...
pannacota 3mam kciuki ! napewno wszystko będzie jak należy
kamcia leż kochana i odpoczywaj :* jakas książka dobra albo program w tv i zleci
lussia nie denerwuj się:* Egzaminy zdasz na pewno śpiewająco Ja mimo że do szkoły narazie nie chodzę to staram się regularnie uczyć i powtarzać bo potem nie będę miała kiedy;/
dzaga nie krój sobie palcy ! Mam nadzieję że palec już nie boli
koreczek o kurcze troche dziwna sytuacja:/ nie wiem nawet jakbym się po takowej czuła bo aż sobie nie potrafie tego wyobraźić