reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Nie no można iść spokojnie w 21t5d
Genetyczne/prenatalne mówią tak i tak , Screening - Badania przesiewowe

reklama
Takhisis normalnie nie mogłam uwierzyć jak czytałam. Mam nadzieję, że skarga coś da i ta baba za to beknie. Ale nie martw się na pewno będzie dobrze i urolog zastosuje leczenie dzięki któremu synek nie będzie miał w późniejszym życiu problemów z siusiakiem.

Kamcia jaki kochany mąż.

Współczuję dolegliwości. Mam nadzieję, że da się coś z tym zrobić jeszcze przed porodem, bo inaczej to się nieźle nacierpisz.

die_perle biedny mąż; mam nadzieję, że jednak aż tak bardzo się nie poobijał.

Ja też mam jakieś 2-2,5 na plusie, ale też patyczakiem nie jestem.

koreczek to faktycznie dziwne, że ktoś wysyła kwiaty nieżyjącej osobie.

Dzien dobry. Wstalam i musze szybko sprzwtnac pozmywac i ciuchy poskladac by moc poznirj leniuchowac. A idzie na popoludnie do roboty. Ostatnie 4 dni :/ jestem zalamana.
Co do badan ja bylam w rownym 20 tyg i dr powiedziala ze to dobry czas i tlumaczyla ze po 22 tyg te wszystkie markery zafzynaja zanikac wiec badanie nie bedzie zbyt wiarygodne.
Usiade do kompa to was doczytam i poodpisuje. Buzki

Dziewczyny ja na połówkowe idę w 24 max 25tc ale idę na 3d/4d Jak się umawiałam w poprzedniej ciąży też to wszyscy lekarze ustalali mi termin mniej więcej właśnie w tych tygodniach ciąży. Babka mi tłumaczyła,że wtedy najlepiej na takim usg wszystko widać. U mnie badanie trwa 40min lekarz bada wszystko łącznie z przepływami i opisuje a koszt to jedyne 200zł. Wiem,że na zwykłym usg najlepiej robić ok 20tc...

Cześć dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę wpadłam, dzięki za wsparcie :*
Niestety ból nie minął tylko chwilowo mi AŻ tak bardzo nie doskwiera. Cały czas czuje "chore miejsce" zwłaszcza jak mała mnie tam dotknie. Jestem słaba i niezbyt dobrze się czuje. Dzisiaj na obiad zrobię tylko rybę i będę cały dzień leżeć. Może wieczorem was doczytam. Miłego dnia pa

Kamcia :* Tulę mocnoooo :*

Co do badań - Pani w Poradni Genetycznej zaprosiła mnie w 22 tyg - powiedziała,że wtedy najlepiej widać serduszko.

A co do połówkowego - yhym.... chyba będę miał za 2 tyg na wizycie u swojego ginekologa;)

reklama
Ja genetyczne mam w środe to będzie 21tydz i 4dzień. Potem następne mam po 3tygodniach czyli 24tydz i 4dzień :)
Co do liczenia ja licze właśnie w ten sposób i tak samo lekarka mi wpisuje do karty ciąży więc tymi liczbami operuje ;)

rajani współczuje że A nie dostał umowy. Moja siostra też w PZU dostała wypowiedzenie- zwolnili kupe ludzi :/ S pracuje do lipca, 11leci do UK i wraca 11sierpnia (po miesiącu). Troche u brata zarobi na wózek i łóżeczka:) Był na tej rozmowie o prace ale tam chcieli kogoś na już. Niby powiedzieli że w tym sierpniu jak wróci ma zadzwonić do nich to zobaczą. Może się uda a jak nie to też będzie musiał szukać...

die biedny mężulek. Dobrze że się tylko poobdzierał a nic więcej sobie nie zrobił. A mój S to już chyba nie ma się czego doczepić i wymyśla rózne dziwne powody:/ Mowię Ci masakra...

pannacota 3mam kciuki ! napewno wszystko będzie jak należy :)

kamcia leż kochana i odpoczywaj :* jakas książka dobra albo program w tv i zleci:)

lussia nie denerwuj się:* Egzaminy zdasz na pewno śpiewająco:) Ja mimo że do szkoły narazie nie chodzę to staram się regularnie uczyć i powtarzać bo potem nie będę miała kiedy;/

dzaga nie krój sobie palcy ! :) Mam nadzieję że palec już nie boli :)

koreczek o kurcze troche dziwna sytuacja:/ nie wiem nawet jakbym się po takowej czuła bo aż sobie nie potrafie tego wyobraźić

Do góry