reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Antiope - nie dźwigam - wiem, że nie mogę. A niestety nie da się u mnie przez internet nigdzie :/ eh...
nie jest źle;

nowa koleżanko wredna gawiedź może zacznij czytać też forum a nie tylko piszesz swoje pytania. Większość już zostałą przerobiona, a Ty tylko wpadasz - piszesz tylko o sobie i czuję , że resztę masz głęboko...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i my już w domu :-) gardełko super się goi tylko jeszcze dwa dni syropek i nawet doktor nie krzyczał jak powiedziałam, ze fioletem nie robiłam, bo panienka nie pozwoliła. Sprawdził jeszcze uszka i wzorowo.

Idę mieszkanko ogarnąć i przyjdę za jakieś 30 minutek :-)

deli super, że gardełko się ładnie goi. :-)

Pietrucha niestety z zakupami tak już jest, że człowiekowi się czasem wydaje "no przecież nie kupiłam dużo, tylko to, to i to. Ale jak to wszystko się poskłada, to się okazuje, że torba ciężka, a jeść przecież coś trzeba. Szkoda, że u Was się nie da przez internet z dostawą, bo to duże ułatwienie.

Ok, ja się zbieram do Lidla. mam nadzieję, że nie wykupili już wszystkiego.

wredna gawiedź nikt nie każe Ci czytać wszystkich stron, ale wszystkie twoje posty wiążą się tylko z pytaniem o własne problemy, wpadasz tu po info i tyle. A tu chodzi o coś innego. każda z nas sobie pomaga, wspiera się - opowiada swoją historię i ODNOSI się do innych postów. Ale nie Ty. Ty jesteś zainteresowana tylko sobą - tak stwierdzam po Twoich postach.

deli - ciesze się, że gardełko panienki co raz lepiej :)
Antiope - powodzenia w zakupach ;)

Zjadłąm rybe i mi sie beka smierdząco jakby to kogoś interesowało..nawet kot sobie poszedł do innego pokoju:p

Wredna jasne ze nie musisz przekopywac calego forum- jesli ktos bedzie potrafil to napewno Ci pomoze i chętnie odpowie ..tylko sęk w tym, że oprócz Twoich pytań pada tu cała masa innych- i kazda z nas stara sie pomoc wesprzec i ustosunkowac do postów wpólforumek i to tak troche nie fajnie- bo jesli już piszesz - to wyrywasz jak filip z konopii tylko i wyłacznie w swojej sprawie- niezauwazając innych forumek- i ich problemów- a to zwyczajnie nieuprzejme. Ja rozumię ze nie kazdy ma tyle czasu co np. ja zeby sobie siedziec na forum i czytac- niemniejednak- relacje międzyludzkie to tranzakcja wiązana- zawsze. Co do dentysty- podczas rejstracji mogłas przeciez zapytać jak postępuje sie w syt. kiedy jestes w ciąży? Znieczulenia chyba nie podaje się kobietom w ciązy.

Delucha- uf uf- wiedzialmze sie goi sueprasnie:)

Wy o tym lidlu i lidlu- to ja se chyba pojde do piwnicy zobaczyc co tam na mnie i Grocha czeka:p

Pietruszka
:* wiesz za co?? :D

ostatnio przypomniało mi sie jeszcze o pepco ;) maja fajne a tanie bodziaki, pieluszki tetrowe i kocyki :) więc napewno sie tam przejde na zakupy ale juz chyba nie dzis;)

nnatalie jesteś genialna! zapomniałam, że w Oświęcimiu mamy Pepco. Ostatnio jak tam byłam to jeszcze nie znałam płci i obiecałam sobie, że nic nie kupię do puki "zagadka nie będzie rozwiązana":-) A teraz...mogę poszaleć :-D

pietrucha dobrze, że napisałaś że raczej nie mam po co jechać do tego lidla:-p

_pietrucha_ widzę, że konkretna babka z Ciebie. Mogłabym się dużo od Ciebie dużo nauczyć, bo ja sama miękka jestem.
żabcia_tbg fajny dzień Cię dzisiaj czeka, że zobaczysz swoje maleństwo na USG, mimo tego, że ja swoje widziałam we wtorek to już tęsknię.

Dziewczyny tez mamy Lidla, ale zanim tam dojdę, bo nie jest po drodze to zazwyczaj nic już dla mnie nie ma, ani dla mojego dziecka, bo ubrania rozchodzą się bardzo szybko. Jedyne co ostatnio udało mi się kupić to klocki Lego, bo było dużo i ludzie się aż tak bardzo nie rzucili:-)

A tak z mądrości naszych dzieci:
Idę z moją 4 letnią córką spacerkiem drogą blisko rzeki. Mówię do niej:
- Oleńko trzymaj mnie mocno za rączkę, idź ładnie, bo można wpaść do wody i się utopić.
- a co to znaczy utopić?
No to zaczynam swoje wywody co to znaczy. W pewnym momencie Ola łapie mnie za rękę z drugiej strony. Teraz to ja idę bliżej rzeki. Pytam:
-dlaczego zmieniłaś stronę (rękę)?
- lepiej żebyś Ty się utopiła, co nie? jesteś trochę starsza... :-)

:D hahaha Aniula u nas kiedys podobnie było....płyniemy łódką przez zalew - Młoda jeszcze "wyjątkowo" młoda- wychyla sie ciagle z tej łodki jak niepokorne ciele- ja mówie człowieku bo wpadniesz do tej wody i sie utopisz! ona: tak??? i co będę wtedy TRUPKĄ???
a ja : czym będziesz?? ona: no trupką! dziewczynką w ksztaucie trupa....

reklama
Do góry