reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Dzien dobry. Ja tak na szybko. Pogoda fatalna zimno i deszczowo. Bylam w lidlu. Na spodenki dla niemowlakow sie nie zalapalam bo nie bylo rozmiaru. Kupilam dla siebie spodnie dresowe ciazowe i body z dlugim rekawem na rozmiar 62 bo z krotkim rekawem to mam 10 sztuk.
Zaraz uciekam do domu i do lozka bo pogoda tylko do tego :<

reklama
_pietrucha_ Wszystko będzie dobrze. Jestem z Tobą, wszystkie jesteśmy.

U mnie dziś pracowity ranek. Odprowadziłam Olę do przedszkola i zabrałam się za sprzątanie mieszkania, łącznie z myciem podłóg. Męcząca sprawa, ale dałam radę, później było śniadanko, "troszkę" czekolady (ulubiona duża Milka z herbatnikiem), a teraz czas na zasłużony odpoczynek. Prasowanie czeka, ale wyniosłam do kuchni i dzięki temu tak często nie muszę na nie patrzeć. Przyjdzie czas to poprasuję.
Miałam dziś głupi sen, śniło mi się, że mocno krwawiłam, a pani doktor nie śpieszyła się zbytni z badaniem i w sumie obudziłam się zanim cokolwiek zrobiła. Strasznie płakałam w tym śnie i cieszyłam się po przebudzeniu, że to nie zdarzyło się naprawdę :-)

Perle smacznego. Niestety jeszcze się nie zagoiło, bo matka już podpatrzyła latarką, ale i tak jest dużo lepiej niż było.
Jak będziesz w PL zapraszam min na jedną noc. Może się uda, ze będziesz jak babcia wróci z wakacji to nocka dla nas, a Oliwia u babci chłopy dadzą sobie też radę :-).

Natalii
złapałam dziękuje.

Anula ja jeszcze się z łóżka nie wypakowałam jedynie na zrobienie śniadanka, a co za tym szło (bo mój wczoraj wieczorem buszował w kuchni) sprzątanko szybkie i jedynie zmywarka włączona.

Jak posprzątam to pokażę wam dzieło mojego mężulka :-).

kamcia kawał chłopa z tego Twojego chrześnika.

pietrucha tulę bardzo mocno.

aniula też mam ostatnio często sny że krwawię =/

Okropna nocka za mną bolał mnie straszliwie że szło zwariować ząb mądrości który rośnie i pacha się na inne i ałć i po chyba 2 h w bólu wstałam wzięłam paracetamol i poszłam za troszkę spać dospałam do 7coś bo Maćko wstał ale M się nim zajął a ja wstałam o 8.30.
Teraz właśnie na śniadanko zjadłam ciastko. Już się nie mogę doczekać 15.40 i usg tak dawno Okruszka nie widziałam.

współczuje zębów mądrosci, ja dolnych dwóch 8 pozbyłam sie przed ciąża ;] jedna chirurgicznie a drugą normalnie udało sie usunać... teraz dużo lepiej bez nich :p

Dzień dobry z ten pochmurny i zimny dzień (u mnie 11 stopni).
Aż mi się nie chce wybierać do tego Lidla po ciuchy. Ale się zmuszę i pójdę.

Pietrucha tulę

Kamcia faktycznie duży ten Twój chrześniak.

A mnie strasznie wkurza, że w wielu częściach Polski męczą tego Mikołaja 2 razy w tym samym miesiącu 6 grudnia i w wigilię. U nas każdy wie, że Mikołaj przynosi prezenty tylko 6 grudnia, a w wigilię robi to aniołek. Gwiazdor i dzieciątko też mi się bardzo podobają, tylko tego Mikołaja nie zdzierżę.

Szczęściara ja się już nie mogę doczekać takiego Kilimandżaro w wykonaniu mojego małego.

Syry wiedziałam, że stopy. I podobnie jak die_perle słyszałam określenie pyta na członek.

Dżaga gratuluję 20 tygodnia! Zazdroszczę, że Tobie szybko leci, bo mnie się strasznie dłuży.

Mnie też męczy trochę zgaga, ale nie jakoś masakrycznie, da się przeżyć. Ale migdały nie pomagają, wręcz przeciwnie, co najwyżej po mleku jest lepiej.

Jakim cudem udało Ci się „normalnie” usunąć ząb mądrości? Ja usunęłam już 3 i za każdym razem dentysta musiał się namęczyć i niezłą siłę przyłożyć do wyrwania.

Die_perle my oglądali my Django z D jakieś 2 tygodnie temu. Też nam się ogromnie podobał. Ale fakt, że ten film jest bardzo „tarantinowski” i nawet gdyby ktoś nie wiedział czyje to dzieło, to znając Tarantino zorientowałby się już w pierwszych scenach. Strasznie mi się podobały gry intertekstualne w tym filmie i polemika z krytykami Bękartów wojny.

Deli mam nadzieję, że z gardełkiem córci lepiej i że goi się ładnie.

aniula ja już kilka razy miałam sen, że krwawię. Za każdym razem budziłam się strasznie wystrachana i biegłam prosto do toalety sprawdzić, czy wszystko ok.

Byłam w lidlu,bo niestety same zakupy się nie zrobią,ale zaopatrzyłam się w zakupy żarciowe na tydzień, więc nie będę musiała się ruszać więcej. Po pieczywo jedynie będę musiała raz na jakiś czas się skoczyć, albo poprosić kogoś, żeby mi przywiózł... Niestety nie ma za bardzo mi kto usługiwać,ale dam radę:)
Skoro u mnie w małej miejscowości mało co zostało z ubrań dla ciężarówek, już nie chcę wiedzieć co się dzieje w większych miastach... Dali po kilka szt pewnie na sklep i rozeszło się w mig:/ Eh...

Antiope przy mojej córce ciagle cos sie dzieje a mimo ze siedzimy w domu to leci szybko czas ;]

heh normalnie że nie musiałl rozcinać dziąsła i poszlo szybciutko ;] ale przy pierwszej sie nameczyłam niestety ...

Pietrucha nie strasz z tym Lidlem, że już nic nie będzie, bo ja mam wielkie plany.
A z zakupami to Ty nie szalej, nie dźwigaj za dużo. Może jak jest u Was Alma, albo Teslo, to zamawiaj sobie zakupy w Internecie z dostawą? Ja tak zamawiałam w Almie i byłam bardzo zadowolona. Jak brzuszek urośnie, to chyba zacznę zamawiać w Tesco.

reklama
Do góry