reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

nnatalie u mnie wszystko w porządku tylko dzisiaj moja maleńka bardzo szaleje od samego rana i od czasu do czasu dotyka kamyczek który gdzieś się po drodze zawieruszył (lekarze nie potrafią go znaleźć bo jest malutki a moja Emi nie ma z tym problemu ) strasznie mnie kuje oby już poszła spać;p
W niedziele mój chrześniak skończyło roczek, kawał chłopa z niego i okropnie rozpieszczone dziecko :-p Roczek.jpg
Mężuś pracuje na nocki, więc dopiero teraz mam czas posiedzieć sobie na kompie i poczytać co naprodukowałyście :D
Od 2 dni mam wilczy apetyt i aż mnie to przeraża ! Już chyba z 10 kg przytyłam - boje się wejść na wagę bo może mi pokazać jeszcze więcej ;p

Załączniki

• Roczek.jpg
    Roczek.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
kamcia a no kopanie po nerce nie jest fajne :/ moje dwa dni z rzędu rozpychaly sie po nerce i gdzieś w kręgosłup więc ból przy chodzeniu i siedzeniu:/ dzis np sa bardziej gdzieś z przodu bo wyraźniej czuje ich ruchy i rozpychaja mo brzuch...
z chrześniaka faktycznie duży chłop:) ale jaki słodki :)
co do apetytu to i mnie różnie... Ale nadal nie bardzo mogę na mięso patrzeć:/
a jak mąż chodzi na nocki to przynajmniej dzień razem spedzacie;)

Nerki mi nie dotyka, kamyk zawieruszył się gdzieś na zakręcie przy pęcherzu. Jak mała urośnie to będę mieć przerąbane chyba, że na chama będą w końcu coś z tym robić.
Jeśli chodzi o jedzenie to ja mogę wszystko i w każdej ilości :-p Mój żołądek nie przesyła informacji do mózgu, że jest przepełnienie :szok: a później umieram i czuję, że moja skóra zaraz pęknie.
Tomek po nockach śpi do 14 więc staram się nie wchodzić na kompa, żeby miał spokój. Później go budzę i zanim zwlecze swój tyłek z łóżka to dobre pół godziny mija. Dzisiaj nawet szybko wstał bo mu nagadałam, że przez niego moje dziecko głoduje, więc wyskoczył z łóżka i w 10 min. obiadek był podany :-D

Hej.
Wybaczcie, ale chyba będę musiała dziś spasować - jak dobrze widzę, to chyba z 15 stron do przeczytania i odpisania - nie possible dzisiaj :no:
Wczoraj byliśmy w mieście, kontrola małego super, potem zakupy - obłowiona, zadowolona, ale i padnięta wieczorem byłam - poszłam spać z dzieckiem, a M z nami, więc wczoraj było szybkie spanie. Jutro też raczej nie doczytam, bo z rana trzeba zrobić to i owo, a po południu wizyta u gin, a wieczorem kino (trzeba korzystać z jednego z pierwszych i zapewne ostatnich wychodnych).

Także buziaki dla wszystkich i spokojnej nocy ;-)

Ps. Po ślunsku to joł se tyż co nieco pogołdum. Największy ubaw miałam ze swojego instruktora na prawko - jak powiedziałam kiedyś, że mój zegarek chodzi po krzypopach (czyli rowach), a on do mnie co to ten pokrzypop :-D

Dzisiaj rano gdy spalam na plecach obudził mnie silny bół brzucha. Patrze na brzuch i oczom nie wierze. Mój Franek tuz pod pepkiem zrobił sobie kilimandżaro. Prostopadle sie ułożył i probował mi chyba wyjsc przez pepek. O masakra jak to boli ;/

A jesli o gware chodzi... To wiecie co to jest:
Pyty
Syry
Kieta?

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się, że chyba chodziło ci o "Pyry"? jeśli chodziło tak jak napisałaś "pyty" to nie wiem :-p
Wg mnie :
pyry- ziemniaki
syry- stopy lub skarpetki
kieta - łańcuch, naszyjnik

W Poznaniu na mikołaja mówią gwiazdor - strasznie mnie to wkurzało hehe

reklama
witajcie!!!
kamcia swietny chlopczyk z tego twojego chrzesniaka:tak:
pietrucha trzymaj sie kochana, a co gin o spojeniu mowil?
die zakupki cudne:tak:
antiope tetno dzidzi to najwspanialsza muzyka dla ucha:-)
deli ja czasmi mam wrazenie, ze 90 letnia babcia mojego m. lepiej chodzi odemnie:szok::szok::szok:

ja jak widzicie juz nie spie od 2 godz. poprasowalam ubrania dla dzieci do przedszkola wszystkie zalegle ubrania, wstawilam pranie i dostaje *******ca:szok::szok::szok:
urodziny m. super dzieciaki w przedszkolu zrobily laurki i byl mega zaskoczony, ze jednak wszyscy pamietaja:-)
ja juz mam stresa i bardzo sie denerwuje a do 16.00 kupa czasu, chyba musze do psiapsiuly isc to mi szybciej zleci.:-)
a jeszcze mam wiesci moje dziecie zaczyna wypierac brzunio:-) fotke wstawie w odpowiednim watku, moja kolezanka stwierdzila, ze wygladam jakbym miala wzdecie:wściekła/y::zawstydzona/y::szok:, ale dobre i to:tak:;-)

Do góry