reklama
Antiope
Fanka BB :)
die_perle gdybyś mi powiedziała, że chcesz baton, to też w życiu nie wpadłabym na to o co Ci chodzi i myślałabym o Marsie, Twixie, czy innym Prince Polo. U nas też mówi się weka, a określenia baton na pieczywo nigdy w życiu nie słyszałam.
Żabcia kciuki za jutrzejsze USG zaciśnięte.
Żabcia kciuki za jutrzejsze USG zaciśnięte.
Landrynka_80
Fanka BB :)
sony... okno otwórz na oscierz... niech słońce wpada.
Fajne ubranka w CA ale troche drogie. Porównałam ceny i w georgu za 4 funciaki moza sporo kupic nie skusze sie.
Za to jakie wzroy fajnie popatrzeć.
I wróciłam na kanape... za bardzo płakała.
Delunia twój tez masterkowicz fajnie tak... Mój wymyslił ze zrobi sam łózeczko... mówie ok...
Ale jak zaczął liczyć ile potrzeba na materiały to stwierdził ze jak znajde cos fajnego do 50 funciaków to lepiej kupic.
Perełka juz zakupiłaś pościel. Poproszę o pixa chetnie oko naciesz.
Leze na tej kanapie i ogladam housa... trzeba od dechy do dechy wszyskie odcinki obejrzec... do padziernika zdaze
Po tym obiedzie mam strasznie ciezki brzuch...
a ugryzłam tylko kawałek kotleta. normalnie nie wiem co z tym jedzeniem u mnie.
Fajne ubranka w CA ale troche drogie. Porównałam ceny i w georgu za 4 funciaki moza sporo kupic nie skusze sie.
Za to jakie wzroy fajnie popatrzeć.
I wróciłam na kanape... za bardzo płakała.
Delunia twój tez masterkowicz fajnie tak... Mój wymyslił ze zrobi sam łózeczko... mówie ok...
Ale jak zaczął liczyć ile potrzeba na materiały to stwierdził ze jak znajde cos fajnego do 50 funciaków to lepiej kupic.
Perełka juz zakupiłaś pościel. Poproszę o pixa chetnie oko naciesz.
Leze na tej kanapie i ogladam housa... trzeba od dechy do dechy wszyskie odcinki obejrzec... do padziernika zdaze
Po tym obiedzie mam strasznie ciezki brzuch...
a ugryzłam tylko kawałek kotleta. normalnie nie wiem co z tym jedzeniem u mnie.
Mój też miał plany kołyskowe, ale czasu zbyt mało, bo i scianka i łóżko. Porem pokoik dla dzidzi i powiedziałam, że kupimy.
Przepraszam za wyrażenie, ale napierdala mi kręgosłup i spojenie do tego głowa dochodzi, a gdzie tam 9 miesiąc...
Przepraszam za wyrażenie, ale napierdala mi kręgosłup i spojenie do tego głowa dochodzi, a gdzie tam 9 miesiąc...
cynamonka20
Aktywna w BB
Ja też bym w życiu się nie domyśliłam o jaki baton Ci chodzi hehe pomyślałabym o czekoladowych. Z jakich okolic jesteś?
Ja ze śląska i z takich rzeczy to kreple (pączki, słodka bułka) i myjtermas (miara krawiecka) i jeszcze kiedys mówie do mojego "gorola" że kupimy dziecko szczyrkowka (grzechotka) i nie mogłam sobie przypomnieć polskiej nazwy. Taką sytuację też miałam w sklepie meblowym bo chciałam gardin sztanga (karnisz).
deli - już uspokoiłam małe że ciocia Deli nie chciała go wystraszyć
Antiope - a czym słuchałaś ten puls?
Ja ze śląska i z takich rzeczy to kreple (pączki, słodka bułka) i myjtermas (miara krawiecka) i jeszcze kiedys mówie do mojego "gorola" że kupimy dziecko szczyrkowka (grzechotka) i nie mogłam sobie przypomnieć polskiej nazwy. Taką sytuację też miałam w sklepie meblowym bo chciałam gardin sztanga (karnisz).
deli - już uspokoiłam małe że ciocia Deli nie chciała go wystraszyć
Antiope - a czym słuchałaś ten puls?
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
cynamonka do mnie możesz godać jo ci wszystko przypomna hhehehe
dziewczyny naskrobałyście ...
ktos pytała kto jest dalej aktywny ja własnie ja dlatego nie nadazam za wami czasem
teraz was czytam i jednoczesnie z daria plakat robie na jutro pt. dzieci segreguja śmieci
dziewczyny naskrobałyście ...
ktos pytała kto jest dalej aktywny ja własnie ja dlatego nie nadazam za wami czasem
teraz was czytam i jednoczesnie z daria plakat robie na jutro pt. dzieci segreguja śmieci
reklama
cynamonka20
Aktywna w BB
koreczek - jak znowu czegoś zapomnę to się zgłoszę do Ciebie
Antiope - super, w takim razie szukaj i słuchajcie do woli. Fajnie jak można posłuchać sobie maleństwo
Antiope - super, w takim razie szukaj i słuchajcie do woli. Fajnie jak można posłuchać sobie maleństwo