reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Perle jeszcze nie. Ścianka była planowana jak się wprowadziłam w styczniu, a teraz mój miał czas i sam ją robi. Łóżko też chce sam zrobić, a jak chce to ja nic nie mówie. Chociaż kasa zostanie.

reklama
die_perle gdybyś mi powiedziała, że chcesz baton, to też w życiu nie wpadłabym na to o co Ci chodzi i myślałabym o Marsie, Twixie, czy innym Prince Polo. U nas też mówi się weka, a określenia baton na pieczywo nigdy w życiu nie słyszałam.

Żabcia kciuki za jutrzejsze USG zaciśnięte.

sony... okno otwórz na oscierz... niech słońce wpada.
Fajne ubranka w CA ale troche drogie. Porównałam ceny i w georgu za 4 funciaki moza sporo kupic:) nie skusze sie.
Za to jakie wzroy:) fajnie popatrzeć.

I wróciłam na kanape... za bardzo płakała.

Delunia twój tez masterkowicz:) fajnie tak... Mój wymyslił ze zrobi sam łózeczko... mówie ok...
Ale jak zaczął liczyć ile potrzeba na materiały to stwierdził ze jak znajde cos fajnego do 50 funciaków to lepiej kupic.

Perełka juz zakupiłaś pościel. Poproszę o pixa:) chetnie oko naciesz.

Leze na tej kanapie i ogladam housa... trzeba od dechy do dechy wszyskie odcinki obejrzec... do padziernika zdaze:p
Po tym obiedzie mam strasznie ciezki brzuch...
a ugryzłam tylko kawałek kotleta. normalnie nie wiem co z tym jedzeniem u mnie.

Landrynko dzisiejsze zakupy - zdjecia wkleilam na watek o zakupkach:p nooooooo jakos tak sobie kupialm bo sie nie moglam powstrzymac:p

Mój też miał plany kołyskowe, ale czasu zbyt mało, bo i scianka i łóżko. Porem pokoik dla dzidzi i powiedziałam, że kupimy.

Przepraszam za wyrażenie, ale napierdala mi kręgosłup i spojenie do tego głowa dochodzi, a gdzie tam 9 miesiąc...

Muszę się pochwalić. Przed chwilą udało mi się znaleźć tętno małego i słuchaliśmy sobie z D. Mam nadzieję, że teraz będzie mi się udawało częściej znaleźć, bo muszę przyznać słychać było dość wyraźnie. :-)

Ja też bym w życiu się nie domyśliłam o jaki baton Ci chodzi hehe pomyślałabym o czekoladowych. Z jakich okolic jesteś?
Ja ze śląska i z takich rzeczy to kreple (pączki, słodka bułka) i myjtermas (miara krawiecka) :p i jeszcze kiedys mówie do mojego "gorola" że kupimy dziecko szczyrkowka (grzechotka) i nie mogłam sobie przypomnieć polskiej nazwy. Taką sytuację też miałam w sklepie meblowym bo chciałam gardin sztanga (karnisz).

deli - już uspokoiłam małe że ciocia Deli nie chciała go wystraszyć :p

Antiope - a czym słuchałaś ten puls?

cynamonka do mnie możesz godać jo ci wszystko przypomna hhehehe

dziewczyny naskrobałyście ...
ktos pytała kto jest dalej aktywny ja własnie ja dlatego nie nadazam za wami czasem

teraz was czytam i jednoczesnie z daria plakat robie na jutro pt. dzieci segreguja śmieci

Cynamonka kilka tygodni temu kupiłam detektor tętna Angel Sound. Wcześniej tylko raz udało mi się złapać tętno maluszka i to bardzo słabo słyszalne. Dziś było dużo wyraźniejsze.

reklama
Do góry