reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

cześć dziewczyny!
u mnie dzisiaj zachmurane ale bardzo przyjemnie

bosmanka podziwiam że tyle nadrobiłaś :)
pietrucha trzymam kciuki za wizytę!

die hehe ja jak wstaje w nocy na siku to schodzę z łózka na czworaka jak pies do typu i ledwo otwartym jednym okiem namierzam łazienkę ;)

wczoraj na obiad zjadłam ziemniaki z mizerią, mięso olałam, kompletnie nie mam na nie ochoty :szok:
dobra wracam do pracy :p pozdrawiam !

reklama
Dzien dobry:)
Ja jeszcze w łóżku oczywiście głowa boli:/ malych od wczoraj nie czuje i czekam na jakieś mocne kopniaki z ich strony...

die bidulko wysyłam calusa w paluszek :* ja tez często chodzę po ciemnku do kibelka, nie raz zdarzyło mi sie nie trafic i przywalilam głowa w drzwi

pietrucha
&&&&&&&&&&&&& kciuki zacisniete!!! Daj znać po wizycie odrazu jak tam u Ciebie :* hehe wypieknisz sie przed i lekarz i nie bedzie mógł sie skupić na badaniu :p

rajani & tulipiana &&&&&&&&&&&&&&&&& za was tez zaciskam kciuki:)

bosmanka chyba tak Cię wciagnelo nadrabianie ze tyle czasu przesiedxialas tu :) chyba ze spać nie możesz tak jak ja:/

Die przepraszam ale sie usmialam. Biedna. Ale dobrze ze tylko popuscilas.
To ja ostatnio lecialam z pokoju do wc bo mi sie zachcialo to drugie to Tak przydzwonilam paluszkiem ale w metalowa cos od lozka to gwiazdki przed oczami mialam a lzy to same mi polecialy wiec biedna znam ten bol :*

Pietrucha to ja sie czuje juz tak jak Ty... Rece mi chodza a tez chcialam pomallowac pazurki u stop a cisnienie to mam dzis jak nie wiem...

Dzień dobry dziewczyny
Kurteczka, miałam dziś iść na badania mocz+morfologia, ale sobie zaspałam i nie pójdę, bo tam jest do 10 tylko. No nic, pójdę jutro.

bosmanka jak Ci się uda rodzić w tym domu narodzin, to będę Ci strasznie zazdrościć. Trzymam kciuki, żeby się udało, bo mój plan z porodem w domu niestety nie wypalił, a domu narodzin w Krakowie nie ma :-(

die_perle wyobrażam sobie ten ból palca. Ale w domu to naprawdę niebezpiecznie jest; mąż mojej przyjaciółki złamał mały palec u stopy na klapku. Nie pytaj mnie jak to zrobił, bo nie mam pojęcia.

Pietrucha kciukasy mocno zaciśnięte.

nnatalie małe pewnie śpią dlatego ich nie czujesz.

Rajani za Twoją wizytę też kciuki zaciskam.

No my juz po sniadanku- parówki i ogórki kiszone:D popijamy teraz herbatke z cytrynką:) mam straszną ochote na pistacje i chyba dzis sobie zakupie w tureckim markecie - mega turecką pake pistacji- maja najlepsze i najwieksze:D

Własnie zadzwonil moj maz z informacja ze zapomnial z portfela wyciagnac mojej kartki do rossmana- a chciałam dzis odebrac moja paczuszke dla przyszlej mamusi- ale moze podrzuci bo jedzie dzis na uniwersytet do laboratorium i dom ma po drodze:)

Zaczyna mnie swedzciec brzuszek czasami- nie ejst to upierdliwe jeszcze- ale swedzi czasem ...szybko dosyc- no ale nie bede ukrywac ze ostanio rosne w zastraszajacym tępie- mam nadzieje ze na koniec nie bede 2 razy taka ;/ bo jeszcze sie mną unicef zaiteresuje...

Die ja tez sie zastanawiam czy pod koniec to nie bede sie toczyc jak pilka. Albo bede sie klasc na.chodniku a kto bedzie przechodzic to troche mnie poturla ^^

Hej dziewczyny!
- Po pierwsze pietrucha jestem duchem z Tobą :) i na pewno wszystko będzie w porządku!
- Po drugie w dalszym ciągu ni dostałam listu ze szpitala z terminem na usg, już zaczyna mnie to denerwować, niby za 4 tygodnie wracam do pl ale wolałabym mieć spokojną głowę i do samolotu wsiadać z myślą, że wszystko jest ok!
- Po trzecie weszłam wczoraj na forum mam maj 2013, sobie tak myślę, że te kobietki nie dawno pisały o swoich dolegliwościach, wątpliwościach, a dziś większość z nich tuli już swoje dzieciątka, wspaniałe!!!
- Po czwarte - die, rozwaliłaś mnie z tym unicefem :p

Dziewczyny ja juz kiedy mialam zadać to pytanie- ale sie wahalam bo to dosyc trudny temat...no ale znamy sie już troszkę i w zasadzie mozemy chyba sobie tutaj swoje opinie wyrazac:)
a zatemmoje pytanie i zarazem temat do dyskusji:

CO MYŚLICIE O PUBLICZNYM KARMIENIU DZIECKA PIERSIĄ (mam na mysli- restauracje, środki komunikacji mijeskiej itp.)

die - fajny temat! myślę, że to trochę indywidualna sprawa, ja smyka nie karmiłam w miejscach publicznych, jak już to w toalecie, widok karmiącej matki też jakoś mi nie specjalnie przeszkadza, ale nie lubię jak kobieta siedzi załóżmy w centrum handlowych z wywalonym biustem to trochę to nie smaczne, no nie każdy ma ochotę żeby np jego syn patrzał na piersi jakieś kobiety, zawsze można się czymś nakryć, chociażby pieluszką tetrową :)

reklama
Witam wszystkie Mamuśki z rana!!

Tulipania ja tez mam dziś wizytę tylko, że o 17:40 więc jak u ciebie będzie mały poślizg to wejdziemy w jednym czasie :-) Dziś zabieram ze sobą córkę i męża, bo bardzo chcą zobaczyć Maluszka w brzuchu i pani ginekolog zaprosiła nas wszystkich na szybkie usg :-) A do tego normalna wizyta, ciekawe jak z będzie z moją wagą? w ostatnich dniach trochę podskoczyła w górę.
die_perle o co chodzi z tym Rossmanem? można się tam gdzieś zarejestrować, bo nie słyszałam nic o tym?
_pietrucha_ Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i wyniki. Będzie dobrze, musi być.

Bolą Was jeszcze piersi? bo mnie cały czas, są wrażliwe i bardzo nabrzmiałe.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Miłego dnia życzę!!

Do góry