reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

reklama
koreczek - ale ja tępa:DDD Przeczytałam co chciałam..eh .wybacz :* Ale życzenia szczere i na miejscu :* A którego sierpnia? ja 20 ;) 2 rocznica!
tulipania - no na 12:30 mam w Poradni Genetycznej jutro. Nie wiem czy będę czekać,czy od razu... Się okaże.. Trzymam kciuki za Ciebie i za Rajani jutro! Swoją wizytę mam dopiero w środę..
landrynka - a dzisiaj możesz mieć kiepściejszy dzień:) A co! :* buziaki dla Ciebie :*

lussia tobie i malenstwu zyczymy wspanialych i mega cudownych kolejnych 20;-)

die w czwartek mam wizyte i polowkowe, juz zaczynam sie denerwowac ale nie moge sie tez doczekac kiedy zobacze mojego malentasa i mam nadzieje, ze okaze sie czy w brzuszku fika lidka czy franek:-)

Pietrucha, Tulipania i Rajani trzymam mocno kciuki za jutrzejsze wizyty:tak:

Koreczek gratulacje.

Lusia, Osa jak ten czas leci. Gratki dla was i malenstw.
Dzieki wam zauwazylam ze i umnie na suwaczku zrobil sie 20 tydzien. No ladnie zaczynamy przekraczac magiczna cyfre.

No to sie przyznam ze odwalilam dzis maniane i w zwiazku z wolnym dniem przechodzilismy z pierworodnym caly dzein w pizamach. A to wszystko dzieki popapranej pogodzie i mezowi, ktory niestety musial dzis pracowac. A co tam juz zapomnialam jakie to fajne.

Ostatnia edycja:
Pulinek Ty tez pólwka??? ale jaja..normalnie gdyby nie ansz stan tzreba by bylo za te połkowe połoweczke obalic:p

Paulinek racja :D GRATULACJE:tak::-)
ale ten czas ucieka a ledwo co modliłam się o koniec I trymestru :tak:

Dziewczyny kciuki za jutrzejsze wizyty :) Ja połówkowe będę mieć w połowie czerwca na usg 3D w pierwszej ciąży też je tak robiłam ok 23-25tc bo wtedy to podobno najlepszy czas :) ale jakoś sie nie stresuję:tak:

pietrucha ja 21 sierpnia :-)

reklama
Die a pewnie ze bede oblewac, niech tylko A wroci z pracy. Postawie soczek i ciasto z kremem w ktorym przemycilam troche amaretto;-)
Faktycznie od jutra z gorki i jakos mnie to zaczyna przerazac. Teraz dla odmiany ja bede swirowac jak tylko zacznie sie 30 tydzien zblizac.:-(

Do góry