reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

Die perle, pierścionki to dlatego że mogą spuchnąć palce a dwa że gdyby coś nagle się dzialo to na sale operacyjna zawsze trzeba zdjąć wszelką biżuterie...

u nas po burzy, sporo napadało ;/ całe podwórko pływa ;/

reklama
Pietrucha o siemieniu lnianym na lepszy śluz podczas owulacji też słyszałam.

Jak ludzie zapominają o dobroczynnym działaniu ziół i lecą po specyfik do apteki, to jeszcze pół biedy. Gorzej, gdy zapominają, że zioła zastosowane niewłaściwie mogą również zaszkodzić…

nnatalie nie zazdroszczę tego szprycowania lekami.

Nienawidzę deszczu. U nas na szczęście lunęło, ale bardzo szybko przeszło.

Zarejestrowałam się do lekarza, ale dopiero na jutro po południu. Może do tego czasu płuc nie wypluję.

Natalie- w sumie racja- co za duzo to nie zdrowo- ale czasem lepsze mniejsze zlo- i trzeba cole wypierdzilic sio od Kiezniczek!

Dzaga- mnie nikt nie mówil takiego czegos przed prodem - moze co kraj/szpital to obyczaj?? a co do puchniecia dloni- mi w pierwszej nic nie puchlo mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie- bo nienawidze sciagac mojej obraczki- jestem do niej "przywiazana" :p

U nas tez deszcz..ale taki lipny...ja tam lubie burze a zaraz potem slonce..a nie takie polewanie caly dzien:p

Ostatnia edycja:
die no niestety nieraz jeszcze wymiotuję ale bardzo rzadko i na ogół spowodowane bólem głowy albo niedobrym jedzeniem :-)

pietrucha dzisiaj pobudka po 7 była :-) A właśnie zgadałaś mój mały gagatek właśnie śpi usnął o 12 i smacznie śpi jeszcze już 2 h :-)

villa ja mam połówkowe już teraz, a wizytę u położnej za jakieś 6 tyg.

A u mnie dzisiaj pochmurno buuuuu .... z nudy wystawiłam ubranka po Maciusiu na gumtree bo miałam tergo bardzo dużo jedne od koleżanki a jedne swoje i ta mi dzisiaj powiedziała że nie chce tego z powrotem także 55 szt wystawiłam na gumtree jakieś tam body i pajace no i kilka bluzek i spodni trzeba zrobić miejsce na nowe szaleństwo zakupowe :-D

czesc dziewczyny:) kurcze, ale sie rozpisalyscie. nie doczytam chyba.
widze, ze zaczyna sie watek porodowy, ja rodzilam sn i cc i sama nie wiem jak wole:zawstydzona/y: porod sn wiadomo to fizjologia i boli jakis czas jak cholera, ale bol przechodzi i to jest meeeeega przezycie. cc mialam ze wskazan ortopedy i szybko do siebie po nim doszlam, ale wiadomo to operacja. i w czasie cc i porodu sn moga zdarzyc sie komplikacje. mysle, ze jesli nie ma wskazan to lepszy sn, bo dzidzi to przeciskanie jest naprawde potrzebne.
moja zu np. jak zaczęla czworakowac to wciskala sie we wszystkie katy, okazalo sie, ze wlasnie ominela ja faza przeciskania i sama ja sobie rekompensowala:szok:

kurcze a ja znowu jakos sie niewyraznie czuje, dobrze, ze wizyta juz w czwartek i bede mogla sie upewnic, ze malentas caly i zdrowy:-)
skurcze mnie lapia dzisiaj znowu, i jakos duszno, ale to pewnie przez upal.
pozdrawiam was mocno i ide lezec bo jakos mi slabo

Dzaga- mnie nikt nie mówil takiego czegos przed prodem - moze co kraj/szpital to obyczaj?? a co do puchniecia dloni- mi w pierwszej nic nie puchlo mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie- bo nienawidze sciagac mojej obraczki- jestem do niej "przywiazana" :p

U nas tez deszcz..ale taki lipny...ja tam lubie burze a zaraz potem slonce..a nie takie polewanie caly dzien:p

no mi w pierwszej ciazy nic nie puchło ;] tylko stopy w czasie porodu... a teraz to nawet mam sporo za luzna obraczke i boje sie ze spadnie ;/

Dziewczyny ale wy płodzicie ....... ale super bo wiem co u Każdej jest i co sie dzieje

Ja jeszcze w pracy ale już nie długo....

Witam Nowe Październikóweczki

natalii mam nadzieje że w następnym posiewie moczu będzie ok...

jeszcze troche i obiecuje ze bede tak pieknie pisała jak di czy pietrucha czy natali jak bede juz na wolnym hehehe...

u mnie dziś 2 rocznica naszego związku ... i powiem Wam że przeżyliśmy dużo .... i dobrze że mamy siebie :-)

koreczek - właśnie myślałam co u Ciebie,albo co u Was! Trzymaj się dzielnie:* i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu, samych pięknych i radosnych dni:*
dżaga - współczuję tej wody... i nawet nie wiem co napisać.. mi woda kojarzy się bardzo źle..:(

reklama
dziewczyny pędzicie jak szalone :-)

Koreczku wszystkiego najlepszego :) samych szczęśliwych dni :tak: my ostatnio mieliśmy 3 rocznicę bycia razem,a za kilka miesięcy mamy 3 rocznicę ślubu hihi :D
natali oby następne badania wyszły dobrze;-)dzielna z Ciebie kobitka :)

ja też w pierwszej ciązy nie puchłam i teraz jak na razie odpukać jest spokój :) chociaż mam tendencje jak jest ciepło:-(
co do porodu to ja miałam cc a bardzo chciałabym teraz sn. CC miałam,bo nie mogłam urodzić nawet 1 skurczu nie miałam więc można powiedzieć,że to wszystko jest dla mnie nieznane :tak:

Do góry