reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Tulipania dzięki. Już jestem trochę spokojniejsza, bo z tą krwią na razie się nie powtórzyło.

Zazdroszczę sprzątającego męża. :-)

Żabcia też bym pewnie pomyślała, że to od fiku miku, ale mamy szlaban. O nadżerce mi nic nie wiadomo, żebym miała. Stawiam na układ moczowy. Okaże się w środę co tam się dzieje niedobrego.

cynamonka nie martw się, na pewno wszystko jest ok. Dzieciaczki są jeszcze na tyle malutkie, że mogą się gdzieś schować tak, że nie będziesz czuć ruchów. Na pewno maleństwo niedługo da o sobie znać.

cynamonka nie przejmuj się na zaś dzidziuś może mieć nieraz gorszy dzień i mniej się ruszać. Na kiedy masz wizytę u położnej, albo usg ??

NO strasznie się martwię, w dodatku ta dziewczyna co ze mną chodzi do lekarza ma dziś i jutro pracę cały dzień a ja sama się nie dogadam na tyle a już na pewno nie prze telefon :(
Wizyty u położnej nie mam bo mówiłam, że wracam do PL i już mnie tu nie umówiła, a USG mam mieć niby na koniec maja, ale póki co nie przyszedł mi jeszcze list z terminem :/ Mam nadzieję, że maleństwo faktycznie ma gorszy dzień i wieczorem albo chociaż jutro się do mnie "odezwie"

Cynamonka u mnie też się zdarzaja dni kiedy czuje mniej lub prawie wcale. Jak na razie maluszki są tak małe, ze w zależności jak się odwrócą to czujemy mniej. Spokojnie na pewno nic się nie dzieje, a jak się będziesz stresować to maleństwa szybko nie poczujesz. Rozluźnij się a po chwili niestety dłuższej zobaczysz, ze znów poczujesz :-).

Mam nadzieję dziewczyny, że jest tak jak mówicie, i że wszystko jest ok tylko mój maluszek jest leniuszkiem! Dam znać jak coś się ruszy, a jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek idę do położnej :/

Wredna - witamy, ja też nowa więc nie jesteś sama :)

Ostatnia edycja:
W takim razie bardzo mi miło :)
Ja jeszcze w ogóle nie czuję ruchów maluszka i powiem szczerze, że nie mogę się doczekać, chyba że coś przeoczyłam, ale nasłu****e i cisza. Za to niepokoi mnie ból jajników jaki się pojawił. Nie jest nasilający się ani uciążliwy, trwa dosłownie sekundkę, ale jednak jest, a wizytę mam teraz dopiero za miesiąc, bo dopiero co miałam i lekarz powiedział, że oby tak dalej, bo ciąża przebiega wręcz książkowo....

reklama
Do góry