reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Witajcie....oj nie odzywalam sie dlugo. Ale czasu nie mam na nic.....
U mnie wszystko dobrze...u nas. 29 maja mam usg i chyba dowiem sie czy to chlopiec czy dziewczynka:-)
No i czy wszystko dobrze....
Ostatnio troszke zaczelam sie martwic bo jeszcze nie czuje zadnych ruchow:-( A wy czujecie???
Brzuch mi sie chyba ze dwa razy powiekszyl przez ostatni tydzien...zastanawiam sie czy sie marwic czy cieszyc.W sumie to juz piaty miesiac wiec czas by byl widoczny....a u nas widac????
Ide do pracy .... jeszcze tylko dwa tygodnie i zaczynam wypoczywac...

reklama
Iwonko wejdź na temat brzuszki i tam masz nasze :-). U jednych widoczne bardziej u innych mniej, ale tak jak piszesz to już 5 miesiąc więc czas najwyższy :-)
Co do ruchów na pewno za niedługo poczujesz,a może i już czujesz delikatne, a nie wiesz, ze to to

natalie - jutro zielone świątki - dlatego zamknięte;)A jak się czujesz teraz??
villandra
- no to jutro masz powtórkę z rozrywki z pojemniczkiem :) Niezły Wyczyn!:-) Powodzenia!
deli - oj, współczuje z kręgosłupem.. mam nadzieję,że ze spojeniem nie będzie tak jak u mnie! :*
żabcia - i jak brzuszek? Lepiej coś? Najwyżej trochę mniej szaleństw w najbliższym czasie i będzie dobrze:)
Antiope - mam nadzieję, że ta kropelka, to tylko jednorazowo będzie i tak jak mówisz, to z ukł. moczowego. A jak się czujesz? Brzuszek boli? Pewnie dlatego Ci kochana twardnieje, bo teraz jednak kaszlesz,a kaszel niestety napina brzuszek i mięśnie. Będzie dobrze, odpoczywaj jak najwięcej w miarę swoich możliwości :* Trzymaj się cieplutko i pogłaszcz brzuszek od Cioci :*

Ja byłam z mamą na zakupach, spotkałam kolegę i pogratulował pięknego brzuszka i życzył dużooo zdrówka:) Jak fajnie się poczułam:) Teraz pewnie się wieść rozniesie ;)

Buziaki :*

antiope napewno ta jedna kropa to nic strasznego i bedzie wszystko ok :* małżeństwo ma sie napewno dobrze i tego sie trzymaj!

Deli dzięki :happy2:
Pietrucha teraz już brzuch nie jest twardy, ale fakt, że trochę ciągnie jak kaszlę.

Przekażę Bazylkowi, że go głaszczesz. :-)

nnatalie dzięki :happy2:

Idę się zabrać za obiadek, żeby zająć czymś myśli.

Ostatnia edycja:
Pietrucha ja poznałam już spojenie łonowe w pierwszej ciąży więc siłą rzeczy teraz też wiedziałam, ze niestety będzie boleć.

Antiope i tak trzymać. Myśl pozytywnie :-)

pietrucha głowa mnie cały czas boli;( troche mi niedobrze cały czas i juz głodna jestem :/ idę zaraz coś wyszukać w lodówce ;)

Cześć Dziewczyny :)

Wpadłam się przywitać :) My dziś już po zakupach Tecowych, a teraz ja sobie leżę a Mąż sprząta mieszkanko...nazbierało się trochę, więc Mu pewnie zejdzie :)
Ale zakazuje Mi cokolwiek dziś robić i mam odpoczywać, to się słucham, a co ? :)

Jedyne co zrobię, to nastawię zaraz kompocik z rabarbaru :) Sezon letni rozpoczęty jak nic :)

Antiope: Życzę szybkiego powrotu do zdrówka! A tą kropelką postaraj się nie przejmować...choć wiem, ze łatwo się mówi...ale zobaczysz, że na pewno się nie powtórzy :) Zdróweczka raz jeszcze :)
Iwona: Ja też jeszcze nie czuję ruchów...tzn. raz czy dwa wydawało mi się, że poczułam, że taka rybka we mnie przepłynęła, ale było to chwilowe i w dalszym ciągu czekam...mam nadzieję, że już niedługo :)

Udanej soboty!

Brzuch mniej boli prawie wcale.

Antiope wiem co przeżyłaś z tą krwią dzisiaj na papierze też zauważyłam troszeczkę ale jak się okazało to była tylko mała ranka powierzchowna po wczorajszych szaleństwach musiałam się obetrzeć :zawstydzona/y::-(
A w PL jak miałam lekką plamkę to mi krwawiła nadżerka ale gin powiedział że to niegroźne dla dziecka.

Byliśmy na zakupach potem u znajomego a teraz walczymy z Maciusiem bo jeszcze dzisiaj nie spał jest mega maruda na nogach od 6,20 i o spaniu nie ma mowy.

reklama
Hej Kochane! Nie odzywałam się i nie nadrobię już tego co naskrobałyście, ale strasznie się martwię i musze do Was pisać:( od wczoraj nie czuję ruchów czasami coś tam się przeleje i wmawiam sobie, że jest ok, ale wczesniej czułam mocniejsze ruchy. Nie mam żadnych plamień, bólów brzucha, brzuch jest miękki. Myślicie, że jak jest coś nie tak i nie czuć ruchów to temu towarzyszą jeszcze jakieś dolegliwości?

Do góry