reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

deli a no masz racje ale moje dzis wariuja na potęgę ;) ale niech wariuja przynajmniej wiem ze sa w środku:)

pietrucha
jak tam twoje bóle??

reklama
Dokłądnie niech wojują te nasze dzieciaczki wtedy pomimo lekkiego bólu jak się rozpychają wiemy, ze wszystko OK :-)

natalie - dzięki, no bywało lepiej... jak leżę to jest w miarę ok, ale chodzenie to udręka.. no cóż, widocznie muszę się nieco bardziej pomęczyć. Mam nadziej,że Ty chociaż lepiej .. :*

hej dziewczyny, widzę że nie które nie najlepiej się czują :/ dużo zdrówka
ja sobie wczoraj zasadziłam w donicy 2 krzaczki pomidorków koktajlowych tak na dobry początek:p zachciało mi się bo 4 lata temu miałam ze 12 takich krzaczków i w ogóle nie musiałam pomidorów kupować a były boskie :)

pozdrawiam was i miłego wieczoru!

joanna dobry pomysł z pomidorkami w donicy :-) gdybyśmy byli już po przeprowadzce to bym sobie też zasadziła.

Maciuś dzisiaj tak tulił i całował brzuch że aż Okruszek zaczął skakać w tą i z powrotem :-)
Idę zaraz do kuchni zrobić placuszek z jabłkami bo ostatnio mój plan nie wypalił.

mialam Was doczytac ale maz mnie zmolestowal na ogladanie "naszego serialu nr 2" czyli supernatural...a w plecy mielsimy 3 odcinki..obejzelismy 2 i Mloda przyszla i dopomniala sie o jakias strawe:p

Dzień dobry witam się z rana :-)

U mnie dzisiaj pobudka o 6.30 ale mimo to że spałam kilka godzin jestem wyspana nawet
Jak na razie planów na dzisiejszy dzień brak.

reklama
Dzień dobry:)

żabcia, ja się zastanawiam jak Ty dajesz radę:) Maciuś mega ruchliwy, na dodatek spać nie daje, bo ranny ptaszek, a ty jeszcze wieczorem ciacho pieczesz:) No ZUCH DZIEWCZYNA! :*

Ja wstałąm, chociaż noc i u mnie średnio przespana, ale to przez ból spojenia, więc albo przywyknę, albo mi przejdzie kiedyś:)
Napisałam koleżance, że jak chodzę, to mnie nie boli, tylko napie*rd*ala ... Koleżanka mi odpisała: Wiesz kochana, w ciaży się chodzi tylko do pewnego momentu - u każdego do innego - a później się już turla;))) Loveeee :*

Więc idę się poturlać po sklepie , bo mama zaproponowała lekkie zakupki, przecież jutro w PL wszystko zamknięte,a bez buły i żółtego sera to my nie zostajemy :-)

Do usłyszenia później dziewczynki:*

Do góry