reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Takhsis -- mam nadzieje ze to nie wirus o którym piszesz... zdrówka dla Synka nie szybko z tego wychodzi

żabcia ... dla mnie nocnikowanie a właściwie jego nauka to było dla mnie najgorsze,, więc życzę powodzenia

Pietrucha ... odpoczywaj mnie tez boli i wiem że łatwo się mówi ...

hej kobietki
ale się dziś źle czuję o matko ... cały brzuch mnie boli, chyba jelitówka mnie wzięła ... masakra jakaś nie mogę siedzieć stać jeść ... jestem kompletnie bez sił ...
a musze się pochwalić, że moja córcia 3 letnia śmiga na roweku bez bocznych kółek. Nigdy jej nie uczylismy, rower dostała od kuzyna i tak stał aż pewnego dnia wsiadła sama i pojechała a mi gały wyskoczyły hehe Ale to wszystko załuga BIEGOWEGO !! no nic uciekam stękać dalej.

gratulacje dal córeczki

co do ciuchów z lidla są naprawdę super jakości tez czekam w przyszły czwartek będą??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nula kochana pisz prace, bo w październiku może być problemz obroną jak urodzisz maluszka. Ja tak zawaliłam rok studiów jak Ale rodziłambo w dniu egzaminu poprawkowego z angielskiego zaczełam rodzić i się niezjawiłam. A zwolnienie zaniosłam za późno i musiałam pół roku powtarzać co zatym idzie rok cały miałam w plecy.
Villandra niby sprawdzała promotorka, ale pod koniec jej sięprzypomniało, że to czy tamto trzeba pozmieniać. Ja musze jej nosić osobiście pracei to można tylko raz w tygodniu więc u mnie rzadkość spotkań robiła swoje. A codo Lidla to ja tez bardzo lubie. Ali dużo ubrań tam kupuje.
Aniula miłego wypadu życze.

Za wizytujące kciuki!!!!

Byłam dziś w szpitalu w Rybniku i powiem, ze oprócz tego że parking płatny to bardzo pozytywne wrażenie zrobił szpital i ludzie tam pracujący. Poznałam dwie położne bardzo miłe i choć czasu nie miały, bo dziś jakieś zebranie jeszcze miały i coś tam to jednak się zatrzymały i chwilkę porozmawiały, a położna oddziałowa dał mi nr swój prywatny bym przedzwoniła i wtedy wszystko szczegółowo mi powie :-).

Antiope to u mnie tak samo. Od wczoraj bol gardla, glowy, nos zatkany i taka rozbita sie czuje.

Deli to szpital jednak nie taki straszny:rofl2: No i pierwsze wrazenie najwazniejsze.

Zazdroszcze wam tej ladnej pogody bo tu leje, pada, leje i pada. Niesamowicie dolujace. I dlugi weekend chyba spedzimy w domu na spofie.

Dziewczyny ja tak na szybko Czy któraś bierze paracetamol w ciąży? ile tabletek maksymalnie? Głowa mi zaraz odpadnie :-(

Kamcia nie nie napisali, moja gin mi mówiła,że mogę,ale nie mówiła ile :(
deli spie i robie okłady ale nic nie pomagają :( masakryczne są takie grypy - nikomu nie życzę:no:

reklama
O ile lekarz nie zaleci inaczej jedna tabletka (500 mg leku

PARACETAMOL Marcmed) 2 do 6 razy na dobę, co oznacza, że nie więcej niż 6 tabletek na

dobę. Leku nie należy podawać długotrwale, nie częściej niż co 4 h. Maksymalna dawka

w

stosowaniu krótkotrwałym do 4 g na dobę (8 tabletek), w długotrwałym do 2,5 g (5 tabletek

Do góry