reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

Lussia - ja raz brałam Apap,wzięłam jedną tabletkę i dało radę. A głowa mi pękała. Można maxymalnie 3 w ciągu dnia -pytałam położną.

reklama
pietrucha dzięki za info :) właśnie wzięłam 1 apap mam nadzieję,że pomoże :)

Kamcia to są chyba normalne dawki a nie w ciąży?

dziękuję dziewczyny za pomoc - wracam do łóżka...

lussia na ból glowy polecam takie cudo - mnie pomaga rewelacyjnie

rwnails MAŚĆ TYGRYSIA TIGER WHITE BALM 18g (3238830622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak ktoś ma pod ręką "ruski" handel to też można popytać - nie mają dokładnie tego samego, ale najczęściej wiedzą, jak zapytać o maść z kotem (kiedyś tak to funkcjonowało w takim małym pudełku blaszanym z rysunkiem kota) czy maść na ból głowy; koszt ok. 5-10 zł, więc żaden majątek, a starcza na dość długo.

Dziecko padło, a ja się zastanawiam czy iść do ogródka czy nie iść - pewnie zanim zdecyduję, synek wstanie :-p

Zdrzemnęłam się jak co dzień 2 h z synkiem po pobudce chciałam mu dać zupkę ale młody na nie skosztował i uciekł więc je kanapkę z dżemem już zjadł całą konkretną kromę z chleba :-)

U mnie pogoda okropna pochmurno itd buuuuu ja chce ciepło.

Hejka wrocilam od fryzjera:) pekła 100 ale dostalam juz karte satlego klienta i nastepnym razem bedzie 25% taniej:) jestem bardzo zadowlona- niestety wlsoy musiam troche skrocic bo jednka przez eksperymentowanie z fryzjerkami na dojazd- mialam poniszczone i popalone wlosy :( fotke dla ciekawskich wsadzilam na priva:p

Dla meza na szybko pierogi..dla córy na szybko nalesniki z nutella i wowocami- truskawki bababy i kiwi...a teraz czekam na moja zupke cebulowa ktora robi mi moj Małż....

zjem docyztam coscie naskrobaly i sie ustosunkuje :)

lussia mam nadzieje ze głowa lepiej:*

die dobry fryzjer to podstawa;) zaraz popatrze na foto :)

dzis poprzytulalam sie do kibelka:/ wywalilam pewnie wszystkie tabletki te co wzięłam w południe ale juz drugi raz nie biorę.
moje małe w brzuszku chyba czuja chyba ze nerwowa dzis jestem strasznie sie rozpychaja, znieksztalcaja mi brzuchol a do tego dzis mnie to aż boli:/ no ale czym większe tym bedzie tak coraz częściej zapewne

Natalii tak teraz czekałyśmy z utęsknieniem na pierwsze ruchy tak potem będziemy chciały by brzdące zabrały nogi z żeberek lub by się przesunęły z pęcherza. W tedy dopiero robi się ciekawie :-), a u ciebie podwójny atak będzie.

natalie - buziakiii w brzuszek na poprawienie humorku :* Będzie dobrze, nie stresuj się:*
Die - no w końcu zadowolona :) Dobry fryzjer to podstawa!:)

A ja dzisiaj zrobiłam badanie moczu i z tyłu wyników babka mi coś nabazgrała i zobaczyłam dopiero w domu, więc choleraa ją wie, o co chodzi ;p

Buziakiiii :*

reklama
Apap mozna 2 tabl ... ja bralam do tej pory jeden raz...

skurcze macicy, czuje jak mi się napina brzuch czasami kilka razy dziennie od 3tyg a przewaznie po 21tc mozna odczuwać te skurcze przygotowywujące... a ostatnio nad ranem mialam mocny ból krzyża i zszedł w doł :/ nic miłego.

kazał brać 3x dziennie aspargin i do tego nospe jak czuje że się napina brzuch i boli.

Do góry