reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

I ja witam sie z rana z bólem głowy :( jeszcze w łóżku poleze a potem wskocze w coś wygodnego i na dwór wyjdę bo widzę pogoda słoneczna i napewno ciepło;) moj od rana ma fochy, pewnie dlatego ze jedzie do pracy dzis albo po prostu za długo był juz spokój..
die ale kochany ten Twój mąż:) no i dobrze ze zadzwonił bo mała pewnie miała by wolne od szkoły ;) co do kota to sie zgodzę;) jak sie położy i zacznie muruczec to nie da sie nie spać ;)
a co do meldowania sie podczas spotkań w męskim gronie to moj zazwyczaj gubi telefon i tyle mam z nim kontaktu... W ogóle sie w tedy nie odzywa, ale jak ja jestem u koleżanki mam pisać cały czas... Grrr

lussia dobrze ze mały juz lepiej :)

pietrucha zadzwoń do lekarza bo moze da Ci coś co pomoże. A mąż ale mądry :) hehe no ale dobrze ze zrozumiał co to za ból ;)

deli ja tak samo +4 na wadze:)

milego dnia:)

reklama
hahah Pietrucha - no to grubo:D od razu sobie wyobrazilam jak sie Twoj maz łapie za krocze i mówi w mysla
auuuuuuuułaaaaaaaa:D

Moj maz to mnie nie kocha- znaczy kocha- ale mi siewydaje ze taka jego potrzeba opowiadania mi o wszytkim co robi jak mnie nie ma w poblizu wynika chyba z tego ze my sie bardzo przyjaznimy ze soba- i to taki naturlany odruch - "słucha stary jakie zajeb*iste maultascheny jem to szok" to cos w ten desen raczej:p ja tez w sumie tak robie jak wychodze z dziewczynami- to np jem burgera z bizona i pisze- "ale jazda mówie ci galopuje mi po języku bizon- feria smakow- orgazm na siedząco- w sobotye musimy tutaj razem przysc" ...nie wpsomne juz o tym z emoj szanowny malz potrafi do mnie zadzwonic i np. powiedziec-" boze lae mialam zatwardzenie szok- tak dlugo na tym kiblu siedizalm i w wielkic bolach urodzilem potfora- musialme zwiac bo taki smord"....takze u nas to chyba takie kumplostwo dziala:p

Delucha wlasnie top model- ide ogladac zatem- tez na tym rycze..zreszta na wsyztkjim rycze...patrze na swojego kota zwinietego w klebuszek i jak mu cialko sie unosic pod wplywem oddechu i lzy mi nachodza do oczu- takie to piekne stworzenie...:p

Uwaga chwale sie- umówilam sie jutro na wizyte w salonie fryzjerksim- polskim!!! :D jestem niezdrowo podniecona tym faktem bo kto mieszka na obczyznie wie jak ciezko z fryzjerami....moze sie wkmoncu uda po 2 latach poszukiwan znalezc super fyzjera!! oby!!!!!

Ide zrobic sobie sniadanko herbatke i rosiade sie przed top modelkami:D

natalie współczuje :/ zdrówka i może odpoczynek na świeżym powietrzu ukoi ból
die hehe a my jak do siebie dzwonimy i któreś nie odbiera od razu, to potem od razu jest tekst "co ty, kupe robiłaś/robiłeś?" :p
ja oglądałam wczoraj top model :)

Joanna he he - dobre:)

My nie mamy (nie)stety polskiej tv, wiec musze ogladac na tvn plyer przez taki specjalny program do oszukiwania stron w kwestii nr ip:p bo tnv player dziala tylko na numery ip z poslki wiec sobie musze przestawiac- ale program jest mega mowie WAM.
Kiedys na jakims forum jakas "pseudo moderatorka" cos tam sie zaczela pisac ze ona wie ska ja jestem po numerze ip widzi i zebym sobie nie myslala ze jestem aniniowa ze ona wie ze ja pisze z niemiec i cos tam costam...no to ja sie przestawilam na ip z chin- i napislam zeby teraz sprawdzial skad pisze...a za chwile przestawilams ie na sri lanke, kazachstan usa, francje, łotwe:p itd...no i sie zblaznila:p chciala być cFańsza od najcFanszych..a to trzeba wiedziec ze na kazdego cFaniaka znajdzie sie wiekszy:p czyli Ja:p

Witam prawie z samego rana :)

Co to tych lidlowiskich ubrań, to jakościowo są faktycznie całkiem fajne i tanie. W UK póki co ich nie ma w gazetce ale mam nadzieję że będą chyba że mama mi w polsce kupi na oko :p

Jeśli chodzi o dzwonienie do siebie w czasie wyjścia to jest to u nas naprawdę rzadkość, jak wychodzimy to odpoczywamy od siebie :p

U nas dzisiaj zawitało słońce, więc może wreszcie jakiś spacerek :) a jutro idziemy młodemu coś na dzień dziecka kupić :)

Buziaki:*

natali współczuję tego bólu głowy :( miejmy nadzieję, że świeże powietrze dobrze Ci zrobi i szybko przejdzie :)
die koniecznie musisz dodać fotkę z nową fryzurka :)
ja powinnam pisać ale jakoś nie mogę się zabrać do tego... coś czarno widzę tą moją obronę w lipcu... eh :(

NULA,villandra8 mój zapał do pieczenia bierze się po części z tego, że mój małżonek to jest totalny łasuch i zmiata ze stołu wszystko jak odkurzacz :) W zeszłym roku przed urodzinami aż do północy piekłam ciasto, ale było warto bo wyszło pyszne. Z zawodu jestem technikiem żywienia, więc z gotowaniem też nie mam problemu a nawet śmiem twierdzić, że moje pierogi były by nie lada konkurencją dla pierogów od die_perle ;p

ŻABCIA zaraz podam ci przepis, że stronki z której ja korzystam. Z tą pijaną matką to jakieś nieporozumienie, biedne dziecko! Żeby tylko było zdrowe i odebrane tej matce.

PIETRUCHA dzisiaj była w twoich regionach bo siostra mnie do biedronki wyciągnęła i skusiłam się na śpioszki niemowlęce, ale myślałam, że szlak mnie trafi jak widziałam baby które rozpakowują paczki, oglądają i rzucają tym byle jak- nienawidzę takiego czegoś myślałam, że pieprze w łeb jednej i drugiej- ale były w ciąży to się powstrzymałam, normalnie to bym nagadała! Teraz Tomek mi dzwonił, że znowu muszę ruszyć tyłek na Bieruń N. do chwilówek i na przegląd bo jeżdżę bez ;p UPS!! Zmykam, miłego dnia wszystkim życzę :)

Ostatnia edycja:
I ja witam sie z rana z bólem głowy :( jeszcze w łóżku poleze a potem wskocze w coś wygodnego i na dwór wyjdę bo widzę pogoda słoneczna i napewno ciepło;) moj od rana ma fochy, pewnie dlatego ze jedzie do pracy dzis albo po prostu za długo był juz spokój..
die ale kochany ten Twój mąż:) no i dobrze ze zadzwonił bo mała pewnie miała by wolne od szkoły ;) co do kota to sie zgodzę;) jak sie położy i zacznie muruczec to nie da sie nie spać ;)
a co do meldowania sie podczas spotkań w męskim gronie to moj zazwyczaj gubi telefon i tyle mam z nim kontaktu... W ogóle sie w tedy nie odzywa, ale jak ja jestem u koleżanki mam pisać cały czas... Grrr

lussia dobrze ze mały juz lepiej :)

pietrucha zadzwoń do lekarza bo moze da Ci coś co pomoże. A mąż ale mądry :) hehe no ale dobrze ze zrozumiał co to za ból ;)

deli ja tak samo +4 na wadze:)

milego dnia:)

Oby bol glowy szybko minal - fakt pogoda jest dzis piekna i sloneczna, bylam w sklepie po chlebek i wode to zgrzalam sie jak nie wiem.

Jade dzis do rodzicow bo A po pracy idzie na "urodziny kolegi" wiec nie mam zamiaru sie z nim uzerac jak wroci pijany.
Zreszta wczoraj dal mi chyba do zrozumienia ze jest mu obojetne czy bede na noc w domu czy nie, wiec Nati moj tez ma fochy caly czas. Podkreslam CALY.

Na prawdę nie wiem co mi się dzieję z tym forum i sory za tą formę tekstu powyżej, nawet nie mogę edytować poprzedniego postu ;/

reklama
Hej dziewczynki
Wstałam sobie dziś z bólem gardła i katarem, ale na szczęście jest już lepiej.
Byłam już zanieść mocz na posiew, bo po wynikach badania ogólnego moczu ginka podejrzewa infekcję. Nie wiedziałam, że na wyniki posiewu trzeba czekać prawie tydzień.
Teraz odpocznę chwilę i idę na zakupy.

A i mam wrażenie, że dziś wreszcie wywaliło mi brzucholka na tyle, że już widać, że w ciąży jestem. jak D wróci, to poproszę, żeby mi zdjęcie zrobił, to Wam wrzucę.

Jeśli chodzi o D., to muszę przyznać, że choć sam nie dzwoni i specjalnie raczej smsów nie wysyła, to zawsze odbiera jak wychodzi z kolegami. Jeszcze mi się nie zdarzyło chyba, żeby zignorował moje dzwonienie. Dlatego staram się dzwonić jak najrzadziej, żeby to nie stało się dla niego upierdliwe, bo jeszcze by przestał odbierać. Z kolei jak mnie w domu nie ma, to też stara się mi nie zawracać głowy telefonami i dzwoni jak już się zacznie martwić czy wszystko ok., bo długo mnie nie ma (tak jak ja, kiedy nie ma jego). A ze szczegółami, to opowiadamy sobie wszystko, kiedy się już zobaczymy.

U mnie te bóle głowy przeszły, bo chyba znalazłam przyczynę. Głowa nie boli mnie odkąd śpię przy otwartym oknie, więc może to był wynik niedotlenienia. To było naprawdę irytujące, kiedy człowiek budził się z bólem głowy, wiec odczułam naprawdę wielką ulgę.

Dostałam tą Lidlową gazetkę do domu i już ostrzę sobie pazurki na ciążowe getry. Może majtusie i staniki też sobie kupię, tylko staniki chyba raczej te do karmienia, a nie tylko ciążowe, bo szkoda by mi było potem kolejne kupować. Z drugiej strony, jeśli mój biust jeszcze zamierza urosnąć, to skąd ja mam wiedzieć jaki rozmiar kupić? Majtki bym wolała takie nie wysokie, bo one lepsze na zimę, tylko takie, które mają raczej wycięcie na brzuszek, ale z tych wysokich to może ze 2 pary też kupię.

Die_perle czekamy w takim razie na relację od fryzjera. :-)

Do góry