reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

koreczek - daj znać jak po wizycie jutro ;-)
żabcia - no to przesrane:) Powodzenia z nocniczkiem ;)
Takhisis oj biedactwa! TRzymajcie się tam dzielnie! Wierzę,że i tak będzie dobrze!:*
deli - ciesze się, że w końcu lepiej! Oby tak dalej!
Die - no pewnie nieco smutno bez męża, ale pomyśl, że są też plusy - rozwal się po całości na łóżku i (nie) chrap ;) 'ps też miałam dzisiaj pierogiii ;p

Mnie dzisiaj na prawdę napiernicza, nie wiem coto..albo spojenie łonowe,albo sama nie wiem,...ale boli niesamowicie:/

reklama
Die_perle faktycznie prześmiewne są te opisy na Twoim suwaczku.

Tulipania mnie też ciągle coś kłuje i ciągnie.

Żabcia słyszałam o tej pijanej matce. Takie kretynki, to chyba by trzeba sterylizować.

[FONT=&quot]Takhisis na pewno wszystko będzie dobrze i synek złapał coś zupełnie innego i niegroźnego dla maleństwa. Nie stresuj się.[/FONT]

Pietrucha zadzwoń jutro do swojego gina i idź skontroluj co się dzieję.

Hehe ja dzisiaj też jadłam pierożki ruskie już mi się zapas w zamrażalniku kończy więc trzeba coś kupić znów.

Maciuś usnął i zostałam samotna z narzędziami zabawkowymi na podłodze bo naprawiał samochód :-) muszę zaraz posprzątać jego sprzęcior.

Dobra dziewczęta ja sie zawijam do spania- potarmosze sie z moim rogalem przytule sie do kota...i postaram sie zasnać bez męża..i bede tak (nie) chrapac ile bozia w płucach dała :p bo kto mi dzis zabroni:D

DOBRANOC- WYGODNYCH KOLORWYCH I NIEPRZERWANYCH STRUMIENIAMI MOCZU SNÓW I DO JUTRA :*

cynamonka nie wyjechaliśmy - myśleliśmy o tym, jak M (wtedy jeszcze nie M) wrócił z 3-miesięcznej delegacji w Holandii i potem jeszcze po zaręczynach - co z sobą zrobić. Podjęliśmy decyzję o zostaniu w kraju, a 1,5 roku po ślubie z powodów finansowych wyjechałam do Szwajcarii - miały być 2-3 miesiące, zrobiło się 1,5 roku i podejrzewam, że gdyby nie ciąża, to trwałoby to do oporu.
Czasami więc nie wszystkie decyzje wychodzą tak do końca na dobre - gdyby moje wyjazdy (bo w międzyczasie bywałam trochę w domu) trwały dłużej, to myślę, że mogłoby dziś już nie być mojego małżeństwa.

Takhisis a skąd pewność, że to nie kolejna trzydniówka?
Tak czy inaczej jesteś pod opieką lekarza, z dzidziusiem na pewno wszystko dobrze. Nie martw się na zapas. Tulę.

żabcia ja też na ciepełło czekam - z tym,że u nas nocnik już w codziennym użyciu (z różnym skutkiem); tylko że moje dziecię w ogóle się ze mną nie komunikuje (zdaniem pani doktor typowy facet :-D coś w tym jest - jeden podobny egzemplarz znam :confused2:); przynajmniej nie w dosłownym tego słowa znaczeniu.
O przypomniałaś mi, że Hermana miałam nakarmić - a teraz to już nie będę mikserem hałasować :baffled: No cóż - do jutra rana z głodu chyba nie padnie; trudno - ma dietę.
A tej idiotki pijaczki nawet nie chcę komentować :no:

też mykam w końcu spać, bo zaraz lapa połknę i tyle będzie

Dzien dobry z rana- melduje sie pierwsza na posterunku:)

Dzis bym zaspala- najpierw o 6 zbudzil mnie Groch- dosyc intesywnie plumkal w moim brzuchu...potem kot z braku laku sie na mnie nawalil..usnelam znowu bo jak nie usnąć jak lezy na tobie miękka kudłata kulka która jest ciepła i robi furrrrrrrrr furrrrrrrrrrrr furrrrrrrrrrrrrrr....o 6:45 zerwałąm sie zeby zoabczyć jaki czas...patrze ok jeszcze 15 minutedk na leweym boczku moge polezec...yhymmmmmmmmmm 7:05 zadzwonił moj mąż- NA CAŁE SZCZĘSCIE BO SPAŁYŚMY JAK ZABITE!!! by bylo- jak wyskoczylam z łozka to ie wiedziłam gdzie mam biec do tego teelfonu taka byłam "piajna"

Dzień dobry:*

Ja dzisiaj noc średnio przespana, wstałam radośnie z bólem głowy, bo całą noc śniły mi się pierdoły okropne i się budziłam co chwilkę... "coś" nadal mnie boli, sama nie wiem co to, ale wszystkie znaki wskazują na spojenie łonowe... Dzisiaj zadzwonię i zapytam lekarza, czy już się sypię, czy mam jeszcze czas i jakoś do października ogarnę ...

Die - dobrze, że maż był na posterunku, bo młoda by nie zdążyła do szkoły:) Ja po pierogach konkretnie zgagi nie mam..ale generalnie jest;) Co chwilę;) Da się z nią żyć...

Dzisiaj chyba nie ruszam się za dużo z łóżka.. poleżę - może przestanie mnie boleć głowa, dupa, spojenie, pachwiny... :D Ja pierdzielę.... 26 lat i tyle problemów :D

PS Dzisiaj na pewno ugotuję obiad, bo już mięsko wyciągnięte i się rozmraża.. Fota będzie ;)

EDIT
PS 2 Za tydzień w lidlu będą ciuchy dla ciężarówek! Warto zajrzeć, bo mega fajne ceny:) od czw. 23 maja
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-F7579FFD-132BA35F/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=40615

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny!l

melduję się po 3 dniowej walce z wirusem u synka na szczęscie najgorsze za nami. Dziś już fika i skacze bez temp. i wymiotów :) mam nadzieję,ze już odeszło na dobre i ulżyło mi,że ja się nie zaraziłam :tak:

die dobrze,że mąż zadzwoniło :) ja mojego wczoraj musiałam budzić bo by zaspał a dzis zaspał 30min ;-) ale pierwszy raz mu się to zdarzyło ;)

pietrucha witam w klubie sypiących się 26latek choć jeszcze niecały miesiąc cieszę się 25:tak::cool2::cool2: moje plecy po całym dniu są tak połamane,że to jakieś nieporozumienie!!! auć i też miałam dziś średnią noc bo młody się obudził gotowy do zabawy :sorry2:

czas nastawić pranie i ogarnąć co nieco w domu :tak:

reklama
Witam prawie z rana.

Perle no w końcu pierwsza. Dobrze, ze M czuwa i dzwoni :-).

Pietrucha jak boli jak odpoczywasz to przy chodzeniu niestety lepiej nei będzie - jesli to spojnenie. Mi jeszcze nei dokucza, ale w pierwszej ciąży niestety tak i nie tęsknie za nim.

Lussia super, ze już z małym lepiej.

Młodziutkie jesteście :-). NO i dobrze, bo ja tez 18 dopiero :-)

Dziś muszę troszkę posprzątać i pranie zrobić ... Popołudniu jestem z mam umówiona więc po powrocie będę was czytać..
Co do wagi ja mam 4+

Do góry