reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Dzień dobry w słoneczny i cieplutki ranek!!!

Kilka dni mnie nie było, nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, ale wierzę, że wszystko jest ok i macie się dobrze. Byłam z mężem i córcią w Gdyni na małych wczasach, bo mąż jakieś kursy robił, a my się obijałyśmy. Jeśli któraś z Was się tam wybiera z ,dzieckiem to polecam, na samej plaży jest ogromniasty plac zabaw. Superowy, naprawdę. Ola wybiegała się chyba za wszystkie czasy, chociaż znając dzieci to one nie nigdy nie wyczerpują energii, a ja spokojnie posiedziałam na ławeczce, poczytałam gazetę i złapałam pierwszą opaleniznę :-)
Miłego dnia dla wszystkich kobietek!!! Witam nowe mamuśki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja :) nocka w miarę ok, oczywiście o 2 była pobudka na siku :)
die widzisz jak ten małż o Tobie cały czas myśli? jaki Kochany i pamiętał żeby zadzwonić i obudzić żonkę :)
pietrucha współczuję tych bóli... zapytaj lekarza ale ja jak byłam we wtorek na wizycie to też mówiłam o takich bólach w pachwinach i kłuciach a on mi mówi, że to normalne bo się wszystko rozciąga i macica się podnosi do góry. Ale jeśli ma Cię to uspokoić to zadzwoń do swojego lekarza :) te dżinsy w lidlu wyglądają extra :)
lussia dobrze, że synek już zdrowy :) oby więcej nie było takich niespodzianek.
ja idę się ogarnąć i domek też by się przydało trochę i wiecie co? pranie i żelazko jakoś dziwnie na mnie patrzą i czekają na wyprasowanie... wrrrrr.... nie lubię ale chyba trzeba się będzie zmobilizować. Miłego dzionka życzę i &&& za dzisiejsze wizyty :)

czesc dziewczyny:) witam sie szybko bo zaraz wyjezdzamy do miasta stolecznego. ja dzisiaj spac nie moglam, strasznie duszno bylo.
pietrucha odpoczywaj, ja tez chetnie bym dzisiaj polezala, ale niestety. z tym spojeniem to jest tak, ze przy lezeniu troszke przechodzi, ale kazdy ruch boli jak cholera, ja mam dylemat w nocy jak przekrecic sie z boku na bok:szok: m. smieje sie, ze jak walen jestem i mi pomaga przefiknac sie na drugi bok

lussia super, ze maly juz lepiej

die dobrze, ze maz na posterunku, ja bardzo nie lubie takich dni jak wszystko na wariata

deli ja tez 18 +/- 11;-)

aaaaa zapomnialabym bylam w lidlu kupilam 2 sztkui spodenek lnianych, lniane spodnie z gumka i tunike, troche w wiekszym rozmiarze cobym sie dluzej zmiescila;-)

pietrucha widzialam gazetke ja czekam na ta bielizne ciazowa, a ceny faktycznie super:tak:

Dziewczyny co do lidlowych rzeczy- u nas juz one byly wiec moge powiedziec cos niecos- zatem ja kupilam sobie majciory z golfem i ten stanik- u nas tylko byl inny kolor- czarny i bialy- rozwego nie bylo- a szkoda bo bym sobie taki roz wlanela- baaardzo fajna bielizna- i jak sie zlaozy taki komplecik to sie bardzo zgrabnie wyglada naprawde- jak taki stroj kąpielowy ladnie dopasowny- super- nie wiem jak jest z rozmiarowka w poslce ale ja wzielam S- bo niemcy maja jakas manie i M wyglada jak takie wielkie L...
Kupilam sobie tez tę koszulke na ramiączkach- oczywiscie w paski - bo ja mam obsesje paskową...tez bardzo wygodna- fajna bawelan ladnie sie uklada na ciele- ale tez S musialam wzias bo e-M-ka byla ogrooooooooooooomniasta, patrzylam tez na te getry- bardzo fajne tytlko takie troche rajtuzowe sa- znaczy wydawalo mi sie beda przeswitywac, dzinsow niesttey u nas nie bylo...no i tych staniczkow do karmienia te z nie- a szkoda bo bardzo ładnie wygladaja:)

Co do mojego meza to on tak zawsze- wczoraj po koferencji poszli na piwo i jakies jedzenie- no i oczywscie moj maz nie moze isc normalnie jak facet na piwo z kumplami z pracy....zatem jak sobie zamowil jakes tam bawarskie specjlay od razu musial do mnie zadzwonic i mi opwiedziec co on sobie zmaowil do jedzenia jak smakuje, i ze koniecznie musze sprobowac takiego czegos bo bedzie mi smakowalo (moj maz probuje mnie przekonac ze niemcy maja kilka zjadliwych potraw- poki co kiepsko mu to wychodzi..) no i oczywiscie jeszcze musial mi dokladnie opisac jak smakuje nalewka z bzu- i ja nie wiem czemu on tak ma - ale nawet jak gdzies wyjdzie bezemnie z kolegami to zawsze dzwoni i w trakcie opoiwiada mi co robi jak smakuje co je co pije....:p durny:p

die on poprostu zyc bez ciebie nie moze:tak: i to mu sie chwali. moj m. w czasie spotkan z kumplami nie dzwoni, ale jak wraca to mi zdaje relacje. dzieki za recenzje bielizny teraz jestem juz w 100% przekonana do jej kupna.:-)

dziewczyny zycze wam milego, slonecznego dzionka:-)

m. juz sie wscieka dzieciaki w samochodzia a ja sie zebrac nie moge:zawstydzona/y:

witajcie dziewczyny!
aniula u mnie też upał ! osa ja też źle spałam i ostatnio nie wstaje w nocy na siku :szok:
die po prostu bardzo cię kocha, mój zawsze dzwoni z rana i pyta czy zrobiłam sobie śniadanie, ile, jakie i potem się żegna, a jak mu coś nie spasuje że mało albo byle jakie to mnie opierdziela, jutro powiedział że mi zrobi :-D zobaczymy... :confused:
i też uwielbiam paski :szok: ale nie kupuje już bluzek bo mam sporo.. co do bielizny to muszę ją obczaić

pozdrawiam was i miłego słonecznego dnia!

Haha, mój mąż właśnie walnął hasłem :
Ja: Kurcze, strasznie mnie to spojenie łonowe boli, dzisiaj poleżę cały dzień i zadzwonię do lekarza, zapytam czy to normalne..
Mąż: no ok, zadzwoń i zapytaj. Teraz sobie odpocznij.... hmm.. a może powinnaś to jakąś maścią posmarować, taką przeciwbólową?
Ja : ( :-Dśmiech :-D) kochanie, ale mnie boli Psiocha! :D Mam ją posmarować?:D To taki ból jak bym spadła z roweru i nadziała się na ramę;-)
Mąż : yyyyyy....to tu już nic nie pomoże ... :-D

Więc mąż chyba siebie wyobraził sobie podczas takiego upadku i wie o czym mówię :D

Dzień dobry w słoneczny i cieplutki ranek!!!

Kilka dni mnie nie było, nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, ale wierzę, że wszystko jest ok i macie się dobrze. Byłam z mężem i córcią w Gdyni na małych wczasach, bo mąż jakieś kursy robił, a my się obijałyśmy. Jeśli któraś z Was się tam wybiera z ,dzieckiem to polecam, na samej plaży jest ogromniasty plac zabaw. Superowy, naprawdę. Ola wybiegała się chyba za wszystkie czasy, chociaż znając dzieci to one nie nigdy nie wyczerpują energii, a ja spokojnie posiedziałam na ławeczce, poczytałam gazetę i złapałam pierwszą opaleniznę :-)
Miłego dnia dla wszystkich kobietek!!! Witam nowe mamuśki!!!

Tylko tak na chwile, pozniej naskrobie wiecej.
Gdynia jest bardzo ladnym miastem, malym ale ladnym. Morze cudowne, plaza w centrum to o niej chyba mowisz ale sa tez na poboczach... Mieszkalam przez chwile w Gdyni i uwielbialam cale dnie spedzac na plazy nawet gdy bylo chlodno...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pietrucha ale się uśmiałam :-D Twój mąż jest extra. Ale on chyba po prostu nie wiedział o co Ci chodzi jak mu powiedziałaś spojenie łonowe :-D

Do góry