reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

a siła rozrzutu takiej kupeczki...hmmmm w pieluszce to się nie zmiescilo...spodeneczki, skarpeteczki...kocyk...moje ręce, ręce mamusi....ręce małej Emily....nom....siła rażenia konkretna

reklama
czesc
dziewczyny
ze na lody każda ma ochcote ja obowiazkowo jeden dzien ... ale fatalni sie czuje ostatnio non stop twardy brzuch mam jutro wizyta u doktora ....dozobaczonka

Fakt zapach dziecięcej skóry jest cudny... ale tego co wychodzi to nie koniecznie, zawsze mnie zastanawiało jak z mleka mozna zrobić takie potwory w dodatku o takich silnych walorach zapachowych :D

Mój jak był mały to tak narobić że aż po kark, nie wiedziałam czy mam płakać czy się śmiać. A pora robienia kupki to była 3 w nocy :D

Koreczek - powodzenia na wizycie :)

Koreczek powodzenia jutro na wizycie.

Co do kupek takich małych dzieci to sama się zastanawiałam przy Maciusiu jak w takim małym brzuszku tyle kupki się mieści. Do tej pory mam "przyjemność" wąchania tych kupek w pampersach ale tylko będzie ciepło bierzemy się za odpieluchowanie i nocnik na dobre w ruch.

Siedzę i zajadał paluszki lajkonik moje ulubione wpierniczyłam już prawię całą paczkę zaraz przepiję wodą mineralną gazowaną na którą mam ostatnio mega fazę.

Dziewczyny nawet nie czytałam co napisałyście, bo mam mega doła...byłam jednak z synem u lekarza, bo gorączka nie przechodzi...no i wygląda to na wirus...usłyszałam, że równie dobrze to może być cytomegalia skoro niedawno przechodził mononukleoze...nie będę go teraz kłuć i robić badania krwi, bo to bez sensu. Nie licząc trzydniówki to pierwsza w jego życiu gorączka, której nie towarzyszy katar...uszy czyste, brzuch ok, osłuchowo ok....tylko gorączka i zaczerwienione gardło...Panika to za mało, żeby określi mój stan.

Perle przepraszam raz jeszcze. Jestem już.
Dziewczyny posmarowałam wczoraj i jak na razie nie powróciło. Wizytę mam we wtorek to się zbadam tam na dole.
Sony dziękuje za nazwę wczoraj poszłam spokojnie spać, aż dziś zaspałam.

Idę poczytać

Dziewczyny nawet nie czytałam co napisałyście, bo mam mega doła...byłam jednak z synem u lekarza, bo gorączka nie przechodzi...no i wygląda to na wirus...usłyszałam, że równie dobrze to może być cytomegalia skoro niedawno przechodził mononukleoze...nie będę go teraz kłuć i robić badania krwi, bo to bez sensu. Nie licząc trzydniówki to pierwsza w jego życiu gorączka, której nie towarzyszy katar...uszy czyste, brzuch ok, osłuchowo ok....tylko gorączka i zaczerwienione gardło...Panika to za mało, żeby określi mój stan.

Wiem, że łatwo mówić, ale nie martw się na pewno wszystko będzie ok, a Tobie stres na pewno nie pomoże. Będzie dobrze!

Kobietki poczytałam, ale nie mam siły odpisywać. Ile wy umiecie napłodzić jak się was zostawi na chwilkę :p.

Die takie małe to potrafi

Takhisis zdrówka dla synka

O kurczaki Takhisis- mam nadzieje ze to to nie to...kurcze biedy mały bieda Ty biedne dzidzi w brzuszku- tule- bo na sile pocieszac nie ma co...trzymaj sie kochana!

Delucha a w dupsko Ty chcesz???? ja juz myslam żeś sie zadrapała na śmierć czy cos!

Koreczek
kciuki za jutrzejasza wizyte!!

Żabcia no to teraz będzie krok przełomowy- nocnikowanie:D powodzenia i cierpliwosci:) paluszki to ja uwielbiam jabłkiem zagryzac:D

Powiem wam ze dupa tak bez mojeo męza...wlazlam juz do łozka bo nie bede samotnie w salonie siedziec...kot sie polozyl kolomnie ...no ale jakos tak..brakuje jednego domwonika ewidentnie....

reklama
Die ja słone paluszki przegryzłam pączkiem :-D
Boję się tego oduczania od pampersów ale już czuję że nadchodzi na to czas tylko czekam na ciepło.

Takhisis tulę mocno i trzymam kciuki żeby synkowi szybko przeszło.

Maciulitek siedzi i się tuli do mnie może zaraz spać pójdzie bo opadł z sił. Ja też zmęczona i nie wiem czy się kłaść czy siedzieć miałam zrobić placek ucierany z jabłkami ale mi się nie chce :zawstydzona/y:

Do góry