Hej dziewczyny... u nas znowu pada, zazdroszcze tym co maja sloneczko za oknem :/
Co do bólu glowy to mnie strasznie meczyl w I trymestrze, myslalam, ze zwariuje. Nieco pomagaly spacery
Czy któras z Was ma tutaj tokso?
Mam taki problem...druga ciaza, trwa 19 tydzien a ja nie czuje ruchów, tzn czasami mam wrazenie, ze poczuje cos mocniejszego ale bardzo rzadko np raz na 2, 3 dni. Myslicie, ze to jest normalne, czy jak druga ciaza to juz musza byc silne te ruchy w tym tygodniu i czeste? Dodaje, ze do szczuplych sie nie zaliczam!
Landrynka_80 - bardzo mozliwe, ze zla okolice wybralam no cóz w zyciu czasem popelnia sie bledy i dla mnie ten wyjazd to byl wlasnie blad. Ja zyje juz tym, ze wracam do Polski, tam mamy dom i moze mój znajdzie prace na kopalni. Zobaczymy, z glodu pewnie nie umre. Fajnie masz, ze sie zaklimatyzowalas ja nie potrafie, wszystko mnie tu dopija.
zabcia_tbg - znam to czekanie. Mój maz wraca o 23.30 i czasami juz mi sie tak oczy zamykaja, ale daje rade
Takhisis - ja tutaj w Anglii cierpie na nadmiar czasu, dlatego umiem posiedziec, szczególnie jak mój jest w pracy. Mozliwe, ze jak wróce do PL bede miala mniej czasu
Najgorsza rzecz jaka moze byc to jak Twoje dziecko zle sie czuje, a Ty jestes bezradna bo nie wiesz jak pomóc!
Co do tych rzeczy których nie mozna jesc to tak jak pisza dziewczyny musialybysmy z wszystkiego zrezygnowac. Wszystko z rozsadkiem i nie powinno byc zle.
die_perle - milej wizyty i podziwiam meza. Ja z moim zazwyczaj sie klóce kto robi sniadanie i kawe tym razem
Dzaga - nie wiem ile przytylam bo sie nie wchodze na wage, wiem tylko tyle ze w 14 tygodniu bylo 1,5 kg. Teraz nie czuje zeby specjalnie duzo kg mi przyszlo ale brzuszek mi strasznie wysadzilo, z tym ze teraz mam bardziej pilke, a w pierwszej ciazy bylam jak slon tylko ze wtedy w ciazy przytylam 28 kg! Mam tak jak _pietrucha_ staram sie jak moge a jak pozwole sobie na ciut wiecej to zaraz waga leci w góre. Zazdroszcze dziewczyna które maja tylko brzuszek ciazowy i tyle!
Sony - gdzie mieszkasz na tym slasku?... mam nadzieje, ze jak ja wróce na slask to tez bedzie pieknie grzalo
Przepraszam Was najmocniej za brak polskich liter, ale mam problemy z netem i musiałąm tekst przekopiowac