reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Hej dziewczynki:*

Landrynka - jesteś niesamowita.. i gratuluję wytrwałości!:)
żabcia - się chwali takie grzeczne czekanie na męża:)
Deli - współczuje pieczenia, swędzenia i innych podobnych, mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej:*
Die - mąż twój to jednak cwana bestia .. i jaka miła:)) Udanych odwiedzin
Takhisis - moja koleżanka euthyrox praktycznie codziennie popija kawą i wyniki ma dobre, więc głowa do góry jak czasami zdarza Ci się - tak samo jak mi;) - wziąć tabletkę i zaraz coś zjeść albo wypić :)
Paulinek - niby mająbyć upały, Ale sama wiesz jak jest w Pl - dwa dni później mogą powiedzieć UPS nastąpiła lekka zmiana pogody, będzie lało:)
Dżaga - ja zawsze szybko przybierałam na wadzę. Teraz bardzo się pilnuję ciąży i powiem Ci, że to nic fajnego, a nawet czasami bardzo mi przykro. Nie jem dużo, a moja waga stale rośnie... Z okazji wczorajszych placków ja mam od razu jakieś 0,5 kg na plusie i tak jest zawsze jak sobie pozwolę na coś więcej... Dzisiaj pewnie mam już +3,5 kg... oby nie więcej, bo ja niestety startuję z ogromnej Wagi.. Dzisiaj się nie ważę, bo nie chcę się zdenerwować;)

Wczoraj strasznie bolały mnie pachwiny, aż raz zawyłam z bólu - dosłownie.. jak leżałąm, jeszcze w miarę ... ale jak szłam do kuchni albo łazienki- myślałam, że zwariuje.. no straszny ból... porażka:/

Miłego dnia dziewczynki :*

reklama
hej dziewczyny!

mnie z rana przywitało słoneczko, dzień zapowiada się ciepły :)
die dobrze masz z tym mężusiem, mój D. o 6 wyszedł a mi zostały gary z wczoraj do mycia i robienie sobie śniadanka do pracy :/

ja czasem nie myje jabłek :p teraz to we wszystkim jest chemia, jakbym miała wszystkie opakowania dokładnie czytać w sklepie to bym musiała kilka godzin w nim spędzić, chociaż i tak czytam ale nie wszystko :) przez ten program "wiem co jem" :)

Dżaga u mnie też +2 z małym haczkiem

śledź z lodami? nigdy w zyciu!!!!!!!!!!!!!!! :szok:

agnieszkala ja przy swojej pracy lic miałam dużą pomoc od promotora, za to przy inż mimo że promotor ten sam to tylko mailowaliśmy i pierwszy raz się zobaczyliśmy na obronie, głównie pisał że wszystko ok aż się zastanwiałam czy wogóle to czyta :p

pozdrawiam was i miłego dnia!

Witajcie, u nie latoooooooo:tak: Świeci słoneczko i jeszcze zaraz obok domu mam przedszkole i te dzieciaki rozwrzeszczane, miodzio. Czekam na dzień matki, bo zawsze tak ładnie piosenki śpiewają. Na weekend zaplanowałam jechać do rodziców, mają domek jednorodzinny i będę się na placu wylegiwać. Oj jak mi brakuje mieszkania w domu.
Deli mam nadzieję, że ci przeszło i maść pomogła.

ja po I trymestrze ważyłam 60,4 kg (schudłam ok.3 kg z mojej standardowej wagi). Dzisiaj się ważyłam i mam 62,5 kg..czyli +2kg. Ale ciagle mniej niż przed ciążą.. Staram się przytyć więcej ale jakoś nie jest łatwo.. a w niczym się nie ograniczam..

Martocha czasami tak jest, że kobiety mało tyją w ciąży. Niestety ja chyba do tych nie należę. Przez hormony które brałam przed ciążą to z 4 kg przybyłam i teraz ciąża i dalej tyję, aż strach się bać co będzie później. Niby lekarz mi wczoraj powiedziała, że nic nie przytyłam wg karty ciąży od ostatniej wizyty. Ale wcześniejsza waga była u innego lekarza na innej wadze. Zobaczymy za 3 tyg.

Ostatnia edycja:
Ja również witam się z wami w ten upalny dzień :) Dzisiaj zaczynam 21 tydzień i mam już 6 kg na plus. Nic się tym nie przejmuję bo uwielbiam patrzeć w lustrze jak mój brzuszek rośnie. Wczoraj wieczorem naszła mnie ochota na sernik i o 21 musiałam go upiec. Zaraz biorę świnkę na ogródek i będziemy się opalać :)

Ja też mało przytułam w ciąży z Alą bo tylko 5 kg, a teraz startowałam z wagą 46,5, a wczoraj na wizycie warzyłam 45,5 kg więc -1kg.
U Nas słonecznie i cieplutko, jak Aluśka wróci z przedszkola to idziemy na podwórko.
Ja wersje roboczą magisterki skończyłam, jeszcze tylko formatowanie i jutro oddaje. Mam nadzieje, że dużo poprawek nie będzie.

Kamcia za mną chodzi karpatka. M obiecał, że upiecze w wekend. ja nie umiem piec nic a nic.

Dzień dobry:)

Zobacz załącznik 558574
Kawunia na dobry początek dnia:)
Częstujcie sie.

Noc do d.
Nie wiem jak wy ale ja ta dziecine całą odczuwam.
Jak mi sie przelewa w prawo to to czuje. a potem w lewo... I wogole wszystko co sie dzieje w srodku.
( czemu ja taka chuda jestem)
Do rzeczy... polozyłam sie spać na lewym boku... i co czuje jak mi nerka zaczyna bolec... jak mnie cos uciska... Przekreciłąm sie na prawa strone.. lewa nerka zaczeła odpuszczac i czuje jak by mi cos na prawo naciskało... i tak od prawej do lewej... budziłam sie kilka razy... i podobnos ie strasznie wiercilam...
Od rana obudziłam sie z bólem obu nerek... normalnie chyba musze poprosic o zbadanie... jakies usg nerek czy co.

A maluszka.. zadowolona bryka fika... a ja zdycham.

thakisis 4 rano... dziś chyba mamy jakis dzień... ahhh nawet nie mówie na głos zeby nie zapeszać. A schizy i psychozy precz.
Jeden raz jak znajdałaś śledzia nic sie nie stanie.
Ja bym jadła na to na co masz ochote. I nie czytaj juz w internecie...

A skoro popełniłaś przestępstwo ciązowe...
To czas na kare... myśle że dobra porcja lodów cię rozgrzeszy:) :pPP

Paulina ja tez troche zamienników znalazłam.:)) Ale zwyczajnej czy toruńskiej... nic nie zastąpi:) Kiszonki też lubie. Mam w lodówce kapustke. Zastanowie sie co z niej zrobie. czy kapuśniak czy surówke z marchewką.

Perle jaki kochany ten mężuś. śniadanko zrobił super:)) Kochaj mocno i nie puszczaj nigdzie. Miłej wizyty u koleżanki.

dzaga u mnie szkielet tak jak i u ciebie... ale moja waga to UWAGAAAA minus 5 kg.
A wpierniczam z 20 razy dziennie. jem strasznie małe porcje zeby jak najwiecej utrzymac w zoladku... A potem i tak sie przytulam do wc...
Grunt ze coraz zadziej.

Agnieszkaala... pisz prace i szybko die broń. bedziesz miała spokój.

Pietrucha... jaka niesamowita... lubie konczyc wszystko co zaczełam.
A jak zaczełam pisać to trudno nie doczytac was do końca.
Co dziś dobrego serwujesz na obiadek?
Przytulam... co by juz nie bolało.

Joasia fajnie ze macie słońce... u nas zimno. jakies 10 st. I szare chmury wisza.

Sony lece do ciebie na to lato...

martucha ładna waga:)

Kamcia miłego odpoczywania w ogródku:)

Deli mam nadzieje ze juz przestało swedzieć.
Ja tez polecam ziajke.

Dziś wedruje na rehabilitacje kolana. zobaczymy co mi zrobią.
Ale nie wiadomo co z tego wyjdzie. Moze mi pomoga i kolano nie bedzie bolało.

Miłego dnia dzieczyny:))

reklama
Do góry