reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

madziarena
doskonale rozumiem, bo mój był żołnierzem zawodowym i zawsze mówiłam, że żona żołnierza to złota kobieta...ja tego nie wytrzymałam, nie dla mnie takie życie, ciągłe poligony, służby, zawracanie z urlopów i życie na rozkaz...odszedł z wojska, ale teraz pracuje w instytucji wojskowej, więc za przełożonych na wojskowych...a jak powszechnie wiadomo to ludzie, którzy zwykle czas prywatnych innych ludzi mają gdzieś, nie przyjmują słowa "nie"....więc często mam wrażenie jakby nadal był wojskowym a nie pracownikiem cywilnym;

reklama
Witam sie i ja;) dziś tak późno bo pobudke miałam o 8, mama umyla mi głowę zjadlam śniadanko, ubralam sie i spacerkiem do sąsiadów gdzie były moje przedszkolaki;) jak mnie zobaczyly to wielka radość wszystkie mnie delikatnie przytulily, poglaskaly po brzuszku i sie bawiły w gigantycznej fortecy dzieciaków sąsiadów i ogólnie maja tam płac zabaw więc pogadalam z szefowa i kumpela:) potem kawka pyszne ciasto i sałatka z owoców:) na koniec dostałam wedzonego przez gospodarzy pstraga na obiadem i juz go zjadlam:) mniam;) a teraz juz w łóżku leze sobie pije herbatę no i pisze;)

takhisis ja mam blisko do Mosiny;) moj tata sie tam wychował więc mam tam rodzinie ;) a interesuje Cię coś konkretnego jeśli chodzi o to miasto??

co do siusiania to ja raz tak raz tak... Chyba zależy to od tego ile wypilam przed snem:)

dodaje w odpowiednim wątku fote mojego brzucha giganta ;)
milego!:*

natalie
zastanawiałam się czy miałabym z kim spotkać się tak gdybym pojechała:D
a orientujesz się może czy tam jest jakiś Ośrodek Wojskowy? Zwykle mój mąż w takich miejscach ma szkolenie, ale nie mogę się doszukać w tej miejscowości takiego obiektu wojskowego.

takhisis ja nie wiem ale dzwoniłam do taty i wojskowego nic tam nie ma ale mówi ze sa tam jakieś ośrodki szkoleniowe więc moze w którymś z tych ośrodków ;) Mosina od mojego miasteczka położona jest o jakieś 20min drogi więc jakby co pisz można sie umówić na kawke;)

natalie...bardzo dziękuję za informację:) a jak się zdecyduję z nim jechać to dam znać... a powiedz mi...czy tam jest co robić? co oglądać? bo z moim 3 latkiem trzeba sobie jakoś czas zająć:)

Hej dziewczyny!!
Aleeee głodna jestem... zaraz będę robiła rybkę;)

Byłam właśnie u Endo, moja tarczyca ma się dobrze, Zostaję na tej samej dawce leków. Opowiedziałam mu ostatnie moje przeżycia i powiedział mi, że on jako profesor nauk medycznych w życiu nie słyszał o schorzeniu z tymi taśmami i mam się nie przejmować tym..co do torbieli - jak stwierdził - najwyżej będę miała je przekuwane, a co do szyjki - jak się pogorszy założą mi krążek albo szew i już. Więc głowa w górę i bez stresu... Lubię tego gościa:) I Was też :):tak: Poluzowałam gumę w majtach i ze spokojem piję sok pomarańczowy ;) buziaki z kanapy!:)

pietrucha no to dobre wieści ! mnie też głód dopada a dopiero muszę sobie zrobić zakupy i potem obiad :/// coś na szybko wymyślić muszę żeby mi w brzuchu nie burczało, jutro rano idę na targ po młodą kapustkę i inne warzywa, chodzi za mną bigosik :)

pozdrawiam i miłego dnia!

takhisiS jak mam być szczera to dla mnie to dziura jest... Jedyne gdzie pieszo ewentualnie idę to z domu dziadka na cmentarz do babci... Więc nie wiem czy znajdziesz tam jakieś większe atrakcje... Ale jak będziesz miała auto to z tamtad blisko do mnie albo do Poznania:) u mnie możemy iść na spacer, kawke i do parku no a w PZN masz dużo atrakcji:)

pietrucha cieszę sie ze wszystko jest wporzadku:) odpoczywaj i będzie dobrze;)

ja chce poniedziałek!!!!

Pietrucha wiec sie troche uspokoilas :) moja mama mi opowiadala, ze cala ciaze ze mna nie dosc ze miala wlasnie zalozony szew to jeszcze przelezala cala w szpitalu.

Glodna to i ja jestem, dzis A mial wyplate ale ofc na popoludnie do pracy poszedl ale karty to mi nie zostawil wiec wyjadam resztki z lodowki :D mam ochote na loooooooooooooooooooody i cole czyli to co nie zdrowe :/:crazy:

a moze ktoras wybiera sie do Lodzi przypadkiem? bo nudzi mi sie :p

Uwaga znalazlam dzinsowa krotka spodniczke w szafie i wchodze w nia ! i nie jest ciasna wiec na troche wystarczy :p

Nati poniedzialek :> coz bedzie w poniedzialek?:)

reklama
Do góry