nula1988
Fanka BB :)
to i ja się przywitam staram się czytać w miarę na bieżąco ale z odpisywaniem coś u mnie gorzej... wczoraj sporą część dnia spędziłam za kierownicą samochodu ale za to kupiłam sobie kilka rzeczy w taniej odzieży jak się wypiorą i wyprasuję to porobię zdjęcia i się pochwalę u nas dzisiaj też ładnie słonko świeci ale zapowiadają po południu burze z gradem i się boję co to będzie... jakieś 5 km ode mnie strasznych szkód poprzednia burza narobiła, woda płynęła ulicami, masakra... na jutro i niedzielę też burze zapowiadają a ja miałam jechać na zajęcia... ale wymyśliłam sobie, że jak będzie burza to nie pojadę bo się boję, a to jest w 1 stronę 50 km i się boję, że albo nie dojedziemy, albo jakiś grad mi auto potrzaska... we wtorek mam wizytę u mojego gina to poproszę o zaświadczenie lekarskie, że się źle czułam i już ładnie to sobie wymyśliłam prawda? :-) ale ja na serio się boję, że coś się może stać.
co do siurania w nocy to ja od jakiegoś czasu praktycznie każdej nocy budzę się w okolicach 3 nad ranem i muszę iść, nawet jak pójdę przed samym spaniem...
sama zastanawiałam się nad jazdą na rowerze, ciutkę ruchu by się przydało choć ja od początku ciąży przytyłam tylko 2 kg, może dlatego, że miałam jakieś nadprogramowe 3-4 kg... muszę zapytać lekarza, ciekawa jestem co mi powie.
Ja korzystając z pięknej pogody za chwilę idę do koleżanki na kawkę i z jej synkami na spacer miłego dnia dziewczynki
co do siurania w nocy to ja od jakiegoś czasu praktycznie każdej nocy budzę się w okolicach 3 nad ranem i muszę iść, nawet jak pójdę przed samym spaniem...
sama zastanawiałam się nad jazdą na rowerze, ciutkę ruchu by się przydało choć ja od początku ciąży przytyłam tylko 2 kg, może dlatego, że miałam jakieś nadprogramowe 3-4 kg... muszę zapytać lekarza, ciekawa jestem co mi powie.
Ja korzystając z pięknej pogody za chwilę idę do koleżanki na kawkę i z jej synkami na spacer miłego dnia dziewczynki