reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

Jak tam wieczorne samopoczucie? Mi wczoraj siostra girki zrobila(pedi) dziś brwi i oglądam przyjaciółki :)

pietrucha
mi twardnieje brzuszek ale bardziej na dole więc biorę magnez i no spe.

milego wieczoru/ nocki i do jutra :*

reklama
Joanna- daj spokoj- to akurat grosze będą:) wyslij adres na priva to jutro wysle:)

Pietrucha
ja mam pod piersiami miedzy zebrami dosyc twardy brzuch ale jak stoje- tyle ze to w zasadzie nie ma w tej chwili znaczenia- bo to są tylko i wyłącznie narządy wewnętrzne ktre są teraz wyzej niz przed ciązą. macica jest mniej wiejcej 3-4 palce pod pępkiem, ewentylnie na linii pępka- wszytko co wyzej to przesunięte organy wewnętrzne- w zaleznosic jak się ułozą czuc je bardziej lub mniej:) don't worry be happy :)

Deli - mam nadzieje ze bedzie fajny- zoo w Hannoverze jest niesamowite (wrocławskie uwielbiam- ale to co tutaj mają to bajka)- jest podzielone na kontynenty- i zwiedza sie kontynenty- jest tak zrobione ze masz wrazenie ze idziesz wśrod zwerząt-jak na safarii- do tego na kazdym "kontynencie" rosnie odpowiednia roslinność specyficzna dla danego klimatu, przez Afryke np. płynie się łodzią po rzece między murzysnkimi wioskami, a dookola zwierzęta :), no mówie wam super sprawa :)

Villa- udanego weekndu!! oby pogoda dopisala!

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o wymioty to mogę podpowiedzieć, że u nas są na to czopki Torecam czy jakoś tak...mi ginekolog przepisał, ale w końcu przeszło i nie brałam. Nie wiem co tam jeszcze, bo nie mam siły czytać...przepłakałam godzinę wieczorem i chyba oczyściłam organizm ze złych emocji. Spadam się myć i kładę się, bo głowa mi pęka.

Die Perle, chyba są jakieś problemy u mnie z wysłaniem prywatnej wiadomości. Mam nadzieję, że doszła ode mnie... Nie mam nigdzie potwierdzenia wysłania, a długo się ładowała strona przed wysłaniem. Hm...

Landrynka współczuję mdłości. Biedna.
Martocha wózek fajny, ale chyba nie na śniegi. Jakoś przerażają mnie te małe kółka z przodu. W Anglii może i by zdał zadanie, ale u mnie w zasypanym mieście to bym się nie wydostała.

Ja mieszkam w samym centrum Warszawy, wiec po zaspach chodzić nie będę..ale wózek ma opcję schowania 2 przednich koł i wtedy używasz tylko tylnich (wymyślili to jak ktoś mieszka blisko plaży).

Joanna- doszła wiadomośc- a nawet 5 takich samych:p tabletki już zapakowane w zaadresowanej kopercie :)

Takhisis- napisłam cos od siebie na prywatnym wątku....a tu dodam tylko - jeszcze jest dużo czasu- czas działa cuda..i najtrwaldszych uparciuchów nagina! nie płakulaj!

Deli- wyruszamy o 11- jak teraz wystartujesz to dasz rade jeszcze ze mną jaśminową herbatkę wypić przed wyjsciem:)

Perle, nie wiem, czy dotarły moje prywatne podziękowania - strasznie długo ładowała się wiadomość. Jeśli nie doszły, jeszcze tutaj publicznie bardzo dziękuję Ci za pomoc!!! Jestem bardzo, bardzo wdzięczna!!! :tak:

Joanna- doszła wiadomośc- a nawet 5 takich samych:p tabletki już zapakowane w zaadresowanej kopercie :)

Heh, to zaszalało coś na tym forum, że tyle razy się wysłało. Coś się przywiesiło... Jeszcze raz dziękuję!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeszcze nie dziękuj bo jak się okaze ze nie działają??????? no ale..mam nadzieje ze naprawde pomogą!!!!
i w koncu odetchniesz bo ile sie mozna przytulac z wucetem???? toz to zakrawa na toaletofilie:p

reklama
Perle myślę, ze jakbym jechała w nocy to w dzień bym nieprzytomna była i wózek co kupiłaś byśmy musiały wziąć by mnie wozić.

Natalii miło czasmi jak ktoś nam taką przyjemność zrobi... też by mi się przydało, ale niestety sama sobie muszę robić :-(.
Wieczorne samopczucie OK właśnie wcielam chyba już dziś 5 kolację :-) i nie powiem, ze nadal głodna jestem.

Życzę miłej nocki, a ja znów do kuchni, a może mąż mi znów zrobi? W sumie jest 3-2 :p

Edit
Przed chwilą moja lunatyczka się obudziła na siusiu już dawno jej takiej nie widziałam. Chyba ciężki dzionek miała, że taka nieprzytomna. Wzięłam na ręce poszłam do łazienki, potem łóżko i śpi dalej.

Do góry