reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

Joanna jedne nazywają się VOMEX A- są odpowiednie dla dorosłych i dzieci (nie znalazlam na necie czy mozna kupic w poslce, ale wyglądają tak VOMEX A Dragees N - Medikamente - Reise / Urlaub - Kategorien - Navigation_kat - delmed
a drugie to NAUSEMA- i te są specjalnie dla ciężarnych niby są na polskiej str, apteki internetowej ale widze że pudełko jest niemieckie Nausema tabletki 60 szt. - Apteka Internetowa Apo-Discounter. Apteka wysyłkowa z niskimi cenami

ps. ale dla mnie nie problem mogę wsadzic w koperte i najdalej za 4 dni będą u Ciebie:)

reklama
O, dziękuję za linki. :) W Polsce przydałyby się takie leki... Może mi w końcu przejdą te mdłości. Jeszcze niedawno dwa razy - rano i wieczorem - odwiedzałam łazienkę. Teraz powoli jakby słabną, ale niestety rano muszę jeszcze latać.

Jakbyś nie znalażła- jak mówilam mówisz i nie ma problemu :) po co się tak męczyć?? to niezdrowe ani dla Ciebie ani dla ŁADUNKU :)

nie wiem czy mówilam ale jeszcze nie kupiłam sobie tych pomidorków ale jutro jedzimy :) najpierw do zoo, a potem po pomidorki w drodze powrotnej:p

aaaaaaa i się muszę pochwalić komplementem który dzis usłyszałam od swojego M.- "kochanie z daleka wyglądasz jak rasowa ciężarówa:)"

u nas pogoda ciągle ładna:) jutro ma być jeszcze ladniej...ale chyba zaczynaja mi troszke puchnąć stopy??? albo dzis za duzo pospacerowaliśmy....i zauważyłam ze jak już jestem troche zmeczona chodzeniem to sie zaczynam kiwać na boki jak bańka wstańka... człap człap człap...

Witajcie.
Nie miałam dziś jednak czasu na neta, więc marne widzę szanse na nadrobienie (oj, jak ja tego nie lubię :no:); do końca weekendu mnie nie będzie - wybieramy się jutro do rodzinki M pod Poznaniem. Z pakowaniem jestem oczywiście w czarnej d..ziurze, ale jutro nie ma zmiłuj się - zanim M wróci z pracy, trzeba się ogarnąć.

Bawcie się dobrze przez weekend i dajcie choć nadzieję na nadrobienie zaległości ;-)

Jakbyś nie znalażła- jak mówilam mówisz i nie ma problemu :) po co się tak męczyć?? to niezdrowe ani dla Ciebie ani dla ŁADUNKU :)

Jeszcze poczekam kilka dni i jak nie przejdą - zgłoszę się. :) Przez te wymioty moje zwolnienie lekarskie się przedłużyło, a niezręcznie by było nagle lecieć do kibelka w czasie prowadzenia ćwiczeń ze studentami. :/

Dziewczyny, mam pytanie.. bo nie wiem czy mam brzuch twardy czy nie...
Pod pępkiem mam generalnie miękko, ale pod biustem - okolice żeber - jest czasami taki mega twardy..boki brzucha - ni to twarde ni to miękkie... Więc nie wiem czy każda tak ma ?:)

Pietrucha ja tak nigdy nie miałam

Joanna może niech Perle ci wyśle jak nie przejdzie będzie jak znalazł za 4 dni. Po co ryzykować i przedłużać?

Perle fajny dzień jutro wam się szykuje :-)

Vill miłego i słonecnego weekendu

reklama
Do góry