reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

reklama
Też patrzyłam na pościel biedronkową, ale ciekawe czy są w miarę neutralne kolorki :) po południu może podjadę :)

Deli lece juz... otwieraj ta lodówe...

A tak na serio. stwierdziłam ze to wstyd zeby nic nie robic.
Wyprasowałam z 10 podkoszulek i co... brzuch twardy jak kamień.
Wiec chyba serio lipa u mnie z tym sprzataniem. i robieniem czego kolwiek.

NAwet nie ma z kim skonsultowac tego... lekarza....!!!!!
nie jade nigdzie do miasta sama... zmieniłąm zdanie... wiatr chce urwac głowe...

Deli Sony chyba dziś to w którymś temacie jeszcze wklejała. Ja się nie kieruję tym kalkulatorem, bo uważam, że mi wyszło zbyt dużo kg, które mogę przytyć.

Antiope mi nie chodzi o kierowanie się kalendarzem ile przytyje tyle przytyje to tylko z czystej ciekawości.

Landrynka czekam na ciebie :-). Przykro mi, ze się źle czujesz, a co do twardnienia brzucha to być może macica ci się stawiaj to leż i odpoczywaj. Lekarz by się przydał....

reklama
Do góry