reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

szczesciara gratulacje na nowej drodze życia!! Czekamy na fotki:)

pietrucha łącze sie w bólu... U mnie piękna pogoda aż chce sie wyjść na spacer czy coś a tu dupa, chociaż może jutro sie dusze bo moja sąsiadka to moja przedszkolanka i dostałam zaproszenie bo dzieci przyjadą z przedszkola więc może chociaż na chwile sie do nich przejde przywitać;)

die nie przesadzaj juz z tym sprzątaniem bo lanie dostaniesz!!! A ogólnie miłego dnia życzę bo widzę ze fajnie wam sie zapowiada ;)

no a ja leze i leze i leze i chyba dziś dziecia coś pospiewam ;) żeby sie przyzwyczajaly małżeństwa do mojego wycia xD

reklama
cześć dziewczyny!
wpadłam na moment w przerwie w pracy :p
Die mój D. właśnie straszy mnie ze nagra mnie na dyktafon bo ponoć strasznie chrapie :szok::szok: ale on też chrapie więc jeśli to zrobi odegram się tym samym i zmierzymy decybele ! :-D

dobra uciekam, o 15:10 mam wizytę, trzymajcie kciuki!

pozdrawiam i miłego dnia!

Witam,

I od rana śniadankiem częstuje.
Zobacz załącznik 557175

Deli to dzis będziesz miała zaległą wycieczke do urzedu.
Co do jedzenia... to ja chetnie Ci pomoge...
Oj pomoge...

Paulinek z belgii znam robinka i oskarka. Wiec moze któreś imie ci przypasuje:)

madziarena znajdz troche czasu na odpoczynek:)

szynszylka super trafiłaś z mężusiem.. Oby mu tak zostało.

Oska pochwal sie potem zakupami:)

pietrucha a co dzis planujesz skoro ze słoneczka nie korzystasz?

Perle... hehehe ale sobie zarty mezulek robi... wlej mu. kara sie nalezy.

Pannacota mnie tez dzis nosi.. poszłabym gdzieś na miasto poszwędać się.

nataliee spiewaj spiewaj... ja tam ciagle pieje lululiii

joanna trzymam kciuki.

a co do mnie... narazie nie jest mi niedobrze... ale zobaczymy...
Zjadłam śniadanko i strasznie chce mi sie isc połazić na miasto.
Jakos kanapa mnie przeraza.
Sterty prania rosna. Zmywanie rośnie...

Coś trzeba porobić. Zobaczy jakie wyniki bede mogla odnotowac na koniec dnia.

Miłego dnia... nie przemeczajcie sie za bardzo.

Oliwki mniammmmmm, idę na zakupy i chyba o Lidla zahaczę po oliwki, ale mi smak narobiłaś:-D Albo lepiej do Biedrony skoczę.

villa faktycznie chudzinka z Twojego Rafałka mój ma 11,5 kg a wzrostu nie wiem ale ubrania na 86.

Landrynka super że dzisiaj lepiej się czujesz :-) Oby tak zostało jak najdłużej.

Die hehe ma ten Twój M pomysły :-)

Mi mój M bardzo dużo pomaga ugotuję posprząta itd. nawet nieraz marudzi czy mi bałagan nie przeszkadza jak mam lenia :zawstydzona/y:

Ja dzisiaj byłam po 8 rano w lidlu po polskie jedzonko potem przyszłam do domku ogarnęłam salon, pobawiłam się z młodym teraz zjadłam 12 pierogów i siedzę i się obijam :-)

Maciuś zasmarkany mam nadzieję że nic poważniejszego go nie rozłoży bo będzie masakra.

landrynka - muszę leżeć w łóżku, nie mogę wiec korzystać ze spacerów, słońca i innych... łóżko - ubikacja - kuchnia - łóżko ..

Śniadanko nr 3 zjedzone - 4 tosty :-) mam małego głoda za lokatora.
Zaraz muszę wyjść, bo z moim leniem nic nie załatwię ehhh. Trzeba się troszkę zmobilizować, bo jakoś ciężko to widzę.
Prania jeszcze 2 automaty, prasowania sterta strasznia min 3h stania przy desce, a już sobie tyle razy obiecałam, ze nigdy więcej zaległości i co i dalej je mam.

Zgaga nadal męczy strasznie staram się jakoś z nią żyć, ale strasznie ciężko mi to idzie.

Dobra uciekam z łóżka. Miłego dnia.

reklama
A ja oliwek nie lubię :p za to zjadlam mini snickersa zaraz napoje sie różowym frugo i jakieś kiwi opchne ;)

moj kotka oczywiście rozwalila sie na łóżku w taki sposób ze nogi chyba na lampe mam sobie wsadzić... Polozylam nogę obok niej to wstreciuch odpycha lapkami xD ciekawe czy będzie taka mądra jak będę zajadac jogurt... Ona uwielbia wylizywac opakowanie i jak widzi mnie z jogurtem w ręce to siedzi na baczność i czeka aż zjem xD

zabciu sle buziaki dla małego :*

Do góry