reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

Die_perle aż opłułam monitor ze śmiechu z Twojego chrapania. Ty się nie przejmuj u mnie było gorzej jak się D ze mnie nabijał chyba przez tydzień jak po fasolce po bretońsku cały dom zasmrodziłam.
Apropos, czy w ciąży można brać Espumisan?
My też wybieramy się do zoo ale w sobotę, albo niedzielę.

Joanna_84 trzymam kciuki za wizytę

Landrynka dzięki za pyszne śniadanko

Co do wagi w ciąży, to w jednym z tych poradników, które wczoraj u gin dostałam wyczytałam, że prawidłowy przybór masy to:
- przy niedowadze przed ciążą 12,5 – 18kg
- przy wadze prawidłowej przed ciążą 11,5 – 16 kg
- przy nadwadze przed ciążą 7 – 11,5 kg

reklama
Deli... ja chyba za pol godz u ciebie bede na sprzatanie tej twojej lodówki... śniadanie nr 3? hehehe

Ale wietrzysko wieje...

I serio 4 litery przykleiły mi sie do kanapy...

Deli byłam w Biedronie i nie widziałam pościeli, może ich nie zauważyłam. Oliwek nie kupiłam, bo były tylko czarne, a tych nie lubię. Za to mam gruszki, banany i pianki i colę:tak: A dziś będzie obiad ala gołąbki.

Landrynka u Ciebie wiatrzysko wieje u mnie też plus u mnie leje =/
Dziewczyny dawać nam tu ślicznej słonecznej polskiej pogody :-)

Usiłuję uśpić Maciusia ale ten twardo siedzi i ogląda tv i jak na razie ani myśli spać, a ja się łudzę że może niedługo uśnie to i ja się położę chociaż troszeczkę bo potem kuchnię muszę posprzątać bo masakra szklanek talerzy i garów do mycia stos a ja nie cierpię zmywać ale cóż jak mus to mus.

Sony dziś widziałam reklamę, ze od dziś w biedronce pościel.

Żabcia posyłam słoneczko :-):-):-)

U nas też dziś gorąco-upał.

pannacota tak w Tesco w Polsce, ale zrobili ciach na ceny, ale nie na odzież :-( Ale i tak kupiłam bluzeczke, taką która mi już wcześniej się podobała i biustonosz :-)
Bluzeczka taka fajna luźna, że brzuszek pomiesci i na dole z gumką.

reklama
Deli a o który link Ci chodzi, ten z kalkulatorem ile możesz przybrać, który Sony wrzucała?

Sony ja za to nie przepadam za zielonymi oliwkami, za to czarne kocham pasjami. Jestem w stanie cały słoik na raz wtrąbić.

Do góry