reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

Tak Deli. Dla dziewczynki dogadalismy sie bez problemu. Albo Laura albo Julia. Niestety raczej bedzie chlopak. A mnie sie nic nie podoba. Moj A upiera sie przy Alexandrze i jak nie znajde nic lepszeg to tak zostanie. Mnie sie nie podba:no: Chcialabym Oliviera, ale niestety nic co brzmi z francuskiego u mojego meza nie przejdzie. Lipa:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Szczęściara Gratulacje i witam w gronie młodych mężatek :)

My z mężem tez jesteśmy tradycjonalistami co do kwestii imion. Ma byc proste polskie i ma się podobac Nam obu :) na synka obstawiamy Szymona lub Sebastiana , co do dziewczynki Zosia albo Gabrysia ... jeszcze mamy dużo czasu to wszystko może sie zmienić ale to takie wstępne ustalenia "na lekko".
Ja na P. nie moge narzekać to złoty roboczy chłopak. Dogadza mi na wszelkie sposoby zarówno psychicznie jak i fizycznie. O sprzątanie, gotowanie martwic sie nie muszę - podział obowiążków, mam nawet czas na wyjścia z koleżankami na Kawę. Ale jak już pójdę na zwolnienie to na pewno będę mini kurą domową bo jakoś sobie nie wyobrażam cały dzień w domu leżeć i nic nie robić :)))

Dziewczyny właśnie miała gościa w pracy !!!
o wilku mowa :)
P. dzis rano odprowadził mnie do pracy i poszedł pobiegać ... no i teraz przybiegł do mnie i przyniósł mi truskawki i bita smietanę na miły początek dnia :) na lepszego męża trafić nie mogłam :)))) kocham go :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulinek u mnie jak nic nie wymyślę zostanie Adam już bym wolała Aleksandra, ale to mojemu też nie pasuje. Co do Oliviera ja mam już Oliwię więc odpada.

Szynszylka
uwierz mi, ze na początku może i będziesz, ale potem kochany leń wszystkich dopada.

Witam się w ten piękny, słoneczny dzień :-)

Landrynka współczuję Ci tego żyganka. Niech minie jak najszybciej &&&&&&&&&&

lussia spodnie super :) Lubię takie luźne a do tego są z fajnego cienkiego dżinsiku :) Dostałam podobne :)

Zaraz idę do tesco, zobaczymy co za rewolucję cenową zrobili :-D Wcześniej widziałam tam fajne bluzki na lato, co się na ciążę nadają.

hej dziewczyny!

Dzisiaj na razie słoneczko i u mnie,ale i tak z niego nie korzystam, więc nie zależy mi;)

landrynka - współczuję Ci bardzo... Moja bratowa również bardzo długo przytulała kibelek.. oby jak najszybciej minęło!

Widzę,że problem z imionami ciągnie się nadal;) Pewnie już tak zostanie do końca... Cóż poradzić,w październiku pójdzie szybciej ;)
udanegooo dnia!

Dzien dobry z rana:)

Od razu zacznę z grubej rury- a zatem muszę się poskarżyć na mojego Nałożnika...ja wczoraj padłam jak kawka wieczorem..a on jeszcze cis tam sobie robił....a rano co??? ja sobie słodko śpie i nagle tuż przy uchu słysze chrrrrrrrrrrrrrrrrrrapppppppppppp chrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaappppppppppp chraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppp!!!! zerwałąm się na równe nogi se myśłe WTF??? a to moj kochany męzulek...nie nie ON NIE CHRAPIE!!! nagrał mnie na telefon!!!!! bezczelny!!! przystwil mi ten telefon i nastawil na caly głos i sie durny cieszy!!! to nie mogła być ja! nie uwierze że takie dźwięki ze mnie wychodzą!!!!

dzis juz po rodzinnym sniadanku :) jak w weekndzik :) mąż sprząta kuchnie, Młoda swoje królestwo a ja się zasadzam na sypialnie:) a potem jedzimy zobaczyć w miasto czy jakaś oferta animatorska nas zaiteresuje:) jutro wybieramy się do zoo:)

Milego dzionka kochane:)

Perle twój ma te same pomysły co mój, tylko mój mnie nie budził. Trzeba się spotkać :-).
Gdzie ty dokładnie mieszkasz?

Dzień dobry :) ja dziś pospałam do prawie 10, właśnie skończyłam jeść i pralka skończyła prać na krótkim programie i czeka mnie wieszanie. Dzięki Bogu, że nie muszę tego prasować... Przejechałabym się do Lidla w sumie, ciekawe czy coś jeszcze będzie. Oskaaa Tesco w Polsce?

Die haha fajny ten Twój mąż :) wesoło macie. Mój mi kiedyś opowiadał jak ja to chrapałam, ale nie uwierzyłam mu na słowo :p

reklama
hej kobietki
Die perle jak ja Ci zazdroszcze mój mąż to olał to, a sprzataj je zajmij się dzieckiem i wogóle a on sobie pogra ;( teraz sama na 3 tygodnie zostałam to juz wogóle padam na twarz i nie mam na nic sił ;(

Paulinek ja też wolę poprasowane, ale nie mam na to czasu a moj mąż nie potrafi prasować :/

Na nadmiar czasu tez nie narzekam. Obydwoje pracujemy, a T tez wymaga jeszcze sporo czasu i poswiecenia. Dlatego u nas organizacja to podstawa.

A dzis swieto wiec dzien dla rodzinki.

Ostatnia edycja:
Do góry