reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Sony, Rajani to lipa jak nie ciążowe te legginsy. Mnie już teraz w pasie normalne spodnie dresowe cisną, nawet jak opuszczę gumkę poniżej brzucha, wiec pewnie bym sobie ich nie ponosiła. A jak w ciąży nie jestem to legginsów nie noszę w ogóle; no chyba, że po domu.

Sony byłam w H&M i jakoś ciążowych nie widziałam. Ile kosztowały?

Deli przytulam. Ja też coś dziś mam dołek.

bosmanka witaj po długiej przerwie! :-)

die_perle kiszone pomidory, małosolny arbuz? Chętnie spróbowałabym takich specjałów, bo ja uwielbiam wszystkie kiszone rzeczy. Jak jadłam ogórki ukiszone przez siebie przy D, to on aż nie mógł tego zapachu wytrzymać, bo takie mocne, a mnie się aż uszy trzęsły. Niestety skończyły mi się zeszłoroczne zapasy, a jeszcze nie ześwirowałam, żeby takie drogie jak w tej chwili ogórki gruntowe kupować. A może by gdzieś znaleźć przepis w Internecie na te kiszone pomidory i małosolne arbuzy…hmmm

[FONT=&quot]Lussia fajne te spodnie. ja bym chyba L musiała mieć, bo M to mi tak teraz na styk wychodzą, a jak przytyję w ciąży, to mogą być małe.[/FONT]

Dziewczynki..mam pytanie...bo ginek powiedział "kończymy już dupka".. a ja jakos tak się troszkę przestraszyłam..i nie pewnie poczułam.. Kiedy Wy kończyłyście dupka?

martocha - ja jakoś w 12 tyg skończyłam go brać... Skoro tak zadecydował tak ma być :tak:

Zgaga mnie wykończy dzisiaj .... :wściekła/y:

martocha ja odstawiłam Duphaston w 11 tygodniu, więc czym tym się stresujesz:p zresztą to teraz chyba weszła moda na hormony do 16 tygodnia, bo jeszcze 4 lata temu nie słyszałam,żeby ktoś brał dłużej niż do 12 tygodnia- no chyba, że ciągle coś się działo.

martoOcha to zależy jaki masz wynik progesteronu. Ja odstawiłam bardzo szybko luteinę i dupka (jakoś koło 8 tygodnia), bo miałam wysoki poziom progesteronu.

reklama
witajcie!
ja na razie mam jedne leginsy zwykłe kupione w reserved i są celowo za duże, mam nadzieje że wystarczą na długo, do tego jedna sukienka i jeden podkoszulek ciążowy, ale dziś w pracy dostałam 2 koszulki chociaż mocno duże, no zobaczymy.. staram się nie kupować nic bo nie mam pojęcia ile przytyje a na razie wchodzę w normalne ubrania, w tamtym roku kupowałam sporo luźnych koszulek :-D gorzej będzie ze spodniami i kurtką pod koniec ciąży jeśli się ochłodzi sporo :/

koreczek ja też jakaś nijaka jestem dzisiaj, dolało mnie konkretnie 100m od domu jak wracałam z pracy :wściekła/y:

Do góry