Niestety te leginsy są zwykłe, ale ja tą gumkę podwijam pod brzuch. Nie kupiłam ich aż tak obcisłych i może dlatego mnie nawet guma tak nie uwiera. Mają dość wysoki stan i tak się zastanawiam czy później tej gumy nie wyciągnę. W H&M sa też takie leginsy z pasem ciążowym, ale jak je przymierzyłam to mnie szlak trafia. Mnie nie pasują.
reklama
nnatalie04
Fanka BB :)
Hej piękności
melduję sie dziś bardzo późno i odrazu mówię ze nie dań rady was dziś nadrobić i odpisać bo jakaś taka zaspana cały dzień jestem. Odpukac miałam tydzień czysto na wkladce więc przechodzę na jedna tabletkę realnium dziennie więc może dostanę większego kopa energii
wysyłam wan dużo calusow, może potem coś skrobne a jutro poodpisuje:*
melduję sie dziś bardzo późno i odrazu mówię ze nie dań rady was dziś nadrobić i odpisać bo jakaś taka zaspana cały dzień jestem. Odpukac miałam tydzień czysto na wkladce więc przechodzę na jedna tabletkę realnium dziennie więc może dostanę większego kopa energii
wysyłam wan dużo calusow, może potem coś skrobne a jutro poodpisuje:*
Hej Panny
Bożesz jak dawno mnie tu nie było...
Ładna pogoda spowodowała, że jakoś rzadko przed kompem bywałam.
Nie nadrobię Was niestety to ponad 60 stron chyba...
Może teraz uda mi się jakoś regularniej
Pozdrawiam Was ciężaróweczki!
Bożesz jak dawno mnie tu nie było...
Ładna pogoda spowodowała, że jakoś rzadko przed kompem bywałam.
Nie nadrobię Was niestety to ponad 60 stron chyba...
Może teraz uda mi się jakoś regularniej
Pozdrawiam Was ciężaróweczki!
die_perle
Wrócialm od kolezanki- nażarłąm sie ukrainskich wypieków i słodyczy bo kolezanka z Ukrainy jest..i oczywiscie poruszyła moj żołądek do granic możliwosci opowiadając o "KISZONYCH POMODORACH" i "MAŁOSOLNYM ARBUZIE" ponoc oni robią na ukrainie tak jak my ogórki kiszone czy malosolne tez pomidory i arbuzy!!! i teraz mnie nosi zeby jechac do ruskiego sklepu i sobie to kupic!!!!! to musi być zajebiaszcze słyszałyscie keidys o czyms takim?? albo jadłyscie??? kiszone pomidory! ja juz czuje ze to moja nowa milość...a ten arbuz????? no masakra!!!
u nas pogoda dzisja lekko dupowada ale nie pada i jest w miare ciplo..jade zaraz na kurs bo ostanio mnie nie bylo na 4 zajeciach bo albo GROCH rzygal kromką ze smalcem, albo mnie bolala ta ósemka, albo jeszcze coistam.....dzis jade czy ON tego chce czy nie
u nas pogoda dzisja lekko dupowada ale nie pada i jest w miare ciplo..jade zaraz na kurs bo ostanio mnie nie bylo na 4 zajeciach bo albo GROCH rzygal kromką ze smalcem, albo mnie bolala ta ósemka, albo jeszcze coistam.....dzis jade czy ON tego chce czy nie
osa_24
die perle mialam kiedys sasiadke ukrainke i jadlam pomidory w takiej zalewie jak robi sie konserwowe. cholera jak o nich napisalas to mama slinotok i przypomnial mi sie ich smak mmmmmmmmmm pycha:-)
die_perle
Zrobimy próbe sił! niech sie gówniarz nauczy kto tu rządzi
Osa takie w octowej jadlam - ale kisoznych nigdy? one sa ponoc chrupiące jak kisozne ogórki!!!! w ogole masakra- juz dzownilam do meza i mowie z eejdziemy po kiszone pomidory do ruskiego sklepu jutro- a ona mi na to ze napewno potem bedzie musial je jesc sam przez tydzien bo tak jest zawsze...ale ja wiem ze one mi beda smakowac!!! czuje to...w moczu!
Osa takie w octowej jadlam - ale kisoznych nigdy? one sa ponoc chrupiące jak kisozne ogórki!!!! w ogole masakra- juz dzownilam do meza i mowie z eejdziemy po kiszone pomidory do ruskiego sklepu jutro- a ona mi na to ze napewno potem bedzie musial je jesc sam przez tydzien bo tak jest zawsze...ale ja wiem ze one mi beda smakowac!!! czuje to...w moczu!
Ostatnia edycja:
reklama
Antiope ja mam rozmiar S i M i nie są jakoś mega szerokie. Zaraz wstawię Ci linka z allegro gdzie je kupiłam: SPODNIE CIĄŻOWE JEANS M *wysyłka gratis* PRZECENA (3166794329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bardzo polecam
deli głowa do góry
natali teraz już będzie tylko lepiej pochwalisz się brzuszkiem?
sonysony mi też leginsy ciążowe nie pasują. pierwszą ciążę przechodziłam całą w zwykłych więc teraz tym bardziej
vilandra u nas niedawno wybiła się ostatnia 5 więc mamy już wszystkie i jak na razie spokój
Dziewczyny fajne te tuniki w lidlu, muszę się przejechać a co do młodego to czasami ma takie dni, na szczęście nie zawsze
deli głowa do góry
natali teraz już będzie tylko lepiej pochwalisz się brzuszkiem?
sonysony mi też leginsy ciążowe nie pasują. pierwszą ciążę przechodziłam całą w zwykłych więc teraz tym bardziej
vilandra u nas niedawno wybiła się ostatnia 5 więc mamy już wszystkie i jak na razie spokój
Dziewczyny fajne te tuniki w lidlu, muszę się przejechać a co do młodego to czasami ma takie dni, na szczęście nie zawsze