Dzien dobry kochane...u mnie wczoraj zapanowało prawo Murphiego...wszystko szło źle...jak pisałam ugotowałm sobie kalafiorka coby wynagrodzić mi i Grochowi ten trud wczorajszy- zjedlismy pół kalafiora z duzą ilością bułeczki tartej..ale jak jedliśmy to tak czuliśmy że coś z tym kalafiorem jest chyba nie ten tego..takie jakby lekko gorzkawy??? no ale..zjedliśmy- I TO BYŁ BŁĄD!!!!
Kalafior był chyba zepsuty!!!! umierałam wczoraj do późna! skrętów kiszek dostałm normalnie- nic mnie nie rwało na wymioty tylko poprostu ból masakryczny żołądka aż się zwijałam w kłebek
wypiłam miętę- i przy pomocy Grocha wydobyłma z siebie ogromny BEEEEEEEK...no i przeszło
U nas dzis lipna pogoda...od 12 ma zacząc padać a ja planowałam balkon robić....no to zabieram się za solenne odpisywanie
Iwonko- ja mam termin podobnie na 17.10- ale tez oczywiscie +/- ...chciałabym urodzić po 23.10
ze względu na znak zodiaku
a co to jest afp??? samą wagą sie nie stresuj- ale nie wylizuj nutelli z szafki- równia pochyła do cukrzycy ciązowej- wiem co mówie miałam w poprzedniej ciązy..nic fajnego
Już odczytałąm o tym badaniu AFP ja miałam robione to badanie- hormony z krwi matki
u mnie wyszło wsyztko w porządku na szczęscie, ale w 22 drugim tyg. ide jeszczę do specjalsitycznej przychodni sprawdzic takie rzeczy któych na usg genetycznym ani badaniu z grupy krwi sie nie da wykryc- miedzy innymi rozszczep podniebienia, zajęcza warga, oraz najdrobniejsze wady serduszka. Super ze u ciebie wszytko w porzadku
Pietrucha- prince polo jest jak najabardziej wskazane
toż to magnez!!!
coby anemi nie miec
Gussia no to faktycznie
płodna z Ciebie babka
wszytko będzie dobrze nie mrtw sie! musi być dobrze koniec kropka!
Pietrucha, Rajani, Martoocha a ja sobie dogadzam i browarkami i prosseco
wszytko w wersji totalnie bezalkoholowej- a ze ostanio u nas gorąco to zimne piwko bez procentow jak znalazl
lepsze są tylko "lody dla ochłody"
ale deska serów..albo foundie ....mniam
Paulinek- wiesz ja po częscie Twoje zmartwienie wagą rozumię- ale w tym kontekscie o ktorym pisałam- bo co za duzo to nie zdrowo! i tez nie chcialabym stać sie jakimś wagowym monstruym i to w cale nie ze względyu na wygląd a zdrowie moje i Grocha właśnie! więc się tutaj będziemy pilnować
Osa Ty sie nie stresuj- już niedługo nie będzie wątpliwości że w ciązy jestes
Kamea- not o fest- trzymam kciuki zeby jednak nie zabrali tych 25% ;/ kurde złodzieje;/
Sony a tam za wcześnie- ja już swój wczoraj przytargałam
w ogóle przez te "DARY LOSU" to ja już bym mogła urodzic
wszytko mam
chyba mnie nawet ominie przyjemnosc kupienia czegokolwiek ;/ szkoda troche;/
Sony zajebiaszcze te bluzki z LIDLA obie- totalnie mi sie podobuje taki styl marine!! boskie- kurde u nas takich nie ma;/ szkoda
Villa jak napisałas "po co" od Twojej mamy- to mi sie przypomniala reakcja mojej na wiescie ze jestem w ciązy- ale po co ci to?? po co ci dziecko przeciez juz jedno masz??? z twoim zdrowiem? jestes nieodpowiedzialna jakas...i tez stawiam kropke
kurde ogórdek juz masz prawie zrobiony a ja swojego balkonu nie moge ogarnac - co na niego wychodze z zamiarem wiosennych porzadkow to cofam sie z obrzydzeniem już w progu
i tak od 2 tygodni..dzis juz mialam zrobic..ale deszcz pada
Natalie- nie wiem jak Ty ale ja uwielbiam ten stan- pusty dom ja i kot
lubie ten stan rozkoszne sam na sam- cisza ja i czas
(żeby nie było "kocham ten stan papieros kawa i ja rozkoszne sam na sam "
Hey - Cisza, Ja i Czas - YouTube)
Tilipanna ale masz spanie
ale to dobrze spij- bo potem moze z tym roznie byc
Koreczku co z brzuszkiem? jak sie dzis czujesz?
Kamcia tez uwielbiam kisiel!! poziomkowy mniam!!!
Joanna- i bardzo dobrze ze sobie przerwe zrobilas!!! ja tez czasem potrzebuje - znikam wtedy z wirtualnego świata, wyłączam nawet komórke i nie ma mnie przez kilka dni
Antipoe- o to widze ze zakupy idane! dobre buty to podstawa
ja sie czaje na jakies wygodne butki z ecco- ale poki co zakupilam w tk maxxie baletki z ecco dla mojej córy z 80 euro byly przecenione na 29
kocham ten sklep- mam nadzieje ze i dla siebie upoluje w takiej cenie
Lusska od 5:30?????????????????/ bosze na co ja sie pisze....wystawie na balkon jak bedzie od 5 rano buszowało to male to to z mojego brzucha
Madziarena a gdzies ty sie podziewala??? chyba Cie z tydzien nie bylo? ja tez z osatniej wizyty jestm niezadowlona, krotko nic ciekawego oprocz -"wszytko tak jak trzeba, serduszko bije, wielkosc odpowiada tygodniowi ciazy" nieuslyszlam..no tyle ze malenstwo na usg jakos to wynagradza...
dobra chyba odpisalam wszytkim?? jak kogos ominelma to ajm soł sorry
w miedzyczasie zadzwonila kolezanka i jade dzis zas w gosci
bosze jaki człowiek rozrywany toż to szok