reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Die śliczną masz córę :-)

No posiedziałam sobie w wannie zjadłam troszeczkę serka białego z rzodkiewką i ... mnie muli :-( idę zaraz się położę nie mam nawet siły siedzieć i czekać na M.

Także życzę kolorowych snów i dobranoc kochane :-)

reklama
Witam z rana!
Ja już na nogach .. wstałam przed 5,bo obiecałam rodzicom, że ich podwiozę na autokar,bo pojechali na weekend majowy do Berlina.. Takim to dobrze:) Później próbowałam zasnąć, ale z marnym skutkiem...
U mnie na razie słoneczka brak.. może się to zmieni ;-)
Zastanawiam się czy w ogóle ubierać się dziś, czy pozostać w piżamie... Ale od razu przypominam sobie,że z psem na spacer nie pójdę w różowej mega krótkiej piżamce z Tweety :-).. Więc moje plany legły w gruzach:)
Miłegoooo dnia wszystkiim!

die - ale śliczności z Twojej córy!!!!
Powodzenia:))

cześć :) ja też już wstałam o 8 :) zjedliśmy z mężem śniadanie i teraz on wybył na strażnicę sprzątać z chłopakami :) dzisiaj ma nas odwiedzić mój brat także wymyśliłam sobie sałatkę grecką :) a 3 maja idziemy na imprezę strażacką :) także dość fajnie się weekend zapowiada.
pietrucha tak to już jest, że jak ma się psa to spacer w piżamie wzbudził by na pewno nie małe zainteresowanie :-D

Dzień dobry!!! A mnie dziś Ola obudziła o 6:30 i chciała już do mnie przyjść, ale powiedziałam, że jeszcze jest czas na spanie i o dziwo usnęła znów i obudziła się dopiero o 8 więc trochę się wyspałam :-) Za oknem bezchmurne niebo, uwielbiam takie dni. Pewnie zaliczymy jakiś festyn i wesołe miasteczko i dzień zleci.
die_perle córcia ślicznotka, pewnie rodzice mega dumni z takiej panienki.

oj aniula zazdroszczę Ci ładnej pogody... u nas zimno, niebo zachmurzone i na popołudnie deszcz zapowiadają także buuuuu pewnie spędzimy czas w domu

Witam o poranku :)

Wczorajsza wizyta przebiegła ok. W sumie to właściwie byłam tylko po chorobowe i receptę, bo w zeszłym tygodniu mnie badał. Ale poprosiłam go, żeby po tym weselu przebadał mnie jeszcze raz, żebym czuła się spokojniejsza ;). No i wsio ok. W połowie maja kolejna wizyta. Ale fuksa miałam wczoraj niesamowitego. Byłam pierwsza w kolejce i w trakcie, gdy siedziałam u niego w gabinecie, dostał telefon ze szpitala, że ma przyjechać do szpitala przeprowadzić operację. Mnie spokojnie przebadał do końca, wypisał co miał wypisać, ale pozostałe pacjentki przeprosił. Które miały tyle cierpliwości to czekały aż wróci, a które nie, to wracały do domu.

Mój chłop zabrał się za malowanie sypialni, a ja siedzę w burdelu:baffled: Z łóżka powyjmowaliśmy wszystkie ubranka niemowlęce, to sobie później poprzeglądam wszystko i już zostawię na wierzchu to co będzie mi potrzebne dla dzidzi, żeby już drugi raz nie przekopywać całego łóżka ;-)

....

Coś mi strona się ciągle zawiesza:baffled: Spróbuje za chwilę Was nadrobić.

pozdrawiam majowo weekndowo- zyczyc chcialam milego wypoczynku i pieknej pogody!!! a teraz idziemy switowac 10 urodziny Mlodej :)

I ja powiem dzien dobry.
Dzis pierwszy raz od 5 dni przespalam cala noc. A teraz leze w koszuli i szlafroku i nie wiem czy sie dzis ubrac :p pogoda do tylnej czesci ciala wiec co robic. Skatuje tvn od rana bo tamten wstal i do komputera ale mi to juz wisi.
Pojechalabym do domu ale koncza dzis kuchnie i maly wypadek w lazience kabina prysznicowa przecieka wiec bedzie eesolo dzis wiec nie bede im przeszkadzac. Jeszcze z tydzien czasu i koniec remontu wiec chyba bedzie czas na.przeprowadzke.

Z A praktycznie nie rozmawiamy. Znaczy on niby chce sie zachowywac normalnie ale ja nie potrafie... Nie wiemm jak dalej to wszystko rozegrac. Ale powiedzialam a to powiem i b.

Co do sex shopu nigdy nie bylam ale chyba pojde.bo ja mam taka chcice.ze.az.mnie nosi grrrrrr :-D

Die sliczna masz core - po mamie :-)

Pietrucha wyjdz z psem w pizamce zrobisz furore i moze zaowocujesz nowa mode :-)
Dzis rano lezalam na lewym boku i taki straszny bol poczulam jakby jakas kulka mi sie przesuwala pod zebra i mnie bolalo :|

Dzień dobry z rana:) u nas pochmurno, rodzinka krzata się po domu, zaczynaja świętować a ja leze w łóżku:/ ehh już nawet boje się wstawać na dłużej...

pietrucha
ja myśle ze to dobry pomysł z tym spacerem w pizamie :) przynajmniej dobrze byś się przewietrzyla a widzów miałabys napewno dużo:)

rajani w zasadzie to szkoda ze nie mieszkamy bliżej, można by spędzić dzień razem w łóżku i zrobić seans filmowy bo mój S dziś do mnie nie przyjedzie bo jutro praca a teraz nawet się nie odezwał bo pewnie odsypia jakieś wczorajsze spotkanie ze znajomymi...ps gadżety z sex shopu są fajne ;) hihihi

die sto lat dla młodej !!!:)

Życzę wszystkim spokojnej i superowej majowki!!! Buziaki :*

reklama
Cześć,

a to niby dziś jakieś święto w PL jest?
heheh wlaśnie się zorientowałam że święto bo jakiś film w tv leci zamiast powtórek z wczoraj.

U nas bez zmian dzień jak co dzień.

Miałam dziś przeboje w szkole. Mat od poniedziałku ryczy mi w szkole jak wychodze. Wczoraj starł sobie skóre na kości miednicznej - wywalił sie i sie skaleczył. Od wczoraj rozmowy ze szkoła jest fajna i wogóle. Rano ubrał się sam do szkoły i powiedział ze się postara ze nie bedzie płakał.
Do tej pory siłą ze szkoły go wyciagnąć nie mogłam. Nawet dyrektor 2 tyg temu sie zastanawiał co to dziecko tak chce do szkoły chodzić. Bo ja ciągle go nakręcałam jak to tam fajnie i wogóle.

A co dziś. Rozebrał sie w szatni, wszedł do sali i w ryk... wyszłam... Dochodze do recepcji a on zwiał im za mną.
Jak to dyrektor zobaczył to się az za głowe złapał.
Zastanawiam sie co się stało w tej szkole że dziecko z niej ucieka.
Pogadałam troche z dyrektorem ... powiedział ze sie dzis przyjrzy czy nikt mu nie dokucza i czy przypadkiem nauczycielka na niego nie krzyczy.
Jakas masakra.
Serce mi pęka.

Perle super córcia. Juz taka duza.

STO LAT DLA BALERINY:))

Pietrucha 5 rano? Podziwiam.
Moze dresiki zapodaj... potem po spacerze hyc pod kocyk i troche podrzemaj.

nula fajny weekend - a strazacy uuuu moze sobie troche poogladasz cichaczem.

anula fajnie macie z ta pogoda. u nas zimno. mimo ze słonce i tak od morza zawsze zimny wiatr wieje.

kamea malowanie fajnie... potem sprzatanie to juz nie fajnie. Ale bedziesz juz miała jedna kwestie z głowy.

Rajani ale fajnie juz tylko tydzień i bedziesz miała wszystko do planowania na nowo:)

zabulka a dzis tez cie muli... mnie od rana dalej muli.

Słuchajcie co z tym forum zamoknietym? czy juz działa? Bo blond landrynka cos wymysliła ale wolała by to zaproponować na zamknietym...

Ide za prasowanie sie wezme. A potem znowu legne na kanape...

Miłego dnia.

Do góry