reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Ja teraz jak tylko wsiadam na fotel od razu proszę o znieczulenie (nie ważne że dziurka mała czy duża). Od tego czasu już nie boję się chodzić do dentysty, bo absolutnie nic nie boli..:cool2:.
Specjanie przed ciążą naprawiłam zęby, ale czuję od paru dni że mam jeden mocno wrażliwy-więc trzeba będzie się wybrać..
Mnie jedynie przed pójściem do dentysty powstrzymuje KASA.. od cholery to wszystko kosztuje..

reklama
takhisie ja tez mam złe wspomnienia co do Dentystow ale ostatnio jak dziaslo zaatakowało poszłam na luzie a juz w ciazy byłam i raz dwa dziasla przy 8zdrowe:)
powiem Ci ze nawet ta denstystka robiła mojemu kanalowo bez znieczulenia... I nie bolało go mocno a to przecież facet, bo ona mowi ze Woli jak pacjenta gdzieś chwile zaboli i dorobi kanał niz nic nie czuje bo poda znieczulenie i za chwile wróci z problemem...

nnatalie ja pewnie zarażona strachem od męża, bo ten to podwójne dawki znieczulenia czasami dostaje- tak go boli. Ostatnio miał wyrywany ząb i dwa razy go znieczulali..ale to był jakiś problematyczny ząb.

martocha oj tak, wydawanie kasy na dentystę boli jak cholerka, bo liczą sobie naprawdę sporo.

pietrucha zawsze to jakaś motywacja, hehe:)

deli właśnie liczę na to, że powie mi...może pani poczekać:) A co do rowerka..to ja już zgłupiałam, bo wczoraj facet w sklepie rowerowym powiedział mi, że dla 3,5 latka to koła 16 muszą być i zgłupiałam...

Właśnie wysłałam mojego po rower, a ty mi tu teraz o kołach 16 dla 3,5 latka? No i bądź tu mądry. Mi się 16 wydają za duże. Moja ma 106 cm i wydawał mi się ten rowerek OK.

Edit:
Teraz tak oglądam i może faktycznie 16". Chyba muszę do sklepu z małą ;-/, bo nie wiem jak będzie jej się jeździć na 16-tkach.

Ostatnia edycja:
martOocha[FONT=&quot] u mnie ten sam ból. Muszę iść do dentysty, ale zawsze wypadnie jakiś ważniejszy wydatek.[/FONT] Ale w ciągu najbliższych 2 tygodni muszę wykroić jakąś kasę i już.

Ja zawsze sie balam dentystow ale 3 lata temu bylam zmuszona isc bo tak mnie dolna szostka bolala ze okazalo sie ze do wyrwania. Dostalam mocne znieczulenie ale we dwojke nie mogli mi zeba wyrwac. Bolalo jak cholera najgorszy do tej pory bol i musieli mnie trzymac na fotelu bo chcialam skopac dentyste.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aleście naskrobały...a ja dopiero sie doczłapałm do domu...

Rozprawa rozwodowa trwała..3-4 minuty- to zadziwiające jak szybko można "zakończyć" coś co w świetle prawa chwilę wcześniej funkcjonuje jak RODZINA....
Polazłysmy na kawe i ciastko....pogadałaysmy o pierdołach i minely 2,5 godziny...potem do sklepu po prezent dla Młodej, do sex schopu po prezent na panienski dla kolezanki :D ale fajny ten sklep tylko sie dziwnie na mnie patzryli jak oglądałam kulki analne ze swoją kulką brzuchową:D ale nic to- poogladac se mozna:p, potem polałysmy do Duoglasa i kupiłam sobie perfumy :p

witaj Oska :)

Osa witaj :-)

Co do dentystów to ja ostatnio byłam 2 lata temu, przydałoby mi się iść ale jakoś nie ufam tutejszym dentystą a do PL nie wiem kiedy polecę w PL mam super dentystę. Oczywiście jak będę musiała to pójdę do tutejszych sadystów ale M ostatnio był i ma zęba do leczenia a jej się leczyć nie chciało i do niego że do wyrwania ale się nie zgodził.

Dzisiaj byliśmy 3 h w centrum na zakupach po powrocie do domu było mi brak sił normalnie masakra jakaś dobrze że Maciuś usnął w wózku na śpiąco go wpięłam w fotelik a potem wypięłam i przyniosłam do domu położyłam na sofie i pospał jeszcze ok 1.30 h a ja zdrzemnęłam się 45 min dobre i tyle chwilkę odpoczęłam :-)
Miałam iść z koleżankami na spacer ale zmęczenie wzięło górę i dałam sobie spokój.

reklama
Do góry